- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
Aktív témák
-
norbi2010
őstag
válasz korpicschess #9499 üzenetére
És hol?
-
norbi2010
őstag
Speedmod-os kernelben van lagfix?Én nem találom
-
eladogeppc
veterán
Úgy néz ki nem a telefonnal lett a gond, mert bármilyen más kártyát képes regisztrálni a
pannon hálózatán, csak a cégest nem.Létezik, hogy elbaszta a kártyámat az, hogy felraktam, majd leszedtem a Juwe 5.0-át ?????
A kártya más telefonban kéri a PIN kódot...
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
kopi73
tag
Sziasztok.
A telefonom névjegye:
Alapsáv verziója:I9000XXJVP
Kernelverzió:2.6.35.7-I9000XXJVP-CL264642
ficeto@vpn #Dark_Core_2.7.3_JVP
Build száma:GINGERBREAD.XXJVP.A kérdésem:ez most deodexed vagy odexed,honnan lehet ezt megtudni?Mert tegnap a notibart akartam megváltoztatni de valamit elcsesztem mert eltűnt az egész.
Mivel és hogy tudnám szebbé látványosabbá tenni?Köszönöm a válaszokat.
-
DarkByte
addikt
Megint jövök kérdezgetni.
Munkatárs szikszalagjára szeretnék szintén JVP-t tenni. Nem szolgáltatói mobil, eddig nem volt rajta semmi ODIN-ozás, download mód van.
Előbb az /efs-t gondolom nem ártana lementeni, mivel lehet ezt gyorsan megoldani? Root-oláshoz azt hiszem z4root-ot használtam én anno, de a fene se tudja ez a 2.2.1-es Android-dal ami most rajta van menni fog-e. Valami tuti tipp? Nem lesz az egész műveletre csak egy órám kb.
Illetve direktben flash-elhetem a 2.3.4-et erre ODIN-nal ugye? Nem kell másik ROM-nak megelőzni (gondolom nem, elvégre ez mindent legyalul a mobilról)Előre is köszi!
-
tombike
aktív tag
válasz eladogeppc #9461 üzenetére
Ha van ügyfélbiztonsági kodod akkor az ügyfélszolgálat megadja a puk kodot telefonon is
-
-FreaK-
veterán
válasz norbi2010 #9478 üzenetére
A Samsung a Galaxy S készítésének során egy RFS nevű fájlrendszert használt amit elég rendesen elcseszett (a korábbi verziók esetében), ezért a telefon nagyon akadozós, lassú volt. A lagfix ezt oldja meg, átkonvertálja a rendszerpartíció-t EXT4 fájlrendszerbe amitől gyorsabb lesz minden. Igazából az újabb romok alatt már nem is feltétlen kell, enélkül sem akad a rom.
-
kutkut
addikt
-
lefkosia
őstag
Átlátszó Notification bar-t keresek deodexed JVP-re. Akinek van legyen szíves tegye elérhetővé.
Előre is köszönömThe Truth Is Out There
-
lkereki
tag
Ha más is járna így: nem volt imei-számom Juwe 5.0 felrakása után. Pda/phone/csc verziónál a phone "unknown" lett.
Megoldás: odinnal újrarakni a megfelelő modemet, és minden királyság. :-)OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
ntomi0730
senior tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni? Van egy I9003 galaxim, és akár milyen hívásrögzítő progit rakok fel nem működik! (létrejön a kapcsolat, elindítom a progit abban a pillanatba némaság van, nem hallani semmit a hívásból, ennél fogva persze nincs mit rögzíteni)
Olvastam,hogy van valami ami ezt tiltja... A párom galaxi minijén tökéletesen működik mindegyik. Mind a kettőnkén 2.2.1 van. Megköszönném ha tudna valaki segíteni!!!Nem tud senki segíteni???
-
norbi2010
őstag
Lagfix mire jó?
-
vagyula
senior tag
válasz eladogeppc #9476 üzenetére
Figyu a sim-zár a pin-kód.
Nem értem hogy tudod ezt változtatni ha nem tudsz a kártyával hálózatra lépni.
Bökj rá és írd be a pin-kódod.[ Szerkesztve ]
miui.hu
-
eladogeppc
veterán
válasz vagyula #9475 üzenetére
Nem kéri, alapból nincs bepipálva. Ha rábökök akkor csinálja ezt.
A furcsa, hogy térerőt méri, de amikor ki akarok választani egy szolgáltatót, akkor
azt mondja hogy azt nem lehet, marad az automatikus kiválasztás.
És persze utána nincs telefon.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
vagyula
senior tag
válasz eladogeppc #9473 üzenetére
Lehet,most hülyeséget mondok, de szerintem csak bekapcsolta a pinkód kérést.
lefkosia köszi
[ Szerkesztve ]
miui.hu
-
eladogeppc
veterán
Megnéztem a Státuszokat is:
Hálózatzár: OFF
Készülék hálózatzára: OFF
Szolgáltatózár: OFF
Tartalomszolgáltatózár: OFF*#7465625#
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
válasz vagyula #9471 üzenetére
Csak ez nem működik. Szerintem valamelyik ROM visszazárhatta. Más kártyával megy a telefon
Na most nézem a SIM LOCK-os menümet. Hát ez fasza.:
Hogy a jó..... most ezt miért csinálja ? Mintha megpróbáltam volna megváltoztatni
a SIM kódot.... hát ez teljesen átment gyökérbe..
Innen gondolom már csak a PIN vagy a PUK kód segít ???Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
vagyula
senior tag
válasz eladogeppc #9470 üzenetére
Szal csak ez az egy rohadt sim nem működik és csak a te telódban?
Amúgy pin-kódos a kártya?[ Szerkesztve ]
miui.hu
-
titán
Nekem a régi 2.2.1 kétszer is lezárta a simet, mert EGYSZER elrontottam a pint.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
eladogeppc
veterán
Szóval visszakerült a JVP, dark core 2.7.3 rajta.
EFS visszamásoltam.
Wipe meg minden full erase.
Reboot.Seeeemi nem változott.. brühühüüüüü
-
eladogeppc
veterán
-
vagyula
senior tag
-
eladogeppc
veterán
Egy kis problémám akadt.
Rootolás nélkül nem tudom az EFS-mappát visszatolni
2.3.4 alá nem találtam root progit.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
R2D20208
addikt
válasz eladogeppc #9452 üzenetére
Ha nem oldodik meg a dolgod, este ha otthon gepnel vagyok tudok segiteni ne aggodj...
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
vagyula
senior tag
Ha sim locked akkor a hálózatot blokkolja a teló, tehát sim lockos lett, legalábbis én úgy értelmezem.
Kiderült,hogy nem a kártya a hibás és más szolgáltatós kártyát elfogad (valószínűleg,de ezt nem írtad, így csak találgatok)miui.hu
-
eladogeppc
veterán
válasz vagyula #9460 üzenetére
Megpróbálom. Egyet nem értek. A kártya másik telefonban kéri a PIN-t....
Ez k..rva furcsa. Ilyet még nem láttam. Asszony kártyája az SGS-ben műkszik.Lehet hogy lockolódott a Sim-em ??????
WTF ??
-
vagyula
senior tag
válasz eladogeppc #9459 üzenetére
Szerintem told rá a 3fájlos JVP-t pittel, reparttal, utána kernel.Lehet egyből visszajön,ha nem mehet dark core,aztán másolt vissza az efs-t.
[ Szerkesztve ]
miui.hu
-
vagyula
senior tag
válasz eladogeppc #9457 üzenetére
mondjuk dark core 2.7.3. Van efs mentésed? Ugye van external sd-n
[ Szerkesztve ]
miui.hu
-
vagyula
senior tag
-
eladogeppc
veterán
Üdv !
Érdekes dolog történt. Írtam, hogy nekem nem jött be a Juwe MOD.
Hát fogtam , vissza a gyári JVP, és már repült is a kártyára a SIM LOCK.
Hát most szúrom tökön magam, mert a kártyám céges, és foggalmam sincs
mi a PIN illetve PUK kód..Ilyenkor mit tudok tenni ?
Telefonon nem látok semmilyen SIM-toolstVoltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
batorpeti
tag
Konkrétan erről a telefonról lenne szó. Mi a véleményetek?
-
cozmo
őstag
Kigyomláltam a system ringtones mappájából a beépített csengőhangokat, és sajátokkal pakoltam tele. De még újraindítás és Dalvik wype cache után is listázza a csengőhang választóban a gyáriakat. Hogy lehetne eltüntetni végleg??
[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz eladogeppc #9395 üzenetére
Nem tudom mi bajod van vele. Tegnap tettem fel, eddig jónak néz ki.
Nekem 2960 pontot adott quad-ra, egész éjjel 7%-ot merült wifivel.
Csak ez a sok feketeség nem tetszik benne. Lehet vissza teszem a criskelo-t, majd elválik. -
batorpeti
tag
Sziasztok
A segítségeteket kérném. Adott egy GalaxyS amit megvennék, viszont a mostani tulaj nem tudta megmondani hogy gyárilag független e a telefon. Hogyan tudom megnézni hogy a telefon szoftveresen függetlenített, vagy gyárilag független e?
Köszönöm -
RamboII
tag
sziasztok
most vettem galaxy-t, 2.2.1-es froyo volt rajta. rootoltam a telefont, és raktam rá egy cm7-et. Addig tökéletesen felismerte a gép, azóta eszközkezelőben gond van, ha debugging módba csatlakozok a gépre. Próbáltam felrakni a kiest is, azzal is. Alapból a gyári driver pack van fennt. Esetleg találkozott valaki ezzel a problémával? Ja és cm7 után a root jogom is elment, maga a superuser fennt van, csak nem müködik.
-
törölt tag
Recovery-ből tedd fel a ROM-odnak megfelelőt (Bezkére a deodex kell) az alábbiak közül:
odex ROM-ra
deodex ROM-ra -
zozyk
addikt
Az MCGv7.6 bugos volt,ez egy javítás rá,már nincs FC a theme manager ben,és a call settings sem kínai..
YOU MUST BE ON VERSION 7.6 TO USE THIS PATCH...!!!!!
- The patch includes call settings lan fix
- Theme Manager FC fix
- Other quick fixes(#9438) SzlobiG
Akkor a patch-et is szedd egyből.[ Szerkesztve ]
-
zozyk
addikt
-
OnIces
tag
GalaxyS II DigitalClock-ja átrajzolva:
A véleményedet tiszteletben tartom, de k&rv@ra nem érdekel. (főleg akkor, ha nem tudod a választ a feltett kérdése/i/mre)
-
ntomi0730
senior tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni? Van egy I9003 galaxim, és akár milyen hívásrögzítő progit rakok fel nem működik! (létrejön a kapcsolat, elindítom a progit abban a pillanatba némaság van, nem hallani semmit a hívásból, ennél fogva persze nincs mit rögzíteni)
Olvastam,hogy van valami ami ezt tiltja... A párom galaxi minijén tökéletesen működik mindegyik. Mind a kettőnkén 2.2.1 van. Megköszönném ha tudna valaki segíteni!!!Nem tud senki segíteni???
-
eladogeppc
veterán
válasz R2D20208 #9421 üzenetére
A galaxy nem fos, nem állítottam.
De legyen, te nyertél. Tök hülye vagyok mindenhez.
Ezért sem tudom megcsinálni a telómat.
Juwe után se imei, se semmi. És sajnos hiába jelzi a térerőt, nem lát semmilyen
szolgáltatón azóta a telefon.Hajráá JUWWWWWEEEEE
Cső !Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
CHIPman
nagyúr
FIRMWARE: Samsung I9000 Firmware: I9000JVJV9 Online! (Andorid 2.3.3) OJV version!
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4
-
R2D20208
addikt
válasz eladogeppc #9417 üzenetére
Nem vagyok vizfejű , és sokkal kevesebbet tudok, mint itt bárki is. De olvasd el az első hsz - ed,akár a másodikat is amit ma nagy bölcsen, és szépen irtál, és kiderül mi és kit minősit. Hiba nélküli Rom nincs, és nem is lesz. És ezért vagyunk itt, hogy ezt kitárgyaljuk. Csak nem a te stilusodban ennyi. Ja , és ha a Galaxy is egy fos neked, akkor hajrá Deffy !
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
válasz R2D20208 #9410 üzenetére
Nem értelek. Azért mert valaki nem régóta van fenn a mobilarénán és csak lelkes újonc
státuszban van, arról nem tehet.
Ritkán szólok hozzá a fórumhoz, és csak építőjelleggel próbálom ezt tenni.
Velem nem kell vitatkoznod különben , mert az tényleg téged minősít.
Amúgy a tapasztalataimat amit leírtam mind őgy gyűjtöttem össze, ahogyan te is tetted.
Felrakod a ROM-ot a leírtak alapján, és várod milyen.Lehet hogy tök béna fasz vagyok a dolgokhoz, és lehet hogy te itt egy nagyon ász ember
vagy. Ez is lehet.Minden Romot úgy telepítek ahogyan leírják. És elég sok segítőkész emberke van itt
kisebb arccal , akik segítenek ha baj van.És nem sértődnek be, ha egy bizonyos MOD-ot szarnak titulálok.
Nem azért írtam le hogy szar mert olyan kedvem van.
Amúgy te kis.... na mindegy az ébresztőre azért írtam 10 percet, mert már akkor
is előjön a bug.
Nagyon okos ember.....
Sajnálom hogy a JUWE egy fos . Ez van !Tapasztalataimról annyit, hogy nem egy telefon típusom volt droidos, nem ma kezdtem.
Commtiva Z71, Moto Defy , stb...
Most ezt nyúzom. És ami szar, az szar.Bocs ha felhúztalak , de nem bírom a vízfejű embereket.
-
bok92
addikt
-
bok92
addikt
Nemsokára új MIUI :7.6
- Issues with Chinese Language fixed (Thanks to MIUIANDROID TEAM)
- 720p Recording and Play Back Resolved
- Audio Improvements
- Other small fixes to many to recall...! -
sagit
veterán
válasz fRooStzzZ #9389 üzenetére
utoljára ennyit ment: 34 óra készenlét, 23 óra wifivel (többi 2g/3g mikor mi volt)
és 6 óra 10 perc kijelző...
am minek adtad el? nincs szükséged rá? a rendelős buli ál még csak kövi hónapba mert sok lett ebben a hónapban a kiadásom... majd a csúszót megbeszéljük
[ Szerkesztve ]
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
R2D20208
addikt
válasz eladogeppc #9409 üzenetére
Valószínű, tudja a lelkes újonc milyen stabil alapra rakja a romjait, és hogy hogyan....
Na felhuzom az ébresztőmet 5 perc mulvára és megyek dolgozni :-O
Bye mindenki
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
válasz eladogeppc #9401 üzenetére
10 perc mulva még sosem ébredtem, mert 10 percet nem alszom, tehát ilyent nem próbálok. Reggel 7 kor megyek dolgozni, rendesen ébreszt. Amig nem okoskázlak, nyilvánosan tartsd meg a tiszteletet. Ne alázd magad légyszíves. Nem vitázom veled.
Freak ez nálam a Juwe, de van aki telefonálni sem tud vele. Hát milyen érdekes világban élünk.
[ Szerkesztve ]
-
-
eladogeppc
veterán
Hali !
Egy kicsit melós dolgot tudnék ajánlani.
Nekem ez után lettek jó akksi időim.LAGFIX-et kikapcs !!
Teljes Visszaállításhoz - JPF_JP4_JPP (2.2) ezt rakd fel.
Tudom, hogy melós, de megéri.
Hagyd elindulni , majd visszarakhatod a JVP-t, és utána a voodoo kernel-t lagfixel.Nekem bevált 2 nap minimum megy a készülék.
Ezt a JVP-t moddolom, de hát egy híg fos majdnem mindegyik mod.
Tisztelet a kivételnek.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
vepe
őstag
nálam 1d 1h 0s és 13% az akku...mi lehet a gond, hogy csak ennyit bír a JVP dark core 2.7.3 alatt?... .....lagfix kikapcsolva...
Telefont tegnap szinte minimálisan használtam...
-
sb
veterán
Bezke 4.1-re normál témát fel lehet tenni? Ha igen, hogy?
-
eladogeppc
veterán
válasz R2D20208 #9397 üzenetére
Hali !
Lehet, hogy neked ez csodálatos akksi idő, de ha már csak a sima JVP-t használnád alap
kernellel, már annak is jó az akksi ideje.
JUWE alatt nem 2%-ot esett 12 óra standby mellett, hanem jóval többet. kb 5-6%-ot.Arra meg te sem mondtál semmit, hogy az ébresztés miért nem működik okoska ??
Próbáld csak ki. Állítsd be 10-20 perccel későbbre az ébresztést, standby, és érdekes módon
eltűnik az app a memóriából. Ez hiba !!Üdvözletem, és remélem sok ilyen MOD-ban lesz részed
Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max, Silver, 128Gb, 100% gyári akku, 3 hó garancia, független.+ Uag tok
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Független Megkímélt/1-3 hónap gar./p3970
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti