- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila04
tag
Nekem is fent van a Russa és először ugyan ezzel a problémával találkoztam.
Aztán beállítottam a portot COM3-ra, a protokollt NMEA-0183-ra, és így működik a dolog, de közel sem tökéletes.
Talál holdakat, aztán benyögi, hogy van GPS jel, és 5 mp múlva elveszti a holdakat. Nem is mozogtam közben, hátha az a baja, de nem. Egyhelyben állok, és elveszti. Nem tudom mi baja lehet, valahol javasolták a GPSgate használatát, de nem tudom, annak mi értelme van, mert az elvileg csak megosztja a GPS vevőt több szoftver között... -
G4ng3r
tag
Hi!
Elég kezdő vagyok még, egy hete van meg a "teló".
A te oldaladon láttam ezt a képet: [link]
Elárulnád a skin (vagy nemtom mi ez) nevét és, vagy hogy honnan tölthetem le?Más:
Nekem is ugyanazt csinálja az S2U2 bejövő hívásnál: a gyári menüt teszi ki(fogadás-elutasítás) és a hívás után alig tudom kikapcsolni az s2u answert...
Másik fórumon is volt valakinél ilyen "hiba",neki asszem pannonos omniája volt (az enyém vodás), és azt írták neki hogy attól lehet, vagy az eltérő pda és telefon romtól.Megint más:
Frissített már valaki romot közületek hálózatfüggő omnián? Minden rendben ment?Az enyémre ezt írja:
PDA: i900BUHH5/MIHI1
TEL: i900BUHH4
Gondolom ennél már van sokkal újabb hivatalos rom is.Jó lenne frissíteni/frissíttetni, csak még "kis" tapasztalat rámfér a WinMo-val kapcsolatban.
Tudtok valami szervízt ahol csinálnak romfrissítést? -
erdoke
titán
Az is lehet, hogy csak "átengedi" a gyári (nem az alap WM-os, ami nálad látszik, hanem a samsungos) hívóképernyőt, és az különbözik a tiéd és az enyém között.
Szerk: Nem, mégse. Már akkor is az S2U2 háttérrel jön a hívás, amikor még a lock nem is aktiválódott! Talán az S2U2 beállításainál lesz valami, de nem látom, pontosan mi lehet.
-
erdoke
titán
Biztosan el lehet, mert nálam még sose volt ilyen.
Az enyém teljes képernyőn ad valamit, aminek semmi köze a Today-hez. Alul ájfónos nagy zöld és piros fogadó/elutasító gombok, felülre pedig különböző infókat tesz. Elvileg a hívó képét is oda tudja pakolni (thumbnail vagy full screen), de az én Omniámon egyelőre nem nagyon vannak képek a hívókhoz társítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged