- Mobil flották
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
anzo
senior tag
válasz
blueye #14016 üzenetére
Parancsolj:
Touch Player -
-
erdoke
titán
válasz
blueye #12512 üzenetére
Én Budaörsön, szervizelés után vettem egy CASE LOGIC mágneszáras bőrtokot az elektromikai áruházban, ami a Tecsó mellett van. Vagy EW, vagy Fukar, már nem emlékszek, de ha megnézed, biztosan találsz hasonlót bentebb a városban.
Viszont a tok teljesen jól szuperál 4 hónapja.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
blueye #12034 üzenetére
írjátok már le mit kéne látnom.. mert amit előzőekben leírtak én a jegyzetnél nem látom a foltot..!
erdoke: de nem én állítottam be hogy kapcsolja le a telefon részt, hanem mikor a programot elindítottma akkor offolta a phone részt! free verziót használom lehet az kavart be.
-
erdoke
titán
válasz
blueye #10395 üzenetére
Nameg a videó + fénykép. Az is lehet, hogy ahol általában használja, ott nincs 3G, most meg telefonált és mozgott 3G-s környezetben egy jó adagot. Na, az is jól odacsap az akksinak. Ha navi, sok 3G-s telefonálás vagy netezés, WiFi használat és videózás esete forog fent, jobb második akksival, vagy töltőkkel felszerelkezve elindulni. És ez nem fog változni a közeljövőben, az Omnia2 egyelőre még ennyit se bír, dacára az OLED kijelzőnek. Persze a szoftver is sokat számít, régi ROM-mal még ennyit se bírt.
-
eosz
tag
PDA-t egyéb bajok elkerülésére amúgy is resetelünk néhány naponként (soft), így az megvolt - nem segít. Windows userként arra gyanakszom, mi több, feltételezem, valami "megsérült" a registriben, de ott akkor jó bogarászni, ha az ember tudja mit keres. Miután az SMS hang eltűnése többeknél jelentkezett, gondoltam valaki tudja konkrétan mi és hol.
-
-
mackosajt
addikt
És akkor mostEzt kinek címezte a válaszoló?
Mert a válasz második fele tuti az enyémre a reakció.
Mondjuk vissza is kérdeztem. Majd válaszolnak talán. -
maru
aktív tag
Ahogy AS is írta, amennyiben az újraindítás nem segített, akkor HardReset.
Enjoy: Amikor ráraktam az Invisible fóliát után újrakalibráltam a kijelzőt, nekem nem vészes így. A tapintása érdekes, de másik fóliát is érezni, hogy rajta van, ráadásul nekem a normál PDA fólia egy hónap után olyan karcos volt, hogy rossz volt ránézni.
-
-
erdoke
titán
Persze, de mennyivel jobb, ha a 2 év alatt, amíg megvan az Omniád, nem kell arra figyelni, hogy 70 %-os töltöttségről pár óra navigálás után 30 %-on vagy 90 %-on vagy. Na meg nem kell parázni, hogy kinyírja-e a megspórolt 2e Ft a készülékedet.
Autóban a bekapcsolt BT remélhetőleg nem ritkaság, headset vagy kihangosító használata kötelező (persze lehet vezetékes is).
-
erdoke
titán
Mérések szerint aktív navigálás közben 400-550 mA-t eszik az Omnia, ha bekapcsolt BT és 3G is van, akkor akár 600 mA fölé is mehet. A gyári töltő névlegesen 700 mA-t tud, és ha egy gagyibb utángyártott nem bír leadni 500 mA-nél többet, akkor bizony simán merülhet. Ahogy PC USB portjáról is, aminek a névleges áramleadása 500 mA.
Szerk: Én 2990-ért vettem a gyárit, elég olcsó lehet az utángyártott 490-ért...
Szerk2: Látom, már vége az akciónak a gyorsboltban, már 3700 a gyári. -
-
dzsega
csendes tag
-
outsiders
aktív tag
olvasd el geddonhun blogját, ott benne van ha jol emlékszem, melyik hangot kell lecserélni, ha mást akarsz a gyári indítási és kikapcsolási hangnak.
Amugy tényleg kevesebb országtérkép van a T-s Igo-hoz? Mert a T oldalán azt írják, ami a pannonhoz is van( 15db asszem). Holnap kiderül, mivel az enyém is otthon csücsül már, várva, hogy holnap hazamenjek érte -
schumi
aktív tag
oks, rossz volt a kérdés, bár lehet továbbra is hülyeséget kérdezek, de tudtommal nem egyforma számú műholdat fognak be a telók, 6210ről tudom h 10-12 re rááll, ilyen irányú is volt a kérdésem, magáról az igo-ról tudom h nagyszerű, főleg a 8.5 3d-s része lesz jó , hogy haza is beszéljek kicsit
-
Avicularia
veterán
Feleslegesen szaporítjuk az OFFot.
Engem vásárlóként az érdekel,hogy mennyit fizetek ugyanazért a termékért.
Ebben az esetben majdnem 2x annyit kér a magyar cég,mint a kinti.
Oldják meg ,hogy versenyképesek legyenek az áraik.
Ha nem teszik,menjenek csõdbe.
Dehát nem teszik,bíznak benne,hogy nem néznek utána az emberek. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest