- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
petib
csendes tag
mégis az s2u2 volt a probléma, úgyhogy ment a kukába... előtte kipróbáltam a "frissített" 1.62-es verziót, de ugyanúgy nem működik a teljesképernyős hívószám-kijelzés se...
genuino: én letöltöttem, csak épp a keresés funkció nem működik nálam, azaz volna hová írni az utcanevet pl., csak épp a billentyűzet nem ugrik fel
más: az igo-val b*szakodok már pár napja, az istenért sem képes holdat találni, valaki tud segíteni ezügyben? -
premete
veterán
Ha a hibajelenségek a flesselés után, egyéb program telepítése előtt jelentkeztek, akkor a HR nem valószínű, hogy segít, töltsd le újra a romot, tedd fel, amennyiben a hiba fennáll, flesseld át kétszer. Vagy tegyél fel másik romot, választék van bőven, olyat is láttam már, hogy x cucc y romot nem szereti.
Autorun.exe esetében google a barátod, ha már nem csináltál egy biztonsági mentést a kártyáról, mielőtt nekiálltál faragni. -
Kickass
őstag
netezni nem netezek vele egyáltalán, saját progik közül csak az ment a my device-ra amit egyébként se tudok máshova telepiteni (ugye hiábaválasztom ki tcpmp vagy spb esetében a my storage-t mégis a device-ra rakja) de most igy átrakni se tudom a my storage-ra, a furcsa az h most 36mb szabad hely van a belső memórián és pár napja csak 30 volt mégis elindult a kamera a munkahelyen...
-
premete
veterán
Melyik ia5 rom, mert van abból egy tucat?
Általánosságban, ez minden wm-cuccra igaz, néha úgy látszik, mintha a flesselés rendben megtörtént volna, valójában mégsem: ezen segít az ugyanazzal a rommal történő többszöri átflesselés, esetenként a rom ismételt letöltése oldja meg a problémát. -
matyics
őstag
-
tsaby76
aktív tag
Gratula neked is és szintén üdv. a klubban!
Azt a magyarítást használd, aminek a rar v. zip neve sunnysoft(ehhez nem szükséges semmilyen javító file, csak felrakod, használod, örülsz
).Eddig a leginkább működőképes verzió, teszteltem egyetlen hibát vettem észre, amikor landscape módban üzenetet töröltem, a jóváhagyó ablak üres volt, csak az igen és nem gombok felirata volt látható.Egyébként számottevő lassulást nem tapasztaltam.
-
tsaby76
aktív tag
Érdemes megoldanod a frissítést, utána imádni fogod!A szolgáltatós rommal én sem szerettem, de láttam hogy mocorog egy custom rommal és belevágtam a dologba.Mac-re nem létezik valami virtuális gép, amire xp-t tehetnél?
tzatzikiii:
Szerintem nincs nagy dráma, ha lelövöd a hibaüzeneteket, ha fatal error van azt úgyis észreveszed!
Nálam eddig semmi hiba nem volt az elmult 2 hétben, amióta az IA5 fent van, még csak fagyásom sem volt, az IA2 csinált 1-2hülyeséget. -
matyics
őstag
-
tsaby76
aktív tag
Voda és t alszik romügyben, csak a pannonnál van HK2 de lassan az is megöregszik
A rezgésre a gyógymód: ochakov.com VAlert.Hibátlan lesz!Skynet258:
A HK2 kicsit javul a képmosás terén, de a mostaniak(IA5) kezdik elérni az "ezt már szeretem" szintet.
Várható egy pako(nem fekete)777 camera update a TARIL romba is.
-
silentkiller
senior tag
Nekem, 1-2 éve a frissen megjelent Asus P750-esemmel volt ilyen probléma. Ott a magyarítás okozta a galibát, vagyis ha levetted a SunyiSoft-ot, akkor ment az EXCEL. Aztán, később lehet, hogy javították ezt, nem tudom, nem vártam meg... hiszen nap-mint-nap dolgozom az EXCEL-el
Próbáld ki: kiveszed a pipát az Interwrite-ba a rendszer lokalizáció mellől. Utána angolul újra indul és próbáld meg az EXCEL-t.... hátha...
-
erdoke
titán
1. Beállítások\Személyes\Gombok: Fönt kiválasztod a gombot, alul a legördülőben <Rotate screen> (magyarul nem tudom)
2. Nézd meg egy fájlkezelővel, hogy melyik könyvtárban van sok. Lehet böngésző cache, lehetnek fényképek, vagy akármi. Sok programnak hiába mondod, hogy a My Storage-ra menjen, nem oda települ, vagy amellett telepakolja a Windows könyvtárat.
-
Itt, a topikon belül a kereső használata, illetve az i900.eoldal.hu áttanulmányozása erősen javallott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest