- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lee-der
tag
Halihó,
én is nemrég vettem rá magam, hogy visszavigyem, mert nem akartam megválni tőle, de már nagyon úntam.
Szóval lényeg az, hogy ez egy hardveres hiba, mint már itt is említették régebben és a lényeg az, hogy azért nem lehet kalibrálni, mert nem tudod úgy megárinteni a kijelzőt, bárhová is böksz, hogy a célkeresztben érzékelje és ezért indul újra mindig a kalibráció. Ezt viszont csak a kijelző cseréjável tudják megoldani.
Nálam viszont nem volt software frissítés, viszont nem is érdekel, mert főzött van rajta, csak addig tettem vissza a gyári HI1-es T-s ROM-ot, amíg a szervízben volt.Fehár folt régin is és mostanin is van nekem, de engem mondjuk egyáltalán nem zavar. Mondjuk most kb. olyan, mintha új lenne a teló, mert normálisan lehet bökni a kijelzőt nem kell "workaround"-okat keresgetni
-
erdoke
titán
Ingyenes rajzprogi a VsPainter LE (ugyanott van fizetős, nem LE változata is).
A fizetősek közül pofásnak tűnik a Pencil Box Deluxe. -
berigazek
őstag
Akkor írd le mégegyszer,mert én is bent voltam egy szolgáltatónal és képzeld megcsinálták nekem,arra hivatkozva,hogy nekem nem jön össze és lássanak csodát,megcsinálták 20 perc alatt
Más kérdés?Amúgy nagyon félreértetted az elöző hsz.-mat,mert én NEM téged néztelek le,hanem erre hivatkozva,hogy nem értesz hozzá megtudják csinálni ingyen-bérmentve,oksa?
-
Laca0
addikt
Én Nokia-ról váltottam és semmi extra bajom a beszédhanggal. Bizonyos szempontból még jobb is, mint az N73-as volt. Engem halkabban hallanak a partnerek, de sztem ezen is lehetne állítani a sound manager-er. De annyira nem vészes, hogy nekiálltam volna próbálgatni!
A hangszóró gyengesége inkább a zenehallgatásnál jön ki, az egy kicsit erőtlen és nincs benne elég dinamika... de hát ez a készülék nem is arra való, csengőhangként meg elmegy.
Szóval emiatt biztos mondok le erről a "svájcibicskáról"! -
berigazek
őstag
Miért ne terheljük a topicot?Hiszen ezért hozták létre,hogy egymást segítsük és tapasztalatcseréket is folytassunk,nemde??!
Én éppen a tegnap láttam Bp.-en a MOM Parkban a Pannon Üzletben egy nagyon szép,praktikus,eredeti bőrtokot,ami a követelményeidnek megfelelne..Majdnem megvettem,de sajna nekem azért nem tetszett,mert nem volt semmiféle ővre való felfogatási alkalmatossága...
Egyébként 3000.-körül mozgott az ára és nagyon,de nagyon minőségi volt!
-
tsaby76
aktív tag
T-Home-os router, vagy a T-HomeTV Homegateway?Nálam az utóbbi van, és a gateway konfig oldalán meg kell nézned mik a wlan beállításaid és azokat a pda wlan beállításaiba be kell írnod.Illetve a gateway cd tokján is meg vannak adva az adatok.Nálam Thomson ST780WL-t telepítettek, de azt hiszem most már vannak más eszközök is.
-
Skynet258
veterán
Jah, hogy arra a lakatra gondoltál
Az persze, hogy nyitható/zárható, ebben nincs semmi rendellenes.
A lakat zárja az alatta lévő ikonokat - gondolom, hogy véletlenül ne lehessen bekapcsolni a BT-t és társait. Mondjuk a PIN kódhoz semmi köze, szóval nem tudom, az hogy jön a képbe
IGO meg magától nem indul el csak úgy, valami beállításbeli anomáliát idéztél elő maximum.
-
tsaby76
aktív tag
Az akksit nem hogy nem kell, tilos formázni!Sajnos sok boltban még mindig ezt a "jótanácsot" adják vásárláskor, viszont a li-ion/polimer akksiban akár egyetlen fullos merítés is nagyon komoly kárt tehet, pont azért fejlesztették ki ezt a technológiát, hogy ne kelljen teljes merítést csinálni a töltés előtt, illetve rá lehessen tölteni a merülő telepre, ami ugyebár a régebbi fémhibrid akksiknál okozott élettartam rövidülést..A korábbi munkahelyemen li-ion/polimer mobil akksikat gyártottak, tehát elég biztos az info.
-
GENUINO
tag
csak vicceltem, nemakarom eladni csak ha valakinek nagyonkell és 100at adna érte
worms world party-t valaki próbált omniára? nemtudom irányítani és a módosított irányítást meg nemtudom feltenni:S
Warcraft 2-ben meg elvan csúszva a kép
Van olyan oldal , ahol direkt omnián működő játékok vannak és nem általánosságban pda?
-
matyics
őstag
Ezt olvasgasd, mert ennyi kérdésre kimerítő választ nem fogsz kapni, szerintem.
Itt részletes választ kapsz minden kérdésedre. -
tsaby76
aktív tag
A kezelhetőségről annyit, ha nem volt még PDA-d az alap kezelőfelölet bonyolult lehet, viszont olyanná alakítod amilyenné csak szeretnéd, erre pl. kiváló alkalmazás az spb mobile shell, ezzel nagyrészt ujjal vezérelhető lesz a felület, csak néha fog kelleni a cerka.A teljesítménnyel nem hinném hogy egy darabig gond lenne, mert elvileg az europai piacon ez a legerősebb hardverrel ellátott eszköz.Az avi-kkal annyi a dolgod, hogy átmásolod az omniára, az eoldalon leírtak alapján beállítva, hibátlanul lejátssza az srt feliratos videokat is.A GPS nálam problémamentes, 1-2perc alatt holdat fog, navigálás közben pontos, stabil.A wifi a gyári t-s rommal elég kis hatótávolságú, az új szervíz rommal még nem teszteltem, állítólag sokkal jobb.A 65k-s kijelző engem nem zavar, egyáltalán nincs rossz képminőség, a felbontás észrevehető, de ebben a méretben a nagyobb felbontás lehet hogy szebb, viszont a kezelhetőség és a sebesség rovására.Egyetlen negatívuma talán az hogy erős napfényben nagyon rosszul olvasható.A kamera a t-s rommal nagyon gyenge volt, a szervíz rommal viszont teljesen jó.A vodás készülékekről a tulajok véleménye alapján az a véleményem, hogy ugyanaz a gond, mint a t-seknél, hogy öreg rommal jönnek ki.A pannonos gépekre viszont már a legfrissebb magyarított rom kerül, ott jók a tapasztalatok.
Az öregebb romoknál jellemző a gyenge készenléti idő, nálam ez 18-22óra volt diétás üzemben, viszont a friss rommal simán elmegy takarékoskodás nélkül 4napot.
Javasolom a vásárlást, mert jelenleg talán ez a legkomolyabb készülék a PDA-telefonok között.Viszont csak akkor vedd meg, ha tisztában vagy vele, hogy ennek a gépnek a telefon, csak egy funkciója.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest