Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dumm-dumm
csendes tag
Én még mindig a Wave 3-at használom.Tavaly boot loop-ot szenvedett el és mivel nem találtam sehol eredeti Bada 2.0-át.Ezért egy megbuheráltat raktam fel.Kicsit jobban merül a telefon meg nincs youtube.De az hogy van fizikai gomb és az, hogy feloldás után 2-szer megnyomom a hívás gombot és már hívja az utolsó embert akivel beszéltem kárpótol
..
Lumia rendszerétől agyérgörcsöt kapok volt szerencsém szenvedni vele egy bő hónapot.Az a beállítási menü mintha fogyatékosok rakták volna össze az egészet 0 logika van benne.Hardveres különbségek miatt gyorsabb mint a Bada.De az a szenvedés amint a wifi kinyomásánál el kell vele játszani az valami szánalmas.Rányomsz a wifi ikonra a felső sávban és nem kinyomja automatán hanem bedob a menübe és neked kell kézzel kinyomni.Bár GPS-nek nagyon jó.
Androidos telefonok meg annyival többet nem hoznak a Badán ésszerű kereten belül amiért érdemes lenne váltani.Minek dobjak ki 50 ezret egy olyan telefonra ami nem Super-Amoled kijelzős hanem max IPS(öcsémnek LG G2-se van az amoled jobb) ugyan ilyen kamerával és videófelvevő képességgel.Ha nem töröm valahogy szét akkor még egy darabig marad.
Azért azt el kell mondanom, hogy mindenki androidos ismerőseim közül amikor meg látták,hogy takarítom a telefon tokját.Néztek,hogy az az az fém??Nem mondod?Aztán elmondtam,hogy ez egy csúcs telefonvolt még az 1 magos időkben...stb.
-
-
Dumm-dumm
csendes tag
Sziasztok
Én is Turko modot raktam fel a Wave 3-ra.[link]
Adataim elvesztek természetesen.
Tapasztalatok:
-hangosabbak a zenék/videók
-videók eléggé zabálják az aksit(20-25 perces videó régivel olyan 10-15%-ot evett de most egy 2 perces vidivel van hogy elmegy 10 %....)
-magyar betűk vannak annak ellenére hogy angolul használom
-gyors(téma választásnál igaz csak 1 van fent az alap érezni hogy megáll fél mp-re de betölt gyorsan az eredeti framel már 1-nél is elég sokat öltött 10 fölött 3 percig töltött....)
-sikerült már kifagyasztanom.....XD
- a régi(eredeti) operációs rendszerhez képest mintha hamarabb merülne egy jó félnappal kevesebbet bír(3-4 nap)
-beszélgetés lerakásnál néha nem akkarja hogy lerakjam...
-beszélgetést lehet felvenni(vaaagy csak meg maradt a régi frame-ből a változtatás amit beleraktam..)
-wifi megy,gps pontatlan mint az állat,net gyors9 nap után ennyi.De azért eredetit szívesen felraknám az eredetit vissza. csak úgy hogy össze hasonlítsam őket.
-
Dumm-dumm
csendes tag
válasz
David3 #20888 üzenetére
A Wave 2 firmware-t csak kínomban próbáltam meg sikertelenül.Csak valaki megmagyarázhatná hogy a 2 darab 8600-osra való firmware-ből az egyik miért hal meg már a bada kiírásnál a másik meg a sim kártya keresésénél adja be a kulcsot.Egyik firmware-be se volt factory csere se boot szóval valami ötlet?
-
Dumm-dumm
csendes tag
Vissza tértem a szenvedésemmel együtt.Elnézést hogy nem válaszoltam a nekem szánt válaszra de a héten vizsgára készültem.Fejlemények.10 mp bekapcsgomb lenyomása utána ugyan ott tartottam.Kicseréltem az Rsrc2 fájlt(külföldi fórum alapján) semmi,aztán kicseréltem a komplett firmwaret-t (amss,apps,rsrc1,rsrc2,shp app,csc,fota,pfs) S8600XXLD1_S8600ITVLD2_ITV ezt használtam.Eljut a kártya keresésig és újraindul.Megnéztem ezt: S8600DXLD1_S8600OLBKK6_XME bada felíratnál az animációnál már kifagy.Kaptam egy 8530-ashoz való firmware-t egy másik fórumozótól még pedig:S8530XXLB1_S8530OXFLB2_SEB(ebben van boot file).Viszont azt írja a multiloader hogy nand file mit tudom én már mi 4 2...
Szóval most még odáig se jut el ahová eddig és van egy olyan érzésem hogy az adatoknak már annyi..:S -
Dumm-dumm
csendes tag
válasz
leslieke #20852 üzenetére
Ha tudtam volna hogy van állandó figyelő akkor oda írom.Egyébként hogy kéne hard reset-et csinálni rajta?Másik ha újra szeretném rakni ahhoz a gépnek fel kéne ismernie és ha azt meg tudnám oldani akkor már le is tudnám szedni a képeket illetve gondolom valamilyen programmal a jegyzeteimet is letudnám szedni.Na de azt hogy tudnám meg csinálni?
-
Dumm-dumm
csendes tag
Sziasztok
Elnézést hogy nem a Wave 3-as topikba írok de ahogy látom az teljesen halott.Lenne egy olyan problémám hogy tegnap elalvás előtt neteztem a telón(wifi) aztán eszembe jutott hogy még nem használtam a "Mobile AP" alkalmazást amit a főképernyőn be lehet kapcsolni.Bekapcsoltam kiírta hogy frissítsem,fel is mentem az oldalra kiírta hogy nem talál ilyen frissítést. .Aztán a telefon kikapcsolt.Azóta folyamatosan ki-bekapcsol.Ha benne van a sim kártya és kéri a kódot akkor tökéletesen megy minden(nem szaggat,nincsenek képi hibák..stb) aztán eljut odáig hogy betölti a háttérképet az alap ikonokig ez után egyből újra indul.Próbáltam sim nélkül,töltőn,memó kártyával és nélküle.Ha usbre dugom a gép érzékeli hogy valami rá lett dugva de nem látja mi az Kies ugyan ez.Hard resetet nem szeretnék addig ameddig vannak rajta cuccaim.Esetleg valakinek valamilyen ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eredeti játékok OFF topik
- Politika
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fűnyíró topik
- Apple asztali gépek
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest