- A HMD visszalép az USA piacáról
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
LukE
veterán
nem ertem. visszakuldott kb 10 WU-t, utanna ket oran keresztul megint semmi.
Project detach+ujra join, .exe-t, es az elso WU-t siman leszedte, ezek utan semmi. Minden mas mukodik. (meg BME-s proxin keresztul is probaltam, ugy sem hajlando.)
ááááá.
szerk: na most latom, a kilens gargyult meg. seti weboldalon mar szerepel az elkeszult WU, amit a kliens meg mindig vissza akar kuldeni???
najo, legkalapacsot elo
[Szerkesztve] -
LukE
veterán
nektek mostanaban tud csatlakozni?
nekem mar 16WU-m varakozik, es ujakat sem szed. Szerver bug, vagy a routeren kellene konfigolnom? -
LukE
veterán
8) xaba 8,895.58 166.17 Hungary
9) wnix 2,700.58 163.72 Hungary
10) LukR 8,279.20 163.47 Hungary -
LukE
veterán
hmm 2milliárd SAH klasszik WU? nem gyenge.
Bővebben: link -
LukE
veterán
válasz
Spancer #2341 üzenetére
Bővebben: link
akosf->ja, en is most olvastam a hireket. Akkor tevedtem... -
-
LukE
veterán
csak mert nagyon csuszik lefele a listamon ez a topik. Liciteket varnek, hogy egy P4 laptop mennyi ido alatt vegzett egy boinc-os s@h WU-val. (nem, lesni nem er
)
-
LukE
veterán
válasz
burgatshow #2097 üzenetére
nekem sem mennek el. Van mar 10.
-
LukE
veterán
boinc WUk visszakuldese (meg ugy tunik a weboldala is) meghótt?
-
LukE
veterán
válasz
#95904256 #2059 üzenetére
nem, ilyen melysegig nem merult el a programozasban.
Szerintem az lehet a gond a GPUkkal, hogy nagyon nem egyseges. Mar ha ki akarjuk hasznalni a teljes kapacitasat.
Vagy a franc tudja. De erdekes lenne legalabb egy stabilitas tesztelo progit irni, hogy megis mennyi hibaig futnak el a jatekok -
LukE
veterán
ugyan csak rendezes:Bővebben: link
-
LukE
veterán
hogy 1 kis felig-on is legyen:Bővebben: link
[Szerkesztve] -
LukE
veterán
nehany napja installtam boinc-ot, eddig ugy latszik, hogy mukodik.
Meg 7 WU, es asszem klasszikkal le is allok.
akosf-> veletlen kioptimalizalod belole a fel ciklusmagot?
jut eszembe, minek sajat HW-t gyartani, ha eleg sok gepben van jooo gyors lebego pontos egyseg sajat rammal, esetleg pci-e interfésszel. VGA kartyak ilyen hasznositasa mennyire eselyes?
[Szerkesztve] -
LukE
veterán
válasz
#95904256 #1867 üzenetére
Valami ilyesmitol feltem.
#1867-> Kisebb ARM-ok csak ''kiegeszito'', aprobb feladatokat tudnanak atvenni, 50-100MHz-en ketyegnek, es lebego pontos szamitasokra egymagukban nem igazan jok.
Komolyabb szamitasi kapacitasu cuccok meg altalaban baratsagtalan nagy lab (vagy golyo, ha BGA tokos) szammal rendelkeznek, az aruk sem eppen 5 filler. Kis darabszamu beszerezhetosegrol, (hatekony)programozhatosagrol nem is beszelve. Talan terjunk vissza a temara ~2 ev mulva, akkor mar remelhetoleg lesz nemi fogalmam ezekrol a dolgokrol
(lehet, hogy ezert nincs mukodo seti gyorsito kartya?) -
LukE
veterán
válasz
#95904256 #1861 üzenetére
szerintem Vendor ID-nek a sajatodat/cegedet. Vagy olyanod nincs?
Elso korben megprobalnam gepen kivul osszerakni a HW-t. (gondolom csak a PCI-buszon keresztuli beszelgetes kitalalasa, megirasa, kartya legyart(tat)asa elvinne nem keves idot. Es kulso HW-el egy esetleges HW valtoztatas/csere azert csak gyorsabban menne) Vagy sima com/lpt porton, de inkabb FTDI 232BM-en keresztul (ez utobbi egy virtualis COM portot csinal, es hivatalos allaspont szerint kb 3Mbit/sec-et bir max) mehetne ki a feldolgozando adat a kint csucsulo HW-nek.
De meg ez elott alaposan felturnam a seti@home (illetve most mar inkabb a bionic-os kliens) forrasat, es kitalalni, hogy melyik resz is igenyel sok szamitasi kapacitast, es hogy abbol mennyit tudna egy mekkora FPGA atvenni. Es hogy milyen eroforrasok kellenenek sacc/kb. FPGA kapuszam, memoria-meret... Es mit kellene a pécének (vagy egy az FPGA mellett csucslo uC-nek) megcsinalnia (ARM procikat mar 2e-ert utannad dobjak, csak annyi bajom van veluk, hogy a nagyok BGA tokban csucsulnek, es a kisebbek labai is 0.5mm-re vannak egymastol).
Esetleg egy ilyet begyujteni: Bővebben: link(az a kar, hogy most vettem eszre, hogy van egy design contest, aminek 3 nap mulva van a jelentkezesi hatarideje...)
-
LukE
veterán
válasz
#95904256 #1852 üzenetére
a seti@home, es a bionic is nyilt forrasu, ha jol tevedek. Annak az erdemi, szamolos reszet atrakni FPGA-ra?
Az a konyv nekem nincs meg, de BME-OMIKK konyvtarban megvan, es eleg sok peldany kolcsonozheto /pillanat is. ha te nem tudsz onnan kivenni konyvet, dobj 1 mailt, mert en igen...
[Szerkesztve] -
LukE
veterán
hogy alltok hibas WUkkal? Elmult nehany napban volt vagy 6-8 db 0-4 perc alatt ''elkeszulo'' (kb 4-5 napja szedtem le 1 rakat WUt, jo nagy kessbol dolgozok mostanaban a szerver leallasok miatt).
Geppel egyebkent latszolag minden rendben, tobb napos uptime, es gyak. egesz nap hasznalom. -
LukE
veterán
bah, melle nyomtam, inkabb nem gepelem le az egeszet ujra.
szoval szerintem is a geppel van gond, nem a setivel. Ha sikerulne csak a setit visszavenned, attol meg elszabadulhatna barmilyen processz, es megfozhetne a geped. Nekem mar word is csinalt kazant egy laptopbol... -
LukE
veterán
birniuk kell. Tuning? ram feszultseg (hivatalosan 2.5V kell neki)? Fizikailag tonkrementek a ramok, vagy csak szerinted melegek?
Ha hutesen nem tudsz javitani, akkor probalj meg 1 kis underclockot. Ha nagyon szoftveresen akarod, akkor clockgen-nel menet kozben is valthatsz proc sebesseget (pontosabban elsosorban FSB-t, nekem nf2-ben 133 siman lement, utanna fol ameddig birja a lap.) -
LukE
veterán
válasz
concret_hp #1546 üzenetére
annyi aramot mar osszeszedtek, hogy a szerverek felet beroffentsek, de mikor beszabadult a sok WU ehes seti-kliens, osszefosta magat az osszes, szoval most szerver-repairniuk kell gyertyafenynel
-
LukE
veterán
ha kb winamp, viruskergeto, tuzfal, MBM es nehany aprosag fut, akkor 2ora+epszilon ido alatt vegez 1WU-val a gepem. Igy, hogy mindenfele futkoraszik, 4-5 napos uptimeok eseten 2.5 ora folott valamivel.
Word vagy acrobat reader szokott nekem bevadulni, folyamtos terheles neha 99%-ig... Regebben opera is, de az ujabb verzioknal szerencsere leszokott rola.
Amig game, vagy barmi mas proci igenyes fut, seti gyak. semmi cpu idot nem kap.
[Szerkesztve] -
LukE
veterán
10k ora processzor ido
-
LukE
veterán
válasz
egorecords #1482 üzenetére
az úgy valóban kellemetlen...
setistash-ban nem lehet pass-t allitani. Setihide es setidriver-ben socks szerverhez lehet, user/pass-t allitani, probald meg ugy.
Vagy marad a nomad modszer: pendrive, ha van net, leszedsz sok WU-t, es ha tudod, kuldozgeted... -
LukE
veterán
válasz
egorecords #1480 üzenetére
80-as porton mennek ugy altalaban a webszerverek. Valoszinutlen, hogy nem engednek. Ha direkt nem tiltottak le azt az ip-t, akkor menni kellene, szoval valoszinu, hogy mas gondja van.
-
LukE
veterán
3k003
-
LukE
veterán
valami halozatos helyrol lehet szipkazni a WU-kat, ha nem uzemeltetsz 26 gepet, nincs ertelme.
(angol? Bővebben: link) -
LukE
veterán
mire vagy kivancsi? a cache arra van, hogy leszed x WU-t, es ha nem vagy folyamtosan neten, akkor azokat csinalja, es akkor kuld/tolt. ha van net kapcsolat. de biztos van valami leiras rola, de azt en sem olvastam el
jah, jelszo-> nekem asszem 3 honapot(!) kesett, ugyhogy regeltem 1 masik mail cimrol. (ezert is vagyok ott ketszer) -
LukE
veterán
vicces ez a szetietwörk:Bővebben: link, van akit majd 30 ev mulva megelozok ha ilyen tempoban mennek tovabb a dolgok
-
LukE
veterán
jo, akkor en vagyok a hulye, 3D palyafutasom nehany ora Caligari volt eddig
#1404->az olyan, mint a jeti, csak kevesbe feherha komolyan erdekel, akkor Bővebben: link, es olvasd vegig a topikot
[Szerkesztve] -
LukE
veterán
(3Ds asszem nincs linuxra)
napi 20 csomag? szerintem tobb is, en nyomok most napi 7-8 csomagot, es harom lap+proc+ram siman kijonne 120k-bol, hasznaltan neg kevesebbol is. De regebben valaki linkelt be korabban P1, meg hasonlo gepekbol allo, 1 floppis linuxot futtato gepeket.
#1402: jah, ilyenre en is gondoltamcsak francnak van ilyenekre penze
-
LukE
veterán
na egy ilyen kellene celhardvernek: Bővebben: link
-
LukE
veterán
inkabb a duron es a lap. kt333 laprol csereltem nforszra, es egy TbredB-vel kb 3:40 atlag idorol 2:50-3:00-re csokkent az atlag ido. Es ha jol sejtem, K7S5A valamivel lassabb, mint egy kt333-as lap.
Most a regi lapom van ujra egy TbredB-vel@166*11, es 3:30-3:40 az atlag. Szegeny izom barton merg a doglott lapban uldogel, hupp hupp
[Szerkesztve] -
LukE
veterán
egy barton @211*11 volt szegeny megboldogult a Epox 8RDA3+ -omban, es eleg szepen termelte a WU-kat...
Kalandot-> setistash megmondja, hogy hogy allsz a WU-kal. -
LukE
veterán
WU küldés nektek megy?
-
LukE
veterán
najó, megy följebb a Vcore, ha akarom: Bővebben: link egy 300-as Ct-vel
-
LukE
veterán
még csak 11x210-en van stabilnak nyilvánítva, szóval csak ennyin megy
barton, meg Epox 8RDA3+
, meg 1 giga gyenge ram
(ja, be akartam állítani 1 p4 laptopot, de meguntam a forgószelet, amit kavart, és kb 68%-nál leszedtem. Ezek után a maradékot rendes géppel megcsináltattam, így lett 4:21 )
(Esmein, ott valami nem teljesen ok, kb a tbred@2066Mhz csinálta meg annyi idő alatt. )
[Szerkesztve] -
LukE
veterán
teccik ez a barton
uccsó WU-k 2:06, 2:07, 2:18, 2:26, 1:56, 2:06 ra alatt készültek el
-
LukE
veterán
2kWU+
-
LukE
veterán
válasz
Starsky72 #976 üzenetére
eddig is volt kb heti 1-2 a 30-bol, de most 2 nap alatt volt vagy 10 a beküldött 15-ből?? Mondjuk azóta rendes tempoban megy, szoval valszeg csak jott 1 hibas sorozat. Vagy elfelejtettek belekeverni az USAF szamara keszulo adat-csomagokat
szerk: ja, errol az offisol oldalon 1 szot sem szolnak...
[Szerkesztve] -
LukE
veterán
tegnap este néztem, akkor még 50k alatt volt, de most /pillanat 50k+8 -on állunk.
1 kérdés: mostanábansenkinek nincsenek hibás WU-k? nekem az elmult 2-3 napban kb 6-8 olyan volt, ami 1-2 perc alatt kész lett. A többi meg a szokésos ~3-3:10 ora alatt készült el -
LukE
veterán
arra vannak, hogy bírják az iramot fagyás meg egyéb baromságok nélkül. Sok felhasználó esetén főleg. Rendes multitaszkhoz wingyogy/pc platform nincs fekészítve.
Viszont nem véletlenül kezdenek clustereket építeni olcsóbb pckből. Kevesebbe kerül, és ha valaki megírja hozzá a megfelelő szoftvert, akkor brutális teljesítményük van. És azt a megfelelő szoftvert összehozni nehéz, ebben van (egyre kisebb) előnye a SUN-nak.
Kb olyan, mint hogy a MAC-ek szuper gépek, bár a sunnak talán több alapja van rá.
(meg nem PC-nek vannak építve elsősorban. Beletosznak sok cput, ramot, vainyat, meg felhasználót, akik viszonylag kevés lebegőpontos műveletet végeztetnek a géppel, és ezért is gyengébbek asun procik FPU-ban) -
LukE
veterán
duhoskutya ugytunik el, nemreg kuldott vissza 30WU-t. Ha igy haladunk, akkor aprilis vegere meglessz az 50k. WU!!
-
LukE
veterán
mi az oldal rendes url-e, mert a .tk-kat valamiert szereti az ISP-m
-
LukE
veterán
válasz
concret_hp #786 üzenetére
egészet újrakezdi? hm. érdekes. x időnként azért kell neki adatot beolvasnia, meg akkor már mentenie is kéne. Az lehet, hogy a win vinyó cachelése nem menti ki akkor ténylegesen, hanem csak memoriaban tarolja.
-
LukE
veterán
válasz
concret_hp #709 üzenetére
olvasd el figyelmesen
1ébként a parancssoros kliens:Bővebben: link
ami még kell neked, az monggyuk a setistash.
és egyszerűen elinditod két gépen a klienst. gondolom már regeltél, egyszerűen ugyan azt a usert/mailt adod meg -
LukE
veterán
-
LukE
veterán
eh, vicces, hogy az NW p4 és a Tbred procis gépnek is ''Cache 976.56 KB''-e van
lehet hogy átverés az egész I/A? csak ezzel akarnak minket megetetni
-
LukE
veterán
basszus, kredit osztás elég vicces:
claimed credit/granted credit:
30.12 / 0.01
23.06 / 27.86 -
LukE
veterán
lehet azért, mert beallítottam, hogy 1-3 napra valót töltsön.
(akadás-> nekem is bezavart néha. pölö freelancer 0xAA-val szaggatott, a menüben(!) is meg ilyen viccek. De végül kiderült, hogy a detonatorból volt fenn valami kevert verzió. Szüvegek fele magyar, másik fele angol, 1 menün belül is)
-
LukE
veterán
-
LukE
veterán
tudom
http://setiboinc.ssl.berkeley.edu/ap/results.php?hostid=99489 és ott vannak a pontos eredmények
10óra+ mmint az astropulse. S@H WU még nem jött le. van még 7 astropulse leszedve. -
LukE
veterán
hm bionic kegyetlen sebességgel halad: már megkaptam az első 21,05 creditemet
-
LukE
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EAFC 25
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest