Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Telekom mobilszolgáltatások
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
válasz
Logicman86
üzenetére
Egyébként csak FHD és alatta lehetne bármi igény erősebb CPU-ra, ugyanis magasabb felbontson kevesebb az fps és így nem jön be a képbe a cpu bottleneck.
Anno ha 4K-ban játszanál szerintem még GTX 1080 alatt is bőven jó az i5-2500K 4,5 Ghzen. QHD alatt már kérdéses, lehet, hogy kicsit visszahúz az 1080 erejéből a 2500K, FHD alatt pedig már többet profitálnál erősebb CPU-val.
Viszont téged ugye 1060 érdekelt.... ha gyengébb a VGA és FHD-ban játszol "csak" akkor ez meg a másik eset, mikor CPU ereje nem korlátozó tényező.
Ez a határ FHD-n most szerintem ilyen 1060-1070 körül van még OC-esetén is. Viszont mint mondtam, ha valaki magasabb felbontáson játszik akkor 2600K még évekig semmiféle korlátozást nem fog jelenteni ha valaki játszani akar és ki akarja használni a VGA-ja teljes erejét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest