- Telekom mobilszolgáltatások
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Két készüléket hozott a Nubia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A OnePlus Nord CE4 Lite 5G is Android 15-re váltott
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
3lm0
csendes tag
válasz Attila04 #1158 üzenetére
Gyárilag nem tudja sajnos, de program van rá, bár eddig csak fizetőset találtam.
A már sokat emlegetett [link] oldalon a fizetős és ingyenes programok menüben megtalálod. Gondolom a trial verzió letölthető és 15 napig használható ingyenesen, utána pedig megvásárolod, vagy nemKiváncsi lennék melyik videoról van szó az animációk kapcsán, mert a végén lehet hogy kiderül majd hogy amit az illető látott az már egy "shell" volt és az kezelte animáltan a telefont, sokan viszont alapfelszerelésnek gondolják és már becsmérlik ezért a szolgáltatókat. Szóval valaki linkeje be pls.
"Unalmas egyedül a nyeregben mióta megdöglött a ló"
-
erdoke
titán
válasz Attila04 #1197 üzenetére
Az elsőre nem tudok válaszolni, nálam az S2U2-ben is feljön a figyelmeztetés, és vagy miatta, vagy azért, mert nem hagytam még 20 percig sipákolni, de nem fagyott.
"Régóta olvasom a topikot, de ez az iPhone-ra hasonlító program téma nem világos. Ez egy keretprogram, ami a telefon teljes kinézetét megváltoztatja?"
Ha az Spb Mobile Shellről beszélsz, akkor a válasz: nem. Egy program, ami fut a WM alatt, és úgy van kialakítva, hogy a saját felületéről egyszerűen, ujjal vezérelve elérhess minél több dolgot a telefonban. Ám amikor pl. az olvasatlan SMS-ekre böksz, ugyanúgy a WM üzenetkezelője jön be. Egyszerűen kiléphetsz belőle a Today-re (a kijelző közepétől hosszan felfelé húzod az ujjad), de kis segédproival úgy is beállítható, hogy mindenhonnan (vagy csak a Today-ről?) visszalépjen. Ha nem erőltetem ilyen módon, és nem lépek bele a sofkey megnyomásával vagy a program indításával, a készüléket teljes mértékben úgy tudom használni, mintha ott se lenne.
"Gyorsabban merül tőle, vagy dolgoztatja a procit folyamatosan?"
Minden bizonnyal gyorsabban merül, ha sokat használod, mivel nagyobb az erőforrás igénye. Azt nem fogjuk tudni kideríteni, hogy mennyivel eszik többet, és nyilván a használattól is függ.
"Van ennek olyan verziója, ami nem fagyasztja le hard resetig az Omniát?"
A legfrissebb, 2.1.2-es verzióval és a sokat tárgyalt/linkelt skin csomaggal még soft resetig sem fagyasztotta nálam az Omniát, pedig 4 hete nyúzom ezt a kombinációt.
[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
válasz Attila04 #1204 üzenetére
Bocsi, ezt privátban küldtem, de publikus:
Beállítások => Spb Mobile Shell
A legelső fül a "Now Screen". Itt a legördülőben kiválasztod a "Professional"-t, majd alatt a a"Configure" gombra kattintasz. Nálam itt két pipa van, a legördülőkben pedig "Show always" ill. "Auto".A legjobb aláírás a héten
-
Bikkrom
senior tag
válasz Attila04 #1334 üzenetére
Ha csak ideiglenes fólia kell nagyon olcsón és nem akarsz vagdosni és szabad ilyet linkelni(nem az én és nem is ismerősöm terméke, csak én is szemezgettem vele) van ilyen is. Asszem valahol megvan a srác mail címe is(elkértem kommentben és ki is tettek ).
[ Szerkesztve ]
Sic vis pacem, para bellum! - Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
-
Lee-der
tag
válasz Attila04 #1895 üzenetére
Koszi a kepeket!
Ahogy latom a hozzaszolasokat, tenyleg sok melo lesz ezzel a shield-del, ha jol szeretnem felrakni.
BTW, a hatlapon ugye van egy Samsung felirat. Onnan hogy varazsolja ki az ember a bubikat?@a tokot ajanloknak:
Koszi a tippet a shield-et tenyleg jol ki lehetne vele valtani, csak 1 gond van. Igazabol en utalom a tokot, meg nem is illik hozzam. Lehet egyeni velemeny, de szentem vagyunk ezzel igy meg egy paran. Azert koszi az alternativat!
[ Szerkesztve ]
Drum & Bass Fo'eva' <- Music starts @ 170BPM
-
silentkiller
senior tag
válasz Attila04 #2263 üzenetére
Hidd el, rengeteg autós tartót kipróbáltam már, de eddig [EZ] jött be a legjobban. Nekem a legfontosabb, hogy ne mozogjon a készülék az autóban és az a pesti utakon nem könnyű, na ez a szerkezet megoldotta ezt, az összes autós tartómat eladtam/elajándékoztam mert ez... a legjobb. Ja, és a inken a 360 fokos verziót látod, tehát az i900 fekve még jobb navigációra.
[Ezt] is vegyél hozzá, nagyon jól tartja a PDA-át és be lehet úgy állítani, hogy az oldalsó hangerő gombok ne legyen "benyomva" és használható a hangerő állítás navigáció közben is. Csak nevettem, amikor megláttam az i900-as gyári autós kihangosító szettjét 12-13k körül... (persze, abba volt egy autós töltő is)
[ Szerkesztve ]
∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™
-
erdoke
titán
válasz Attila04 #2278 üzenetére
Bemész a boltba, és belepróbálod. Nem egy versenyló ára, de én is személyesen válogattam össze, mert az egyik szűk volt, a másik nagy, a harmadikban pedig mindkét módon összeszerelve takarta a töltő nyílását. Még így se tökéletes, majd futok még pár kört, ha lesz időm.
-
-
silentkiller
senior tag
válasz Attila04 #2278 üzenetére
Persze, korábban írtam, hogy be lehet úgy fogatni, hogy a hangerő gombok szabadon legyenek, tehát a vele szemben lévő töltő foglalat is szabadon van... ergo, tölthető. Én a passzív tartóról levettem mindkét pici tartólábat, amelyek eredetileg a telefont függőleges helyzetben, az alulról kicsúszás ellen védték, mert tök fölösleges, ha elfektetve van benne az i900. Nem szeretem a nagy szavakat de atomstabil, biztos, hogy nem fog kicsúszni semelyik irányba, mert amit belinkeltem tartó vastag, minőségi szivacs karokkal fogja körbe.
A Samsung gyári autós tartójával is az a baj, mint a PDA tartók 90%-val, gégenyakas, ami vidéki nagyvárosban/autópályán OK, de pesten illetve országosan, alsóbbrendű utakon úgy rezeg, mint az állat. Engem nagyon idegesített ez, mellesleg nincs sportfutóművem, 20"-as kerekekkel
[ Szerkesztve ]
∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™
-
ziggi_zug
aktív tag
válasz Attila04 #2269 üzenetére
A Hama tartója nem pont erre van kitalálva, de jól tartja. A töltő kábelt, ha "normálisan" teszed a tartóba az Omniát, akkor nem tudod bedugni a töltőt, de ha lejjebb ereszted (a kis "tartópad" elé/ alá, akkor ugyan ferdén áll az Omnia, de stabilan tartja a hama. Nekem így van. Még kirántani sem tudnám. (Egyszer beleakadt a kezem a töltőkábelbe kanyarodáskor, de meg sem mozdult a tartóban a PDA.)
Még fejlődöm... csak azt nem tudom, hogy előre vagy vissza
-
Skynet258
veterán
válasz Attila04 #3472 üzenetére
Ilyenkor már nehezen fog az agyam, de ha jól értem, nem tudod, hogy adj hozzá programot a különböző kategóriákhoz. Ha így van akkor:
Beállítások---SPB Mobile Shell---"Részletes" fül---Menü gomb---majd kiválasztod ahová tenni akarsz valamit, és alul menü, majd ott "Hozzáad", ott pedig "Link". Kiválasztod ami kell, majd "Kész".
Magyarul írtam, mert nálam is így játszik, de ha nálad esetleg angol, akkor is rá fogsz jönni.
Ha nem ez kellett, akkor sry -
Skynet258
veterán
válasz Attila04 #3474 üzenetére
Hm, oda nem hiszem, hogy tudsz berakni plusz csoportot, legalábbis most nézegettem, és nem jöttem rá.
Én a jobb soft key-re tettem egy "Saját menü" gombot, mint a képen is látható.
Ide aztán annyi programot tudok bedobni, amennyit csak akarok, és egy gombnyomással elérhető[ Szerkesztve ]
-
ziggi_zug
aktív tag
válasz Attila04 #3476 üzenetére
Az SPB menübe belépve alul 3/5 füled van, attól függően, hogy milyen skint tettél fel. A baloldaliban (Home) van egy csillag a hívás/sms/e-mail dor jobb oldalán. Az a saját menü.
Ha nem világos majd én is teszek be képet.Még fejlődöm... csak azt nem tudom, hogy előre vagy vissza
-
ziggi_zug
aktív tag
-
ziggi_zug
aktív tag
válasz Attila04 #3493 üzenetére
Van egy olyan pont, hogy (SPB-n belül) Programok/Beállítások/Menü beállítás. Ebben van a "saját menü". Amit ide teszel, az jelenik meg a csillag mögött Könyvtárszerkezetet (almenüket) is tehetsz mögé.
(Azon gondolkodom, lehet, hogy ezt az egészet csak a SPB Plus telepítése után érheted el. Ha neked nincsenek ilyen opciók, akkor telepítsd a Plus-t. Egy csomó okosságot is telepít még. (Pl. Skynet fotóján egy fülekből álló menüsor van. A Plus-szal mégegyet létre lehet hozni és minden elérhető a Today(Ma)-ből.Még fejlődöm... csak azt nem tudom, hogy előre vagy vissza
-
outsiders
aktív tag
válasz Attila04 #3693 üzenetére
majd meglátjuk, én mindenesetre nagyon várom sokkal jobban tetszik mint a mostani SPB mobilshell-em skincsomaggal, szerintem ez sokkal-sokkal szebb. Reméljük nem lesz lassú, sőt nagyon gyors lesz és nem is eszik sok erőforrást szép álmok várjuk a fejleményeket. Köszi AS
Az interneten vitatkozni olyan, mint a paralimpia: ha nyersz is, retardált maradsz.
-
ziggi_zug
aktív tag
válasz Attila04 #3835 üzenetére
Google a barátod Még mindig.
[link]
[link]
[link] - ez magyar, bár az árak €-ban vannak...Két féle van. Az egyik csak tartja és USB-n keresztül (vagy adapterrel) tölt. A másik "háta mögött" egy tartalék akksi elhelyezhető, amit tölt.
Még fejlődöm... csak azt nem tudom, hogy előre vagy vissza
-
szasza_1
senior tag
válasz Attila04 #3909 üzenetére
Nem világos képernyőn látszik, nálam sincs egy darab sem úgy, hogy ha a *#0*# -el nézem. Takard le a kamerát, hogy teljesen sötét legyen a képernyő, vagy tegyél be egy teljesen fekete képet a teljes képernyőre, és teljesen sötét szobában nézzed. De ha nem találod, szívesen megkeresem neked, onnantól úgy is már csak a pixelhibát látod, akárhányszor a kijelzőre nézel .
Amúgy ahogy eddig használtam a Nokia 6070-emet (napi 30-45 perc beszéd, 1-2 SMS, reggeli ébresztő), ugyan olyan használat mellett most megy 6. napja, és most ment le az akku 60%-ra. Szóval a kezdeti 1 napig is alig bírja effektus után kellemesen csalódtam az üzemidőben. Nem kell aggódnom, hogy vajon a mai napot kibírja-e még. -
GabeszPapa
csendes tag
válasz Attila04 #4113 üzenetére
Így utólag kicsit bánom, hogy nem tettem fel teljes telefont védő fóliát, csak a kijelzőt védtem + tok, de egy két leesés már volt...
Az a kérdés, hogy a készülék házát lehet-e valahogy majd cserélni, ha nagyon elhasználódik?
Vagy akkor már egyszerűbb új telefont vennem?Köszi
-
MODERÁTOR
-
juno_
csendes tag
válasz Attila04 #4750 üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszodat! A Skype-t szeretném feltenni, de mielőtt ez megtörténne, le kell töltenem. A letöltésnél azonban két variáció közül lehet választani, attól függően, hogy mire szeretném. Ez a két variáció a Pocket Pc, illetve a Smartphone. Megnyugtattál, tehát a Pocket Pc-t fogom választani.
A PRC kiterjesztés azért érdekelt nagyon, mert letöltöttem egy-két érdekes könyvet (Forrest Gump 2, Stephen King félék...stb) ezen állományok vannak az említett kiterjesztésben. Találtam egy programot ami feltételezem, hogy lejátssza(ná) -Mobilpocket Reader for Windows Mobile- de félek, hogy tönkre menne miatta a rendszer. Azt pedig nagyon nem szeretném.
A Samsung által támogatott típusok között ezek találhatók: Samsung SCH-M400, Samsung SCH-i830 / IP-830w, Samsung SGH-i718, Samsung SGH-i760, Samsung SCH-i730, Samsung SPH-i700, Samsung SGH-i770, Samsung SGH-i750Az Omnia nincs ott...
-
erdoke
titán
válasz Attila04 #5142 üzenetére
Ami viszont nem vesz el hasznos helyet, mert a Start gomb helyén látszik (de máshová is beállítható), az Ariel Battery Monitor v2.1 2009 WM6 (Release date 06 Dec 2008).
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest