Hirdetés
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
lkereki
tag
Whaooo. Galaxy S 990 ft-ért a Telenornál okostarifa 1000-el... Lassan eljutunk oda, hogy utánadobják az embernek az alig 1 éves egykori csúcskategóriás telefont.
OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
[pod]Diablo
őstag
válasz [pod]Diablo #7675 üzenetére
Erre valaki valamit?: )
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
A_ScHuLcZ
addikt
Én még azon gondolkozom, hogy kapcsoljak-e lagfix-et csirke+darkcore kombónál. Úgy rémlik nem szereti..
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
Pete55555
addikt
válasz Oppenheimer #7699 üzenetére
Felőlem pofára is eshet
Bejön ez az uj rom olyan smooth mint állat, eddig semmi hiba nincs. Most azon gondolkodok, lehet nem rakok fel alá kernelt, hagyom a gyárit, így full stock romom lesz.MC2-höz vki dobna 1 download linket? köszi
[ Szerkesztve ]
...Szeretem leracsniztatni...
-
A_ScHuLcZ
addikt
Tartom, nálam sincs semmi gond vele eddig (a kamerás hibán kívül), Criskelo v68 van fenn a legfrissebb Dark Core kernellel. Mivel MIUI-ra telepítettem, kezdtem egy full repartos kali féle JVH-val, majd factory reset, full repartos JVP, resetek, cf-root 3.7, majd cwm-ből Criskelo v68 telepítés, végül pedig megfűszerezve egy Dark Core 2.7.3 kernellel.
Szerintem a JVH-s részt kihagyhatod, az nem kell, de full repartos JVP-vel kezdj mindenképp, sőt előtte egy FR sem árthat![ Szerkesztve ]
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz Pete55555 #7886 üzenetére
Közben rájöttem mi a hiba, meg is szűnt a betegségem.
Az USB hibakeresés vagy mi a fene a telefonban nem volt bepipálva. Bepipáltam, egyből látott mindenki mindenkit. Volt odin is egyből.telya. Megvolt minden. Én általában tisztán teszek fel mindent most már.
sam-os jvh, full hardreset, kernel, majd a rom amit akarok. -
Pete55555
addikt
-
berczy03
aktív tag
válasz CHIPman #7884 üzenetére
Hát nem tudom, már mindenféle CSC-vel ment, KOR-ostól kezdve NEE-ig minden, de eddig okés volt.
Most meg sem twitter, se facebook sns sync. Megőrülök, pedig hogy örültem... CSak nem értem, hogy amivel eddig ment, most moért nem???Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
Pete55555
addikt
Download módban ne mismeri fel a WIN7 a telót Ha simán be van kapcsolva kies, háttértár, felismeri, de downloadban nem. Vki megoldás ?
Tudom, fentebb volt hasonló hiba,de ott a win letiltotta az ezközt a srácnak, nekem fel se ismeri.
[ Szerkesztve ]
-
berczy03
aktív tag
voltam olyan elmehibbant, hogy JVB-vel is kipróbáltam, mert azzal még teljesen jó volt, de már azzal sem megy. Kezdem azt hinni, hogy nem a teloval van a baj...
Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
fRooStzzZ
senior tag
Na sikerült feltennem a V68-at, de állandóan ezt írja.
Bocs b+, de a com.android.email folyamat váratlanul leállt.
Ennek nem örülök.
Ha beteszek egy másik mail.apk-t, az segíthet? Mert az rémlik, azt olvastam benne, hogy SGS 2-é van benne, -
Pete55555
addikt
Felraktam uj romot, de media scannare beragadt vmiért... Érdekes. mind1 ugyis megy alá dark core még.
B@zki ez Qrvagyors
[ Szerkesztve ]
-
berczy03
aktív tag
válasz R2D20208 #7867 üzenetére
szerettem hasznáni. leszedte contactokba a facebook-os ismerősöket, tudtam nekik könnyen e-mail-t küldeni, stb...
Eléggé jó lenne, ha lenne SNS syncem!!!szerk: Hát komolyan nem értem! Leszedtem és ujra raktam nitrality-vel az SNSAccount.apk-t és az SNSProvider.apk-t, de ugyan az. Valami komoly gond van itt!
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
Vasárnapig rengeteg uj JVP rommal lesz dolgunk. Győzzünk válogatni. Szerintem a legstabilabb. És nekem wifi gondom sincs. Navi Gps nem kell, ha kell beépitve az autoba
Berczy mire kell az ennyire?[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
berczy03
aktív tag
Nyomorult sns problémára senki??? #7815.
Nagyon kellene!Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
twine
veterán
Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszokat! Közben átgondoltam és csak holnap "ROM(b)olok"! Azt hiszem ma már csak előkészítem a terepet(fotók és adatok mentése etc...)
Mert azok alapján amit elmondtatok nagyon úgy néz ki hogy ez elég "végleges" ROm lesz a kis masinámon! Lehet ez? Vagy már alszom és álmodom? Na mindegy asszem "precíziós" ROMolás lesz , ha van olyan jó mint a JPO és nincs benne Batt. Drain "ficsőr"[ Szerkesztve ]
-
gubacsino
aktív tag
kis segítséget kérnék...
Ezt a JVPt mivel ROOT -oltátok? (ha nem kernel mod)
Mert a Super One Click Root 1.9.1 nem igazán bír vele -
twine
veterán
Még egy utolsó kérdés:
JVP-nél is megmaradt az über "8 másodperces" GPS FIX?
JVH/JVO-ba ezért lettem szerelmes mert bárhol bármikor 10mp-en belül volt fixem! -
twine
veterán
válasz Edems87 #7845 üzenetére
Wery THX!!! Akkor azt hiszem neki is ugrok.....ma sem alszom akkor valami sokat!
ferrari1:voodoo mi? Sound? Nem úgy volt hogy ahoz már nem kell "külön kernel"? Csak a voodoo controll plus verziót kell leszedni pipa hogy induljon a rendszerrel és kész is a dolog! Vagy valamit most benéztem és közbedumáltam feleslegesen
Piwi:Neked is nagy köszönet, épp az a játék amit lehet hogy tolnék is ha nem kellene ujrainditani a gépet miatta, mert jók a "szétvágós" kombók![ Szerkesztve ]
-
Edems87
csendes tag
Akkor itt a nyugtató NFS Shift és Tap Tap meg fruit ninja és szinte alig merült 14 % ot .Nem akad be az android op se 3 % és nem is megy fentebb , kb 2 órán át nyúztam a telefont játékkal erre jött rá a Wi fi 3 óra , és zene 2 óra és most az akku 49 % on áll. Eddig ez a legjobb amit produkált a telefonom !!! JVP
-
ferrari1
őstag
Két JVP érdekesség/ bug?
Bluetooth headsetet folyamatosan eldobálja és nem csatlakozik újra. A másik, hogy sűrűn FC-zik a modem benne ( phone.android.com ) ha jól emlékszem.
Ez lehet kernel hiba ( Dark Core 2.7.2 )? Vagy valami más a bibi?[ Szerkesztve ]
-
cozmo
őstag
De tudtam, kedvem támadt megnézni a 2.3.4-e romot
G@b: nem engem kértél de tessék GT-I9000-MULTI-CSC-OXXJV1.tar
kali: lekésted Megelőztelek.
[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
sb
veterán
Kicsit bővebben lehetne? Gondolom a romot felrakni csak annyi, amit engine88 írt.
Kernelt? Melyiket, hogyan?
A CWM mókoláson mit értesz?Egyszer biztos beletanulok, de ebben a pörgésben elveszik a lényeg. (A Blade flash infók valahogy gyorsabban összeálltak nekem mint ezzel az S-el )
-
twine
veterán
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy JVP-nél is van -e Android rendszer "túlpörgés",azaz Battery Drain? Pár napja nem néztem a topicot! Most 3-4 oldalt vissza olvastam de nem derült ki ez a számomra elég fontos infó egyértelműen! Látom hogy gyors, meg gyenge a rádiója, de a játék utáni aksifogyasztásról nem találtam infót! Örülnék egy megnyugtaó válasznak, olyantól akinek eddig volt, most pedig egyértelműen nincs.....Van ilyen? Vagy hagyjam a fenébe? van egy űberkurv@jó JVO-m belakva, ami csak és kizárólag játék után merül, és azt is ki tudom küszöbölni egy újraindítással! Nem játszom de a lelkem kissé nyugodtabb lenne egy ilyen "hiba" nélkül!
Köszi előre is! -
CHIPman
nagyúr
válasz Dare2Live #7829 üzenetére
Hát akkor te tudsz valamit, mert nekem zsebben hordva a 9 és fél hónap alatt összesen egy fél centis karcot sikerült rá gyűjtenem, bár azt nem tudom, hogyan. Más semmi nincs, még minimális se.
A torque az egyébként egy autós vevőhöz kötött cucc, nem fog csak úgy menni.[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
Dare2Live
félisten
válasz tariattila #7830 üzenetére
pl powerampot tuti
de toquen is nagyon gondolkodok, dlre tudnám a fogyasztásom, ECU warningokat, hibakodokat...
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
ööö ha egy programot megveszek, akkor az meddig az enyém? Amig újra nem telepitem a mobilt? Amig mobilt nem cserélek? Fiokhoz kötött?
Vmi bevált foliát tud vki ajánlani? A karcolhatatlan brandot sikerült szarrá karcolnom és local szinten nem lehet kapi semmilyet i9000re...
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
fRooStzzZ
senior tag
Amúgy quadrant 1881 pötty
-
cozmo
őstag
válasz Oppenheimer #7824 üzenetére
keress rá a youtube-on
Most bootol a JVP rom JV1 multi CSC vel... próba magyar swype hátha
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
dancsuri
veterán
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
fRooStzzZ
senior tag
Őőőő
Van egy kis problémám. Mert hát én ilyen vagyok.
V68 felszaladt,
Rádugtam a gépre, ugye hogy átpakolok 1-2 dolgot a telefonra.
Kies indult el alapból, mármint a telefonon. Átállítottam háttértárra,
Onnantól kezdve a gép nem ismeri meg a telefont.*Az usb eszközt nem lehet felismerni...
A szgéphez csatlakoztatott egyik usb eszköz működésében hiba lépett fel, és a win nem ismeri fel.Na most eszközkezelőben töröltem az eszközt, majd újratelepítés.
Samsung usb driver-t is újra tettem. Reboot is volt, meg minden.
Semmi sem változik.
Most ugye a telefon üres, rámásolni semmit nem tudok, odin ugye kilőve, más zip-es cucc kilőve.Ötlet?
-
bok92
addikt
A mai MIUI adag :
MIUI MCGv6 - 1.6.10
- Update package to 1.6.10
- Fixed issues on install (location etc)
- New theme (forgot in v5.32)
- Slight tweaks to improve reboot issues (last fix seemed to not work)
- Kernel updated to Glitch v10b-vc
- AOSP Camera Added
- Sim ToolKit Now Working -
berczy03
aktív tag
Nem tudna valaki segíteni SNS témában? SZörnyen el vagyok keseredve, mert valamiért nem megy. Nem tudok egy sns fiókot sem felvenni: "login failed. try later" mondja és ennyi.
Nem tud valaki megoldást, mert nagyon zavar. tegnap még nagy nehezen ment a odex-esre, de utűána már nem és má odex-el sem.
ez mi???????Segítsetek légyszi!!!
-
bodoraudio
aktív tag
gyengusz a wifi és gps
jvp[ Szerkesztve ]
-
sb
veterán
válasz engine88 #7753 üzenetére
Ennyi a romcsere?
2.2.1-es gyáriról is?
Totál kezdő vagyok, legalábbis SGS-en de nem találok semmi normális leírást... hiába olvastam végig az utolsó jópár oldalt a topic kicsit túlpörgött most.Még az érdekelne plusszban, hogy gyáriról mentést hogy lehet csinálni (egyáltalán kell-e, gari miatt gondolom...), romcsere után jöhet a kernel csere? Abból mit és hogyan? Utána valami, pl lagfix, vagy a kernellel ez már megoldódik?
-
A_ScHuLcZ
addikt
Criskelo v68-on akad a TW Launcher, mikor rábökök az Alkalmazásokra, (miután bekapcsoltam a minden animációt) lehet felteszem rá inkább a 4-est.
[ Szerkesztve ]
-
rvgy75
aktív tag
válasz CHIPman #7799 üzenetére
Eddig 500MB-s volt a netcsomagom egy hónapja átállitottam 150MBra a és még ebből is kijövök.Igaz a Trillianon csak a face chatet használom.A trillian meg a az email mindig bevan kapcsolva.
Akinek humora van, az mindent tud(hat), akinek humora nincs, az mindenre képes.(Peterdi Pál)
-
A_ScHuLcZ
addikt
Talk-os videóbeszélgetés tényleg nem ok, próbáltuk bnőmmel. Gyárilag nem a front, hanem a hátoldali kamera képét mutatja nálam, ő csak a gmail-es profilképemet látta, én viszont láttam őt. gtalk video fix felrakása után annyi változott, hogy nálam már a front kamera képe látszódott, nála viszont csak feketeség, én szintén láttam őt.
Ő gépről próbálta, nem androidról.
MIUI alatt ment a kamera dolog gyönyörűen, mindketten tudtunk egymásnak felkérést küldeni, most ő nem tud nekem. Más mit tapasztalt ezzel kapcsolatban?"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Witcher topik
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPhone topik
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Gitáros topic
- Crypto Trade
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest