- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
Wallandt #15984 üzenetére
Ébreszteni, meg bekapcsolni más. Vagy netán te teljesen kikapcsolt állapotban próbáltad ki?
Nescafé: magyaros kurva élet, h nem lesz egyik program sem, maximum magyar. és még véletlenül sem magyarosítják ezeket. egy programot max. magyarítanak. ha már olyan sokszor írod le, legalább helyesen írjad.
-
trobi28
addikt
-
-
snowdog
veterán
válasz
Wallandt #14737 üzenetére
Sajnos nem tudom használni a GPRS Tweak nevű progit mert a 6.5 alatt nem jelenik meg semmi. Telepíteni engedi, de nem találom sehol nem tudom elindítani. Kiír egy figyelmeztetést, hogy nem erre az op.rendszerre fejlesztették. :-(
Úgy emlékszem a 6.5 alatt is működött.
Itt találod meg: Start/Settings/GB-SOFT Tweak
-
snowdog
veterán
válasz
Wallandt #14733 üzenetére
Gondolom azért nem találtad, mert a programot még nem telepítetted fel. Használd a GPRS Tweak programot a GPRS kapcsolat automatikus bontására.
FONTOS!!!
Ha a "Beállítások/Rendszer/Speciális GPS/XTRA bekapcs. = Be" akkor a GPRS megszakítási időzítések nem működnek!!!! Nálam legalábbis nem működtek. -
snowdog
veterán
válasz
Wallandt #14714 üzenetére
Nálam most már 70%-on van, de állítgattam születésnapokat, beszéltem telepítettem IGO-t vártam 1 kicsit, hogy holdakat találjon, így áll most.
Két nap után még mindig 70-80%, bár nem használom. Tehát az a múltkori eset, hogy egy nap alatt lemerült (akkor sem használtam) különleges volt, de még nem jöttem rá melyik program okozta. Most már biztos vagyok benne, hogy valamelyik program miatt merült le.
-
snowdog
veterán
válasz
Wallandt #14685 üzenetére
Próbálkozok én is 1-2 dologgal. Holnap tartunk 1 élménybeszámolót? Mondjuk az esti órákban?
Esti órák van.
Tegnap este töltöttem fel. A gépet egész nap be sem kapcsoltam (suspend-ben volt, tehát nem volt teljesen kikapcsolva), Spb Mobile Shell a gépen van, de nem léptem be, és így most az akku töltöttsége kb. 90-95%. Tehát a ROM-nak semmi köze a lemerüléshez (furcsa is lett volna).
Most elindítom az Spb Mobile Shell-t, majd a gépet suspend-be rakom, és reggel ismét megnézem az akku töltöttségét.
-
snowdog
veterán
válasz
Wallandt #14683 üzenetére
Igen, van. Azt nem értem, hogy ez mennyiben jelenthetne nagyobb fogyasztást. Ráadásul ki voltam lépve belőle. Nekem a TMC driver is fent van, de azt olvastam róla, ha sem a rádió, sem a GPS vevő nem megy, akkor a program csak lapít. Ennek ellenére most deaktiváltam.
Ha holnap is lemerül egy nap alatt, akkor az MS 3.5-öt leszedem. Ha az sem segít, akkor nyomok neki egy hard reset-et. Meglátjuk mi lesz.
-
snowdog
veterán
válasz
Wallandt #14681 üzenetére
Nem szolgáltatói, független, nekem eredetileg ez volt rajta: i900_HUN_XDHK2
Visszatöltés előtt holnap elvégzek még egy kísérletet, mindent letíltok, és megnézem meddig bírja. Reggel próbálkoztam az iGO/TMC kapcsolattal majd egy negyed órát, ezt követően egész nap be sem kapcsoltam, tehát a képernyő semmit sem fogyasztott. A teljesen lemerült nem pontos, mert kb. 20-30% még volt benne. Így pontos, de ez sem bíztató.
-
snowdog
veterán
válasz
Wallandt #14632 üzenetére
Sziasztok! Frissítettem a "i900-DXID1-OMNIA-WM614-NEW-ALL0726nomouse" ROM-ra, de nagyon meríti a gépet. MS 3.5 v2-t raktan rá, lehet, hogy ez a programcsomag a ludas?
Megpróbáltam mindent úgy beállítani mint ahogy régebben volt mikor még 2-3 napot is bírt.
Esetleg valakinél van még ilyen jelenség?Én is ezt tettem fel (i900-DXID1-OMNIA-WM614-NEW-ALL.exe) és nekem is lemerült egy nap alatt. Azért ez szerintem sem normális. Levelezés és időjárás letöltés 4 óránkéntira volt beállítva úgy, hogy a net kapcsolatot 1 perc után automatikusan bontsa. Ezt meg is teszi.
u.i. ezt a véletlent, pont most válaszoltam az előző hozzászólásodra.
Vissza fogom tenni az eredeti ROM-ot, és megnézem azzal meddig bírja. -
snowdog
veterán
válasz
Wallandt #14562 üzenetére
Az általam feltett (i900XDHK1/XDKH2) verzióra nem is lehet feltenni valamilyen stabil, gyors főzött romot? Szükséges, kötelező a i900DXHK3 verziót feltenni?
Nem szükséges. Nekem gyárilag i900XDHK1/XDKH2 volt a gépen. És erre egyből felment az itt ajánlott Romovics 6.1.4.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Wallandt #14554 üzenetére
PDAFanclubon a romovics 6.4 !
Megfogod találni Csak bekell regelned
-
eosz
tag
válasz
Wallandt #9563 üzenetére
Olyan jegyzet progit ismerek, amelyiknek beépített naptára van, és a jegyzet előugrik a beállított időpontban. Ez a VsNotepad.
-
erdoke
titán
válasz
Wallandt #9516 üzenetére
Nekem főpanelt és érintőkijelzőt cseréltek egy szervizelés alatt, és így volt másfél nap. (Délután 4-kor adtam le, és 2 nap múlva délelőtt jött az SMS, hogy mehetek érte)
Ha csak a kijelzőt cserélik, elvileg nem történik semmi a 8 GB-tal, de szoktak szoftvert is frissíteni, és ha nem vigyáznak, ott bele tudnak gyalulni a tárhelybe is. Én lementeném a fontos dolgokat, mielőtt leadom, ideértve a kontaktokat, üzeneteket is (PIM Backup). -
drbzs
csendes tag
-
válasz
Wallandt #9490 üzenetére
Nincsen köze semmilyen feltelepített programhoz, egyszerűen a kijelződ adta meg magát -mint kollégám és két ügyfelünk esetében.
A problémát szervizben lehet megoldani, hogy hard reset után ne legyen gond a kalibrálással, így kell eljárnod -természetesen csak a kalibrációval kapcsolatosakra gondolok. -
kiskacz
senior tag
válasz
Wallandt #8879 üzenetére
Wallandt: A beállítások/eszközök/ nemtom'
legfelső sorában az van neked, hogy "készülékbeállítások használata" - rakd át állandóra.
Ski: Lehetőleg ne fogd!!! Rakd állványra, vagy tartóra - árnyékolsz.(Nem vicc.) Más: Tölsd le rá a spec gps által indított fájlt a neten. (Magyarul indítsd el- netkapcsolattal, az usb-n keresztül is megtalálja, ha a számgépen megy a net.)
-
Skynet258
veterán
válasz
Wallandt #8580 üzenetére
A HR-t általában a végre hagyjuk, de ha nincs nagyon belakva a pda-d, vagy van időd újrakonfigolni, akkor igen, lehet HR. Utána az SPB 3, és lépésenként a többi program amit használsz. Mindegyik után ellenőrizni, hogy előjön-e a hiba amit most tapasztalsz.
Biztos vagyok benne, hogy ott valami egyéb zavar be, nem az SPBKieg: nyugi, az SPB nem tesz semmit tönkre
Berigazek: elvarázsolt egy készülék a tiéd... biztos én már valamelyik szervizes fejéhez csaptam volna -
Skynet258
veterán
válasz
Wallandt #8574 üzenetére
SPB-n belül nem sok állítási lehetőség van... sem erre vonatkozóan, sem úgy egyáltalán
Nincs véletlenül feltéve valamilyen egyéb hívást kezelő program, ami bezavarhat?petymeg: Nem kell aggódni, ha eléred az előfizetett mennyiség felét, akkor is küldenek, meg ha elérted/túllépted
Viszont az a 41 elég sok, ha nem használod sokatNem tudok olyan programot, ami monitorozza vagy log-olja a ki/bemenő adatforgalmat, de lehet valaki kisegít ez ügyben (már ha létezik pda-ra ilyen, de minden létezik, csak meg kell találni
)
-
tsaby76
aktív tag
válasz
Wallandt #5144 üzenetére
Li-ion/Li-polimer akksit szigorúan tilos, formázni, teljesen lemeríteni, mert csökkenti az élettartamát, meríteni csakis a régi fémhibrid akksikat kellett.
Újabb érdekesség a készenléti időmről: szokásos 5-6 órás usb töltés, viszont közben megkapta az AS killert, és láss csodát 13 óra készenlét után is 100% a töltöttségem.
-
3x3y
aktív tag
válasz
Wallandt #5128 üzenetére
Az SPB Mobile Shell proginak köszönhetően a bal felső sarokban folyamatos a töltöttség kijelzése %-ban. Nagyon jó.
Ha zölden világít, és visszarakod a töltőre, s pirosan világit pár másodpercig, utánna átvált zöldre, az nem hibát jelent. Ez egy normális állapot. Töltsd egyszer fel a készülékedet úgy, hogy egész éjszaka a töltőn legyen az Omnia. Kell neki néha ilyen. Én hét hetente megteszem ezt, és azóta tök jó a töltöttségem, és sokáig bírja még normális felhasználás mellett is az akku. -
-
wolfman
veterán
válasz
Wallandt #4751 üzenetére
amikor telepíted és kéri a PIN kódot, akkor csak 4db 0-t kell beírni! Erre még a neten hosszas keresgélés után ráleltem, viszont ezek után jönnek a gondok. Én leszedtem a netről egy aktivátort is hozzá(csúnya, csúnya dolog
), ez viszont valamiért nem műxik. Pin kódot se tudom, hogyan lehetne átírni, bár még nem is próbálkoztam. Ha gondolod koketáljunk priviben, aki hamarabb rájön dolgokra az lesz a nyerő!
-
AYEL
tag
válasz
Wallandt #3842 üzenetére
"Ha értékálló cuccot akarsz, azt ne a műszaki cikkek között keresd! Az ingatlan nagyon jó befektetés most + az arany. (Bocs) "
Ingatlant nem nagyon ajánlgatnék most, mint értékálló instrumentumot. Nagyon komoly lakásár zuhanás előtt állunk. Ugyanez fog lezajlani az irodák piacán...
Az aranynak is volt egy felfutása tavasszal, amikor unciája több, mint 1000 $-t ért azóta leszálló trendben van, volt már 710$ is egy hónapja, ami a csúcshoz képest 30% veszteség...
Sajnos válságban egyik se értékálló befektetés.
Termőföldet kell venni. S ezt a befektetési tanácsot ingyen adom.
-
-
-
erdoke
titán
válasz
Wallandt #3682 üzenetére
A szokásos takarékos trükköket bevetetted?
- 3G kikapcsolása
- GPS csak töltőről
- BT ne menjen, ha nem használod, WiFi-nél a takarékos mód legyen bekapcsolva
- Automatikus kijelzőforgatás, etikett mód kikapcsolása
- Kijelző lekapcsolása a minimálisra beállítható idő után (10 mp ill. 1 perc)
- stb. -
-
erdoke
titán
válasz
Wallandt #1051 üzenetére
Bármelyik kontakt adatainak szerkesztésénél ott van a kategória. Talán 4 van alapból, de készíthetsz újat is. Egy kontakt több kategóriához is tartozhat.
Új SMS írásakor, ha a címzett mezőn állsz, és lent a Menü softgombot választod, akkor van olyan, hogy Címzett hozzáadása. Itt lenyílóban a kontakt mellett a kategória is választható (és még más lehetőségek is vannak). A kategóriához adott összes név bekerül a címzett mezőbe, illetve ha ezek közül valaki(k)nek több mobilszám is van megadva, akkor előbb egy listában ki kell választani, melyik számra menjen.
A kontakt szerkesztésénél nálad nincs középtájon "Kategóriák" (nálam Categories, mert angol) mező? SMS írásakor a menüben nem lehet kategóriának is küldeni? Mert ha ezek nem elérhetők, akkor nálam talán a Sunnysoft Contacts adta hozzá. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged