- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
válasz
Drenadar #14609 üzenetére
Ha az iGO-tól kiégett volna bármelyik ship, akkor szerinted azt követően mondott volna ilyet a készülék: "az akkumulátor hamarosan lemerül". Mert szerintem akkor már semmit sem mondott volna. Sőt, mikor hazavitte és feldugta a töltőre, akkor nem hogy felvillant volna a piros led, de megse nyikkant volna. Szóval ez az állítólagos tény, hogy az iGO vágta haza, engem nem győzött meg.
Nem azt mondom, hogy az iGO használata közben nem melegszik jobban, mint máskor. Nem mondom, mert nem tudom. Viszont navigálás közben még nem simogattam a hátulját. De mikor hazaértem, és levettem a tartóról a gépet, nem tűnt fel, hogy a szokásosnál melegebb lett volna a hátulja. Pedig nem ment a klíma, sőt fűtöttem, mivel elég hideg volt a kocsiban.
-
silentkiller
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged