- Mobil flották
- Yettel topik
- 2026-ban érkezik a Samsung válasza a duplán hajlítható Huawei-re
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsega
csendes tag
Nekem nem megy
Mindent megcsinálok szépen ahogy az i900.eoldal.hu-n le van írva.
De az enyém valahogy nem így néz ki. Pl.: a Programok mögött nincs háttér, az alsó sorban lévő ikonokból nekem csak 4 van (home, programok, nevek, kilépés).
Nem írt ki hibát telepítés után és egy HR-en is túl vagyok. -
dzsega
csendes tag
Én a Resco explorer-t használtam hozzá. Az simán felülírja a rendszerfájlokat is
-
dzsega
csendes tag
Most néztem a M8800 bemutatót és ott a giroszkóp segítségével lehetett a képek között lapozni.
Van esetleg már olyan képnézegető amelyik képes erre -
dzsega
csendes tag
S2U2 ről jut eszembe: El lehet valahogy tüntetni azt a ronda win-es hívásjelzőt??? Kép
Akkor lenne értelme a teljes képernyős híváskijelzésnek. Ami alapból van az valami vicc.erdoke: mielött megkérdeznéd miért neked címeztem azért mert te már elég sokat bűvészkedtél vele
Szerk:
logaritmus: Azok csak átalakítók. Az 1ikbe benne van a microSD azt ki kell venni belőle és már bele is fog férni.[ Szerkesztve ]
-
dzsega
csendes tag
Nah adtam még 1 esélyt ennek az S2U2-nak de nemteccik.
Sokkal később kezd el csörögni a teló, valamint szaggat a csengőhang mint állat.
Nem tom mi van ezzel a telóval mert itt ahogy elnézegetem mindenkinek megy minden de nálam valahogy nem ön össze semmi!
Minden stimmel amit írtál azon kívül, hogy az alsó sorba nekem berakja a bill gombját.
Most vagy én vagyok ennyire balek (szerencsétlen hülye ) vagy a pannonos szoftverrel van gáz. -
dzsega
csendes tag
-
dzsega
csendes tag
-
dzsega
csendes tag
spbmobileshell-el kapcsolatban kérdeznék:
Feltettem a 3.0-ás skin csomagot (végre működik rendesen ), viszont az időjárás fülön nem azt szeretném megjeleníteni, hogy milyen az idő most hanem, hogy a következő napokban milyen lesz. Tudom, ha rákattintok az ikonra akkor elő jön de nem lehetne valahogy megoldani azt, hogy kapásból az jöjjön be? -
dzsega
csendes tag
válasz silentkiller #882 üzenetére
Nálam így néz ki pedig az SMSAvailable"=dword:1 !
Én chat jelleggel szeretném nézni az sms-eket. -
dzsega
csendes tag
Felraktam a Russa-t.
Sajnos nem sikerül rendesen beállítani. Valamiért nem látja a GPS-t.
Van a beállításoknál egy GPS fül, azon a Com3 ill Com6 van beállítva portnak a protokoll pedig NMEA-0183 és NMEA-0183 (9600 pbs) (próbáltam úgy is, hogy 1x-re csak 1 van bepipálva de akkor sem megy). Folyamatosan azt írja, hogy: Próbálkozás... A GPS beállításoknál a Com3 a program port a Com9 a hardver port a Bitsebesség pedig 9600.Verziók:
Russa
ver.:1.1 (alver: 28.15)PDA: i900XXHH9/CJHH9
Tel.: i900XXHH9Más: Észrevettem, hogy ha be van állítva egy naptári esemény akkor a telefon lerakja magát néma üzemmódra, plusz 00:00-tól reggel 8:00 ig is néma üzembe van a teló. Ezt ki lehet kapcsolni valahogy? (Van fenn SPB lehet az csinálja)
Előre is kössz.
-
-
dzsega
csendes tag
válasz wolfman #3841 üzenetére
Minden telefonnak van előnye és hátránya. A hőn áhított nokia symbian oprendszere pl nem tudja értelmezni az "sz" betűt.
"Hogy annyira nem kell senkinek, hogy egy fél év alatt - az átlagnál is gyorsabban - felére zuhant az ára?"
-1 Még meg sem jelent fél éve
-2 Még mindig az eredeti áron lehet kapni (mint amivel megjelent kb 2,5 hónapja)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest