- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
A windows mappában az internat.exe van, ami maga a programfájl ami elindul a rendszerrel. Valahol lennie kell erre egy hivatkozásnak, vagy bejegyzésnek, mert másképpen nem indulna el automatikusan. Nem tudom hol lehet
A resco explorernek fel van téve a registry pluginje és azzal nézted?
-
polonic
félisten
Nálam meg pont fordítva. Az iconsoft phonex-et feltettem és utána a today pluginje nem működött akármit csináltam. Ha hívtak és készenlétbe volt a készülék, tehát ha ki volt kapcsolva a képernyő, akkor a hívónál kicsöngött, nálam meg semmit nem jelzett. Az inesoft phone 4 tökéletes eddig.
-
zolee7
csendes tag
Pedig amit a 3008-ban írtál, azt az üzenetet csak akkor írja ki, ha ez a pipa nincs betéve és némán, vagy rezgőn van a telefon.
Ha benne van a pipa, akkor tökmindegy, hogy néma, vagy vibra, nem ír ki ilyen üzenetet.
Direkt kipróbáltam. Nekem megy.
Nincs véletlenül valamilyen profilkezelő program feltelepítve? Azok hajlamosak átállítani a hangbeállításokat, ha ne figyelsz oda a beállításaira.
Nekem SPB Phone Suite van fenn és ott minden profilhoz be lehet állítani, hogy hogyan kezelje a hangokat.
Ha végképp semmi nem segít, akkor legrosszabb esetben marad a Hard Reset -
zolee7
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest