- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
eosz
tag
Hardver reszet - én eddig mindig szoftverrel indítottam (az OMNIA menüjében a Beállítások/Rendszer csoportban található a Hardveres újraindítás gombja).
De lehet természetesen a gombokon akkordot fogva (a fórumban többször is láttam leírva), ha jól emlékszem, akkor a telefon fel, telefon le és a reszet gomb együttes nyomva tartása.Én a helyedben kivenném az iGO-t tartalmazó kártyát (már néhányan leformázták véletlenül) bennehagynám a szolgáltató SIMM.kártyáját, eltöprengenék, hogy nincs-e valami a saját gép dokumentumok illetve a My Storage tárhelyen, ami fontos és nem akarod, hogy elvesszen, azokról biztonsági mentést csinálnék és hajrá.
A hardver reszet közben légy türelmes, a készülék végigvezet a folyamaton, közben többször újra is indul, de mindig szól, hogy ne nyúlj hozzá. Minden megjelenő üzenetet olvass el, mielőtt rutinból nyomnál egy továbbot, ott lesz a kérdések között valahol a nyelv választása is.
-
eosz
tag
Hát... kár, hogy nem jegyezted meg a teljes üzenetet.
Először javaslok egy soft resetet (a gép tetején a kis lyukba a cerkát)
Ha nem változik semmi, akkor egy file managerrel, akár a gép saját intézőjével nézz körül a sajét gép, windows könyvtárban. A LANG_Samsungi900_1in1_V02.cab nevű filet kell keresned. Ha megvan, kattints rá, azaz indítsd el és várd meg amíg feltelepül a magyarítás.
(Lehetőleg fekvő módban keress, úgy látod is a file neveket.)
Ha nem találsz LANG_Samsungi900_1in1_V02.cab állományt, akkor valószínűleg hardver reszet lesz belőle. -
fkorei
tag
Fizetőset tudok:
WinMoblie Torrent -
Attila04
tag
[Kamerahang]
Segédfény: itt a "vakura" gondolsz?
Villogó LED: A power LED villog, ha nem fogadott hívás/SMS van.
Képek: szerintem egy telefonhoz képest nagyon szép, színgazdag képet csinál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen videókártyát?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest