Hirdetés
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- MWC 2025: Ahova lépek, Snapdragon Elite terem
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dante252
csendes tag
Srácok, ez az Omnia az őrületbe kerget
Gyári, Pannon-os ROM van rajta, szoftveresen függetlenített, és benne ül az ajándék iGo-s memkártya is.
A lényeg, hogy eddig maximum egy napot bírt az akksija. Kikapcsolt képernyőtájolással, udvarias móddal, energiatakarékos üzemmódban, közepes alatti fényerősséggel, abszolút normális használat mellett.
Katasztrofális érték, már azon gondolkodtam, hogy én ettől a telefontól bizony rém gyorsan megszabadulok.Erre valami csoda folytán hétfő reggel óta megy, ugyanannyit használom, sőt, volt még egy 40 perces GPS-navigációs kurzus is, és olyan 60%-on állhat az akksi töltöttsége.
Én ezt nem értem.
-
Dante252
csendes tag
Egy szoftveresen függetlenített Omnia és a ROM frissítés milyen kapcsolatban áll egymással?
-
Dante252
csendes tag
Tök érdekes anomáliába futottam már megint...
Szeptember 18 óta megvan a telefon, és azóta az akksija egy, maximum másfél napot bírt úgy, hogy nem használtam rommá aznap a telefont...Hétfő reggel fél nyolckor lekaptam a töltőről, azóta elég sokat kellett telefonálnom, még játszottam is egy mozgásérzékelős játékkal, írtam sok sms-t is, és még mindig működik... Nem bánnám, ha ezentúl mindig így lenne, mert az az egy napos akksiidő elég gyengusz...
Csak gondoltam megosztom ezt veletek
PS: Ja, és nem tudtok egy olyan Naptár programot, ami nem úgy néz ki, mintha windows 3.1-ből emelték volna át?
-
Dante252
csendes tag
Hello sorstársak
Mivel az SPB mobile shell demója nem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet, ezért próbálok azzal ga(rá)zdálkodni, ami a telefonban van. A Today2 elég jó, viszont hiányolom, hogy a megjeleníthető elemek közt elég kevés dolgot ajánl csak fel a telefon. Az a kérdésem, hogy vannak -e plugin-ek a Samsung Today képernyőjéhez, illetve van -e ezeknek valami gyűjtőoldaluk? Köszi!
-
Dante252
csendes tag
Nagyon gondolkozom az SPB Mobile Shell megvásárlásán, de pár kérdés még nem igen tisztázódott a fejemben.
Akik már használják, talán tudnak nekem válaszolni: Nem lassítja le nagyon a rendszert? Nem zabál irreálisan sok memóriát? Nem lassabb, mint az original Samsung módosított WM menü?
-
Dante252
csendes tag
Egész jó... a HTC Diamond mozgásérzékelő DLL-jeivel már jó pár olyan program kényelmesen elfut az Omnián, amit a telefon döntögetésével lehet irányítani
Parasztvakításnak pl. egész jól néz ki a Diamond Hologram program is. [link]
Gyerekcipőben jár még ez az egész, de szerintem jó úton haladnak a srácok, biztos lesz valami komolyabb alkalmazás is!
-
Dante252
csendes tag
válasz
Andrewstarr #592 üzenetére
ActiveSync programban rákattansz a Tallózás gombra, utána "Windows Mobile Alapú Eszköz", majd My Documents. Ide kell bemásolni a Jar-t, majd telepítheted.
-
Dante252
csendes tag
Sikerült megoldani végül... Annyi volt az egész trükkje, hogy kizárólag a My Documents mappából lehet elindítani a fájlokat. Nekem ez sajnos nem volt az elején egyértelmű
Azóta a beépített Java környezet visz mindent szerencsére.
-
Dante252
csendes tag
válasz
Viktor0610 #583 üzenetére
A Java környezet Menü menüpontja alatt nálam nincs Install (vagy Telepítés, mivel fut a sunnysoft magyarítás), úgyhogy az nem játszik sajnos.
A hibaüzenet így néz ki: "JAD ellenőrzése sikertelen, hibasz.=906 Érvénytelen leíró", de ilyennel még sosem találkoztam(és ha nem állítom írásvédettre a futtatni kívánt cuccot, akkor a hibaüzenet leokézása után magától el is távolítja a szóban forgó JAR fájlt a gépről)
-
Dante252
csendes tag
Nem tudjátok, hogy miképp lehet telepíteni JAVA alkalmazásokat? A beépített java cucc csak letöltést enged, de a telefon memóriájában lévő .JAR fájlokat hogy tudom feltenni? Ha fájlkezelőben szimplán duplán rájuk kattintok, akkor csak egy hibaüzenetet kapok...
-
Dante252
csendes tag
Egy gyors kérdés: Nektek mennyit bír az akksi?
-
Dante252
csendes tag
Skacok, valamelyik i900 topikban valaki belinkelt egy MDA t-mobile beállítási PDF-et, ha jól emlékszem közvetlenül a t oldaláról. Ezt kéne megtalálnom, de sem a fórumokban, sem a magenta oldalon nem lelem... Tudnátok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest