Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
horvathkrisz
addikt
válasz
nightshadow #35858 üzenetére
En pontosan emiatt csereltem le az összes fenyforrasomat led-esre a lakasban, es pontosan emiatt aramtalanitok mindent, amit csak lehet. A telefon töltöt is mindig kihuzom.
Hozzateszem, a led-re valo valtas annyiba került, hogy talan 3-4 ev mulva behozza az arat. Egyelöre kicsit draga ez a technologia, föleg ha az ember nem az alja kategoriabol valogat, de nem akartam rosszabb vilagitast mint amilyen volt a hagyomanyos izzokkal, ezert inkabb minöseget vettem.
Es hozzateszem, ez nalam nem a sohersegröl szol, hanem egyszerüen csak szeretnek valamit tenni azert, hogy majd az unokam is ugyan ugy elhessen mint en ezen a bolygon. Ennel többet nem tudok tenni, de a lelkiimeretem legalabb tiszta...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűnyíró topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest