- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megvan a következő Xperia pontos startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
durkonorbi
tag
A G-s stick az milyen? Nem a TV-hez hozzávaló és megbütykölted s szoftvert?
Pontosan.... ez egy G-s tplink stick, 2000 Ft-os. Azért vettem G-st, mert a routerem is csak G-s, ha lesz N-es, lehet akkor kipróbálom majd azzal is. A TV-t kellett kicsit okosítani, egy file-t bemásolni az egyik könyvtárba a TV saját szoftverében (firmware) , illetve egy alkalmazást a Játékok közé. Onnan egy gombnyomásra indul, lehet automatizálni TV bekapcsoláskor, de ahhoz bele kell kicsit nyúlni jobban a TV-be, én azt nem feltétlen akarom, nekem elég ha elindítom pár gombnyomással mikor kell...
Samba serverrel használom, full HD filmekhez már szűk, de mivel nemsokára gipszkartonozunk, úgyis behúzom az UTP kábelt a TV-hez, azzal stabil minden...
Új hozzászólás Aktív témák
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest