- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Két készüléket hozott a Nubia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A OnePlus Nord CE4 Lite 5G is Android 15-re váltott
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz csaresz002 #13517 üzenetére
google második találat, tárolt változat....
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz csaresz002 #13519 üzenetére
Azokat?? Egy helyről volt szó.. Ha ezt nem találod meg, meg sem érdemled, hogy menjen a game.. Komolyan, olvasd el mit írtam, és találd meg 10 másodperc alatt...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz csaresz002 #13521 üzenetére
[link]
"google második találat, tárolt változat.... "49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
TomKiss
tag
válasz csaresz002 #13525 üzenetére
Engem baromira nem érdekel, mégis, elsőre megtaláltam az első hsz-ben a linket, ahonnan le lehet tölteni egy txt file-t, mely tartalmazza az 5 karakterből álló regkódot..
és offba teszem, mert ez már erősen warez szagú...
"Nincs az a magánélet, ami ne lenne leleplezhető. A civilizált világban nem lehet titkot tartani. A társadalom olyan, mint valami álarcosbál, ahol mindenki eltitkolja az igazi személyiségét, de rejtőzködés közben lelepleződünk."
-
Rick4
félisten
válasz csaresz002 #13528 üzenetére
-
Rick4
félisten
válasz csaresz002 #14586 üzenetére
Tekerd le az ablakot, vagy vegyél egy 20K-s navigációt navigálásra. Másnak már megállt végleg ilyesmi miatt a telefonja...
-
snowdog
veterán
válasz csaresz002 #14586 üzenetére
amikor használom az igot felforr a telo hátulja. és nem reagál az érintésre...ha lehül akkor semmi baja. vkinek vmi ötlet?
Szervíz?
-
TomKiss
tag
válasz csaresz002 #14640 üzenetére
"Nincs az a magánélet, ami ne lenne leleplezhető. A civilizált világban nem lehet titkot tartani. A társadalom olyan, mint valami álarcosbál, ahol mindenki eltitkolja az igazi személyiségét, de rejtőzködés közben lelepleződünk."
-
TomKiss
tag
válasz csaresz002 #14642 üzenetére
Nem feltétlenül.
A gyári ROM-okban nincs benne ez a funkció, és a főzött ROMok esetében is fel kell tenni egy TMC progit.
Ha ezek megvannak, akkor igen, a füles működik TMC antennaként is."Nincs az a magánélet, ami ne lenne leleplezhető. A civilizált világban nem lehet titkot tartani. A társadalom olyan, mint valami álarcosbál, ahol mindenki eltitkolja az igazi személyiségét, de rejtőzködés közben lelepleződünk."
-
snowdog
veterán
válasz csaresz002 #14640 üzenetére
És így néz ki!
Forrás: pdafanclub
-
TomKiss
tag
válasz csaresz002 #14645 üzenetére
A ROMnak nem sok köze van az iGohoz
Kérdés, hogy a PDA-d milyen rommal működik."Nincs az a magánélet, ami ne lenne leleplezhető. A civilizált világban nem lehet titkot tartani. A társadalom olyan, mint valami álarcosbál, ahol mindenki eltitkolja az igazi személyiségét, de rejtőzködés közben lelepleződünk."
-
snowdog
veterán
válasz csaresz002 #14645 üzenetére
Akkor tiszázzunk pár dolgot.
TMC megjelenítéshez két fontos összetevő szükséges:
1. GPS vevő, megfelelő navi program, jogosultság (pl. iGO8 megfelelő térképpel és license-el),
2. RDS rádió és ahhoz egy olyan program, ami kiszedi az adásból a TMC adatokat.Az iGO8 megvásárolható. Az RDS rádió be van építve az Omniába. A plusz program ahhoz kell, hogy az RDS rádió által biztosított adatfolyamból kigyűjtse a TMC adatokat, és azokat egy virtuális porton átadja a navigációs programnak.
Ez a kis kiegészítő program (OmniaTMC.0.9.4.1) ingyen letölthető a net-ről. Csak bizonyos ROM verzió felett működik. Ha valaki egy pl. i900XDHK1/XDHK2 ROM esetén telepíti, akkor túl azon hogy a TMC program nem fog működni, a gyári rádió programot is hazavágja. Ezt már csak egy hard reset-tel lehet helyrehozni. Erről írtam elég sokat, hogy nagyon nehéz összehozni azt az optimális beállítást, hogy minden rendesen működjön. A program még csak béta verziós. És vannak is vele problémák. De játszani tökéletes!
[ Szerkesztve ]
-
blueye
veterán
válasz csaresz002 #14648 üzenetére
Azt hittem hogy az új digitalizáló széria már nem romlik el vagy neked még a 2. is a régiből volt?
-
Skynet258
veterán
válasz csaresz002 #14651 üzenetére
Ezt hivatalos szerviz csinálta? Egyébként nem is értem, milyen fólia jött fel...?
-
blueye
veterán
válasz csaresz002 #14651 üzenetére
Azt hiszem áprilisban még biztos első szériás digitalizálót kaptál.
Az enyémet most cserélik a t-nél, gondolom most már 2. szériásat adnak.
-
Skynet258
veterán
válasz csaresz002 #14674 üzenetére
Az "előlap" egyben van a digitalizálóval, ha ilyet cserélnek, akkor a plexi is cserélődik
-
baradi
senior tag
válasz csaresz002 #14744 üzenetére
snowdog linkelte be nem olyan rég ide, egy két funkciót leszámítva magyar...
szóval innen is köszi snowdog!!! -
snowdog
veterán
válasz csaresz002 #14764 üzenetére
Ez igaz, de mi az időzített frissítésről (30 percenként, 4 óránként, stb.) beszéltünk.
-
Csabee.
nagyúr
válasz csaresz002 #14890 üzenetére
Tudom hogy felteszi, illetve van hogy nem akarja.. akkor manuálisan kell feltelepíteni!
Üdv: Csabee.
-
Csabee.
nagyúr
válasz csaresz002 #14892 üzenetére
Örülj neki hogy nem a t-set rakták írá, így kitudod függetleníteni és kész Áruhlatod függetlennek!
Nekem is egyébként ilyen t-sem volt amin logo nem volt!Üdv: Csabee.
-
Luissimo
veterán
válasz csaresz002 #15485 üzenetére
itt egy SPB MS3.5, meg a magyarítása is, külön txt-ben, amit kedvedre farigcsálhatsz , lektorálhatsz, tökéletesítgethetsz !!
[link] -
trobi28
addikt
válasz csaresz002 #15490 üzenetére
Nézz oda vissza pár perc múlva és engedni fogja
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
Luissimo
veterán
válasz csaresz002 #15490 üzenetére
kicsit be vagy korlátolva mert nincs premium accountod.
de sebaj, csak semmi bizakodás, előferdült ez már mássalis... -
Luissimo
veterán
válasz csaresz002 #15493 üzenetére
bameg, attól mer én premiumot kaptam, Te még azt, amit feltöltök, ugyanugy letöltheted, egyelekmeg
-
Luissimo
veterán
válasz csaresz002 #15499 üzenetére
a premium user az fizetős, abban igazad van , de ez nem befolyásolja a te letöltésedet, nyugodtan próbálkozz , mennifog au majd.
Egyébként amit találtál, azvan alalpbol a sony walkman mobilokban jopofa
de ott sem tul pontos.
Nyomjad csak az SPB 3.5-öt marhajó, a fiam már felcicomázta vele a jézuskabácsitól kapott Omniáját , csodajó, már nem is hasonlít a kezdeti szegényes OMNIÁ-ra !! -
Luissimo
veterán
válasz csaresz002 #15501 üzenetére
you might want to try again later, azaz próbálkozzgass később !!
ja
pill, a txt magyarítást megprószálom felnyomni a data-raIme, csak a txt a magyarítással, de ez 3.5 !!
az jó??
[link][ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
válasz csaresz002 #15503 üzenetére
bocsi, de erre most csak a mottódat tudnám idézni...
-
Luissimo
veterán
válasz csaresz002 #15503 üzenetére
ittvan a data-n a teljes spb ms 3.5
[link] -
Luissimo
veterán
válasz csaresz002 #15506 üzenetére
nincs
ennek fel kell menni nálunk is felment ez fut jelenleg is !! -
onlysony
aktív tag
-
snowdog
veterán
válasz csaresz002 #15593 üzenetére
ez jó kérdés....én is kiváncsi vagyok rá
Akkor parancsoljatok, itt van rá a válasz: [link]
"hi friends'
here i want to share the working obex inbox for omnia
there is no need of any kind of configurations
just install it
restart ur phone
go to connections
set ur path
thats it
its working on DXIA5 and DD---(indian rom) i hv tried on both
thanks" -
ivzso
csendes tag
válasz csaresz002 #18601 üzenetére
Olvasd el itt
A hozzá nem értésből eredő bátorság a technika halála!
-
Rick4
félisten
válasz csaresz002 #18741 üzenetére
PhonEX-nél igen. Legalábbis mióta omniám van, nekem az van rajta... Most néztem 07.17.-ig minden kimenő- bejöv- elmulaszott hívás ott van a listában, az időtartam ezen a napon, ezen a héten, ebben a hónapban bontásokban. Persze lehet, hogy a hívások száma limitálva van, nekem csak ennyi fér bele, lehet másnak 2 hónap is megmarad.. Tudom javasolni...
-
Rick4
félisten
válasz csaresz002 #18743 üzenetére
Ja! : [link]
-
30z.Samu
félisten
válasz csaresz002 #18751 üzenetére
Köszi szépen! Nagyon erősen gondolkodom, mert ott van a konkurencia a Nokia 5800 személyében.
Sic Parvis Magna
-
bandi0000
nagyúr
válasz csaresz002 #18753 üzenetére
hali
nem tudja vki h hol szedhetek le spb2 tőt vagy egy sima telepítős spb 3 at?amihez nem kell felrakni a 2 tőt?
és vmi oan billentyűzet ami már bejött amit simán lehet ujjal is tapizni?Xbox One: bandymnc
-
30z.Samu
félisten
-
krisz12071
aktív tag
válasz csaresz002 #18770 üzenetére
Köszi szépen!
Közben találtam egy oldalt ahol vannak még játékok.Pl:Asassin Creed,Prince of Persia.....,mind müködik és jók nagyon!
Ha kell valakinek,priviben elküldöm az oldalt!Hardverapró:krisz12071 felhasználónak 66 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!krisz120_v felhasználónak 346 pozitív visszajelzése van a Vaterán!
-
MATEO6600
őstag
válasz csaresz002 #18774 üzenetére
Nálam is, akkor ez nem egyedi hiba
Tudnátok mondani egy jó videólejátszó progit?
TCPMP van fent, de az 1-2 fpssel játssza le a 800 megás xvideket.[ Szerkesztve ]
-
logarithm
őstag
válasz csaresz002 #18782 üzenetére
Annyit hozzá tennék, hogy rom függő.
Nekem a gyári romon, nem nagyon tetszett, csak ceruzával tudtam értelmesen írni.
A jelenlegi romom tartalmaz rendes billentyűzetet, így könnyedén, lehet használni.Én szeretem a készüléket, ha több pénzed van akkor max omnia 2-ben is gondolkozhatsz, szerintem.
-
logarithm
őstag
válasz csaresz002 #18780 üzenetére
Szerintem érdemes, frissíteni.
Veszni csak a fő memóriáról fognak a dolgok, a belső memről, nem fog semmi sem.
Én a gyári 6.1 es romot csak kicsi ideig nyúztam.
Most már csak annak kell utána nézned,hogy melyik rom felelne meg neked a 6.5 közül.Szerk.: ezt a romot használom most
[ Szerkesztve ]
-
logarithm
őstag
válasz csaresz002 #18786 üzenetére
Itt tudsz tájékozódni és itt letudod tölteni ha beregelsz anzo féle romokat. Lényegében csak annyi, hogy leszeded a rom updatet, fontos, hogy XP-n csináld ajánlatos laptopon, ha áram szünet lenne. Arra figyelj, hogy activesync legyen az xp-n, neked kell leszedned. Ha ezek megvannak két kattintás és cseréli is a romot, nagyon egyszerű.
-
logarithm
őstag
válasz csaresz002 #18788 üzenetére
Arra is van megoldás, de azt neked kell kibogarászni, az adott linkemen.
Én nem néztem utána, nem tudok ebben segíteni, esetleg ha valaki tudja segít neked, vagy te rákeresel ott . -
somnia
őstag
válasz csaresz002 #18962 üzenetére
Ha csinálsz egy képet , elmentheted vele a koordinátáit is , hogy legközelebb odatalálj.
-
somnia
őstag
válasz csaresz002 #18966 üzenetére
Ha fényképezés közben nincs GPS jel , akkor nem tudja , ergo csak szabad téren működik.
-
somnia
őstag
válasz csaresz002 #18970 üzenetére
És egyébként ha navira használod van?
-
somnia
őstag
válasz csaresz002 #18972 üzenetére
Most kipróbáltam.
Nyomj egy soft resetet!
Indítsd el a fényképezőt!
Állítsd "on".-ra a GPS.-t!
Kéri hogy indítsd újra a fényképezőt.
Kiírja , hogy loading , egészen addig nem nyitja meg a fényképezőt , amíg nem talál GPS jelet .
Ha megvan akkor tudsz fényképezni , azután ha megnyitod a képet , menüben van egy olyan , hogy Properties.
ha arra ráböksz, előjön a kép piciben , alatta az adatokkal.
Name , type date , size, Position -
somnia
őstag
válasz csaresz002 #18974 üzenetére
Milyen ROM van rajta , nem értek hozzá de lehet , hogy ROM függő.?
Milyen ikon jelenik meg?
Kamera indít , fogaskerék villáskulcs , lefelé nyíl GPS , on , restart camera ok![ Szerkesztve ]
-
somnia
őstag
válasz csaresz002 #18976 üzenetére
Ok.
Csak a kamerát kell restartolni!
Nem ő csinálja a restartot , Neked kell![ Szerkesztve ]
-
somnia
őstag
válasz csaresz002 #18978 üzenetére
Konkrétan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Ukrajnai háború
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Társasjáték topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest