- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
glacious
addikt
Hali. Gyári PAN CSC-nél mi a teendő?
Mert én feltettem hétfőn egy multit (miután meghalt egy cache wipe után a full gyári állapotú 2.2.1-es firmware-es teló), de első induláskor azt írta:
Installing multi-csc
Can't accsess to /system/csc/PAN/system - nem fér hozzá
Succesfully applied multi-csc - mégis sikeres
Szóval van magyar billentyűzet, meg amúgy is az anysoftot használom.
A product code maradt PAN és nem választható más, kicst furcsállomSystem infonál:
PDA: XWJWH
PHONE: XXJVO
CSC: unknownOXXJV9 volt a csomagban.
-
Piwi
veterán
hozzászólnék a témához,vagyis inkább kérdeznék
unatkoztam ma melóhelyen,gondoltam felszinkronizálom gmail cimtárba a simen lévő 94 névjegyem. bekapcsoltam,szinkronizált is,aztán eltűnt az ikon,de egy névjegy sem került fel gmailre..mit ronthattam el? illetve ha a csoportok fülre kattintok a telóban akkor van egy iylen kategória legfelül: nincs hozzárendelve. ebben vannak a nevek,plusz leszedte a gmailes emil cimeket is,igy 140 kontakt van alatta.ez így normális,vagy én nem vagyok az? -
JJ hunter
aktív tag
Szia!
ezt nem tudom
de akkor az lesz, h megpróbálom a JVQ-val, DC nélkül full szüzen, mert bossvico szerint ez a JVP hibája. ha így fullszűz jvq-val is előfordul, akkor mit lehet tenni? visszatenni froyora, és úgy megnézni, h előjön-e?
bossvico köszi szépen az infót!
szerk2: a gyári JVQ mennyire jó, stabil? korábban mintha olyat olvastam vna, h fc-zik a dialer meg a hívásfogadásnál vannak bugok, meg miegymás
-
nggabi
félisten
nekem is csak ma nem ébredt fel a teló lezárt képernyőből
eddig jó volt... szal fura...
move1:várjál feltöltöm neked valahová a phone apkt amit én használok. elfordul híváskor a kép, de ha kikapcsolod a noti báron az automatikus elforgatást akkor jó... pill... [link] tessék... így okés?
-
-
-
R2D20208
addikt
Hát...Kiváncsi lennék hány ember használja igy a telóját(mindenben igazad van amiket irtál mindig), de igy sem egy root se semmi. Sem egy téma sem egy custom rom. Hisz ennek a telónak , ezek a gyönyörű változatos lehetőségei vannak, és ezért jó ez. És ezért lehet megnézni, pl csak a xda- n a több millios lehet 10 millios custom rom kernel téma letöltések számát. Én kipróbáltam ahogy te használod, hiányoznak az extrák, a szépithetőségi lehetőség, a témázhatóság.. És ez nem veled a vita, de tegnap pont valaki itt irta minek romolni. Mert egy hobby, egy jó dolog, hogy lehet mindig valami ujabb, valami jobb a telomon.
Na regényt irtam ))
Nekem az SGS 2 - m igy marad ahogy van
Az SGS meg romolni lesz, igy döntöttem
-
berczy03
aktív tag
Hoppszika, feszemelésről nem beszéltem!
De ebben egyetértek! Tápfesz emelés már egy kicsit komolyabb játék, hozzáértő kezet kíván meg. Én nagy tunningos vagyok, mind PC-n, s már SGS-en is. Szinte mindig tunningolok mindent. Bajom még nem volt belőle. (persze most azért gyorsan lekopogtam ám)Egyszer volt egy Celeron 266MHz-es procim. 450MHz-ig húztam, stabil volt a drága, viszont kellett is ám a hűtés rendesen, ki kellett találni, hogy melyik venti merre, hogy... Viszont még meg is van a lap, szerintem még működne is, pedig vagy két évet tekert így...
Egyébként a saját véleményem szerint (és lehet nincs igazam), egy proci élet tartama normál használaton ~25-30+ év. No, most ha tunningal mondjuk ez feleződik, hát még nem megyek a Dunának!
-
DanielK
addikt
+1
Irigylem aki ennyit romolgat, mert ezek szerint elég sok szabadideje van.
Nekem a gyári 2.2.1-es rom van rajta. Használom a telefont és semmi baja. Nem érzem szükségét egy másik romnak. Amire nekem kell (telefonálás, sms, email, e-könyv, internet, max 1-2 játék, 1x-2x office, jegyzetelés, néha út alatt filmnézés, menetrend, hír olvasás), arra bőven jó a telefon a gyári szofttal is.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy aki romolgat, az mire használja a telefont, hogy nem "elég" neki a gyári...!? -
berczy03
aktív tag
Így van, csinálja aki akarja, s beszéljen róla, ha úgy tartja kedve. Én nagyon sokat ROM-olok, volt, hogy egy nap 4 custom ROM-ot kipróbáltam. Bár beszélni keveset beszélek róla, mert semmi érdekes nem történt. Aki akar viszont, beszéljen csak. Ha nem beszéltek volna róla, régen és most, fele ennyi ismeretem lenne a telóról/androidról.
A tunning részéhez. Részben igazad vanm, részben nincs. Bár nem vagyok elektromos mérnök, semmi ilyesmi. De... Én nem hiszem, hogy a tunningolás egy processort haza tud vágni, előbb fagy le. Pont ez a "védelem" benne. Régen volt olyan AMD proci, ami megfőtt, de az mán' igen régen volt
Aki nincsen tisztában a kockázatokkal, az elviekben ne tegye, ellenben saját bőrön megtapasztalni a kockázatokat... megfizethetetlen.
(tudom)
Nem hiszem, hogy egy processor élettartamát jelentősen befolyásolná a tunning, akár 1400-ig is. Mi megy tönkre benne? Mondom, nem vagyok szaki, laikusként kérdem, mi? Elolvad? Előbb fagy le, pont ez a védelem. Igen, PC-n lehet nagyobb hűtő. Itt nem. De a PC is lefagy, ha kicsi a hűtés, teszel rá nagyobbat, itt is fagy, nem teszel rá nagyobbat, visszaveszed az órajelet.
Szerintem ez ilyen egyszerű!
-
berczy03
aktív tag
Sosem láttam kiírva, hogy egy topic-nak erről és erről kell szólnia...
Amúgy, miért gányolás a custom rom/kernel/tunning?
gamek!ller: Azon kívül, hogy sérelmezed ezt, szerinted mit kellene a telefonról beszélni? Dobd be a témát, beszélgessünk a telefonról!
Wave topic-ban nem beszélnek az androidról? Ejj, hová jut a világ...
-
-
sb
veterán
Nem hw-s a hiba. Nekem ugyanezt csinálta tegnap este a Bezke 4.1.
Lemerítettem 4%-ra, kikapcsoltam, töltőre tettem, 100%-ra feltöltöttem.
Bekapcs és az induló anim végén egy apró regzés után nincs tovább. A Samsung felirat továbbra is pulzál, de nem megy tovább.Wipe-ok nem segítettek. Recoveryből feltettem újra a Bezke-t a wipe-ok után és most újra megy.
szerk: Viszont most látom, hogy azorzo nem flashelt. Az viszont fura, ha gyári rommal (gondolom 2.2) is ugyanezt csinálta neki...
Azt hittem a Bezke 4.1 bugos.
szerk2: Ja, hogy nem 2.2 volt, hanem már Kies-sel frissített 2.3.x? -
Vrtboy
tag
felfrissítettem. igazából sok minden nem változott. Magyar lett..ez már előny.
Viszont két dolog.
Lehet hogy én értettem félre a működését és: Az app minden e-mailt megmutat, ha belemegyek bármely mappába, de csak azokat szinkronizálja automatikusan, amelyekre ez be van állítva? Azt hittem, hogy ha valamelyik mappára kikapcsolom a szinkronizációt (pl. kuka, piszkozat..stb..) akkor hiába megyek bele a mappába nem lesz semmi...
Viszont ami nagyobb gond, hogy a SPAM mappát még mindig nem lehet a beállításokban kezelni. Automatikusan szinkronziálja. Nem tudtok erre valami megoldást? Vagy ez csak nálam van így?
A másik kardinális
kérdésem, hogy: Letöltöttem az 9s-weather alkalmazást. Fantaszikus, de két dologgal nehezen barátkozom.
- tudnátok olyan időjárás appot ami pusztán a net segítségével frissít? bosszantó, hogy kell neki a GPS is
- illetve első droid ébresztésemet jól meg is jártam, másfél órát késtem melóból..kitettem repülő módra, de a szundi valami miatt nem ment...az ébresztést kinyomtam és felhívni sem tudtak... Van olyan ébresztő óra ami ha ébresztéskor érzi hogy megfogták a telefont, automatikusan visszateszi repülő módból a hálózatra a telefont?Köszi urak
-
-
-
R2D20208
addikt
Jóvanna
Hogy működik a kicsike ? Ha minden igaz, holnap megyek intézni az enyémet
Csak még meg kell néznem a legjobb szolgálltatót itt olaszban, vagyis amelyiknek jobbak a feltételei.Ezt meg meghagyom ROM olni
Ez elég durva. Egy frissen felrakott rom 100 % rol indul töltés után, nem huzogattam ki-be töltő ki- be kapcs ilyenek. Na lássuk a medvét..
-
fecosrac
tag
"A beállítást nem lehet befejezni - Szervercsatlakozás sikertelen"
Ezt a választ kapom amikor kimenő posta szerverének a "mail.t-email.hu" SMTP szervert írom be és a "110"-es portot.
Megjegyzem IMAP-ként létre se tudja hozni a fiókot. Ezt POP3-ként kreáltam.
Egyébként ez egy saját domain-hez tartozó e-mail cím, tehát értelemszerűen a bejövő szervernek azért nem a t-email kiszolgálót lőttem be. De a bejövő levelekkel nincs is gondom, jön minden szuperül. Küldeni viszont továbbra sem tudok.
Szétvet az ideg már....
VKI HELP PLS!!
-
Kapanyél
őstag
Nem értelek. Te, vagy itt más nem úgy posztol bármit is, hogy az az ő saját véleménye, tapasztalata? Mindenki általános érvényű, nagy igazságokat publikál?
Egyébiránt, bár szubjektívnek tűnhet, mégis teljesen tisztán látszik, hogy a gyári JVP még egy durván optimalizált kernellel is pont ugyanazt a felhasználói élményt nyújtja, mint a JS8 vagy JSD. Már akkor is kíváncsi voltam, hogyan lehet még annál is gyorsabb valami?
Nem érzem úgy, hogy bárkit is megbántok azzal, hogy elmondom: pont ugyanilyen jó a 2.2.1 is, mint a GB.De kíváncsi vagyok, szerinted mik azok a paraméterek, amikben jobb a GB?
Van olyan program, ami ezen megy, de Froyon nem ment?
Smooth-abb a tökéletesen smooth-nál is?
Előbb talál 2 másodperccel fixet a GPS?
Jobb a hangminőség?
Jobb a WiFi kapcsolat?
Kompatibilisebb a BT?
Több rá a téma?
Tényleg érdekel!
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest