- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsaby76
aktív tag
Én két opciót is tudok a 2000ft körüli kategóriában, az egyik a saját golla desert-em, ha pedig elegánsabb kellene, akkor a Pierre Cardin Rock M-es méretben.Mindkettő nagyon jól néz ki, igényes minőségi termék, igaz a Pierre Cardin-nél nem tudom megoldható-e a stylus rögzítése úgy mint a golla-nál.Én nem bánom hogy nem adtak hozzá tokot, mert az ilyen tartozékokat szeretem magam kiválasztani.
-
polonic
félisten
Most megnéztem és nálam nem. A villogás jelenthet elmulasztott eseményt is de nem tudom melyik színű, nem szoktam nézni
Tehát, hogy a piros itt mit jelent
Lehet, hogy véletlenül átnyomtad a figyelmeztetést a képernyőn de a led meg villog, hogy történt valam esemény. Nézd meg sms-eket, emailt, hívást. Vagy esetleg egy beragadt notification. Erre használd aszem a pmclean progit. Kedvenc oldalunkon fennt van ;)
-
polonic
félisten
A felélesztés problémára: a beállítások-személyes-gombok-felébresztés fülön tudod beállítani, hogy melyikre ébredjen fel. És itt csak a bekapcsológombra van téve gondolom. Alapbeállításnak úgy kéne lennie, hogy felébredjen az előlapi gombokra is.
A másik gond: milyen programok vannak feltelepítve? Nekem akkor csinált ilyet, mikor a phonex vagy az s2u2 volt feltelepítve. -
Tölteni próbáltad már?
Illetve egy hard resettel is próbbálkozhatsz, amennyiben nincs rajta olyan adat, amit szeretnél lementeni. -
tsaby76
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Lexus, Toyota topik
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jogász topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Futás, futópályák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest