- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
Aktív témák
-
R2D20208
addikt
-
Kevin's
senior tag
válasz A_ScHuLcZ #8394 üzenetére
Én csak egyet akarok tudni nekem a criskelo animació nem tetszik ez fel le vissza fordul stb ,mikor be kapcsolom a minden animációt még mindig olyan vagy a sima van mert akkor fel rakom mindenki dicséri csak épp nekem az animáció nem tetszik amit ő használ
[ Szerkesztve ]
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
Remus389
veterán
sziasztok! Felraktam egy új kernelt és azóta szaggat a Modern Combat 2 nevű játék illetve a HAWX is. Nos arra gondoltam elmentem a játéállásomat és csinálok egy Factory Reset-et, mertt lehet azt kéne.
Nos a lényeg: van egy ilyen titanium backup nevű program(free verzió), belelépek backupoltam a játékot, elmentette egy mappába a SD kártyán. mnt/sdcard/TitaniumBackup(ezt irja a program, bár nem látom)
nos ha nyomok egy factory resetet és feltelepítem a játékot és újratelepítem a titanium backupot, akkor visszaadja a mentéseimet?
-
[DE2JAY]
senior tag
De jó, hogy vidéken voltam hétvégén. Sok olvasni nem akaró újonc emberke tévedt be ide. A színvonal csak úgy zuhan... főleg az ilyen 5x beírogatok gyerek.
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz engine88 #8391 üzenetére
Igen, én is ma frissítettem rá.
De2JAY: lehet át kéne költöznünk az off-topicba!
Amúgy egy JVP akkuidő: (nem használtam agyon, de azért nyomkodtam, jaték, beszélgetés és gps navi is volt benne!
[ Szerkesztve ]
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
engine88
aktív tag
Criskelo v69-em van, v70-et elég felrakni CMW-ből repart nélkül és nem vész el semmi?
-
engine88
aktív tag
Bezke 3.5-nél megoldódott az IMEI kiszedés és PIN-unlock kód kéregetés?
-
Kevin's
senior tag
válasz norbi2010 #8388 üzenetére
Miért nem tanulsz meg előtte olvasni , mint össze vissza romokat fel rakosgatni aztán meg jössz , hogy szar fagyogat el basztam a telómat ha előtte el olvasnád amit írnak róla nem kérdeznél hülyeséget ....
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
Kevin's
senior tag
válasz norbi2010 #8385 üzenetére
Hát előre is szólok ha könyvtámaszt szeretnél a telefonból akkor nem nyugodtan húzd ha meg használni akarod maradj az 1Ghz nél gyorsabb úgy se lesz tőle ...
-
-
norbi2010
őstag
Melyik kernelt lehet húzni?
-
JJ hunter
aktív tag
valaki kipróbálná nekem, h felvesz egy 720as vidit, vmi zenés klippet vagy amiben zene vagy beszéd van, és lejátsza többször egymás után? azt kellene megfigyelni, h elcsúszik-e a hang a képhez képest. köszönöm!
nálam az első lejátszásra simán jó volt a video, de miután többször lejátszottam a telon, meg rátettem szgépre is, vmi miatt elcsúszott a hang a képhez képest ilyennel még nem találkoztam...
Darkyból van már jvp-s cucc?
Samu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
bossvico
senior tag
válasz norbi2010 #8378 üzenetére
setcpu
meg van amiben kernel szinten már húzva van.
ha felraktad pl a speedmod kernelt, akkor cwm-ből aktiválni kell dolgokat, lagfixet bekapcsolni...snecizero: a sar érték nekem is fontos volt, bár nem ez miatt vettem meg, de a nokia e51-em 1.34 - 1.4 értéke kissé soknak tűnt.
[ Szerkesztve ]
R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
norbi2010
őstag
Köszi!
És melyik programmal lehet húzni a telefont?
(bocs a sok kérdésért kezdő vagyok ilyen téren) -
norbi2010
őstag
Kerneleket lehet cserélgetni?(a kernelekben van root?)
-
snecizero
senior tag
Köszönöm a válaszokat. Egy valami miatt döntöttem a galaxy s mellett. Az a SAR alacsony értéke miatt. 0.422 0.238 itt tudtok bővebben olvasgatni több telefon sar értéke is fent van.
[link]
De a hangszórója még mindig nem győzött meg.Jézus az út az igazság és az élet !!!* Blackview 9300 Pro
-
norbi2010
őstag
Most elméletileg ráraktam egy kernelt de nem nagyon látok különbséget.
Valamit elrontottam?Odinnal csináltam.(SpeedModosat tettem rá)[ Szerkesztve ]
-
kutkut
addikt
válasz -FreaK- #8371 üzenetére
"WhatsApp Included (helps with install issues)"
Na, ez hasznos. A múltkor volt, hogy nem tudtam telepíteni egy appot... Nem tudtam "benyomni" az install "gombot". Ja tudom, érintős...
Szerk: Smoothságban nem volt különbség... Amúgy, sokat nem is nézegettem...
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
-FreaK-
veterán
válasz Kevin's #8349 üzenetére
Ez a changelog honnan van? Galnet postjában totál más van:
MCGv6.12
- Superuser Issues Resolved
- Signal Issues (Weak etc with correct modem) Fixed
- WhatsApp Included (helps with install issues)
- Market Issues Fixed
- Other small issues fixedkutkut:
Azért az 1Ghz-hez képest érezhető max 1.3hoz képest nem
[ Szerkesztve ]
-
norbi2010
őstag
Kernel felrakásához rootolva kell lennie a telónak?
-
A_ScHuLcZ
addikt
-
CHIPman
nagyúr
SuperAOSP CM7/MIUI kernel
Állítólag 60h akkuval. Nem tűnik rossznak, bár ennyit kb az alap CM7 is tud.hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4
-
-
-
Kevin's
senior tag
Ha fel akarom tenni a V6.12 miuit a frisset csak simán másoljam a belső sd re és CWM ből intall vagy kell előtte vmi wipe
THX Kutkut te vagy az én emberem !!!
CHIPman:gondolkoztam már rajta . hogy fel teszek egy CM7 et csak áhh nem sok jót lehet róla olvasni meg az nem minden nap frissül
[ Szerkesztve ]
-
norbi2010
őstag
Milyen jó romok vannak Galaxy S-hez?
-
Kevin's
senior tag
Komolyan sense felületem van nem a miui lövök pár screen -t és baromi smooth ám ..
[ Szerkesztve ]
-
Kevin's
senior tag
hehe csak kérdeztem ki figyel e látom neked szemet szúrt ha lenne már azzal tolnám de legalább a Lp sense launcher megy miui alatt simán xDDDDD
Egyébként a 6.11 már kevésbé merül mint a 6.10 kíváncsi leszek a 6.12 re lehet , hogy az meg nem is merül bár ez ki van zárva amúgy most kapcsolok minden nap jön vmi új miui holnap 13.-a lesz jön a 6.13 ... tegnap 11 volt jött a 6.11
[ Szerkesztve ]
-
bossvico
senior tag
válasz budapestnite #8342 üzenetére
egyszer lennék moderátor, csak szórnám kifele a teféléket. egyé nyugtatót.
[ Szerkesztve ]
R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
norbi2010
őstag
2.3.4-et lehet rootolni?
Valaki válaszoljon -
Kevin's
senior tag
Jön az új miui feltöltés alatt 6.12
Faster, Smoother and More Reliable!- Includes Juwes Ram Hack (Stable and Works)
- Includes Modem Switcher (Switches to JV4)
- Includes Proper 3D Fix intergration
- Kernel Switched to TK-Glitch PE v10
- Video Improvements
- Camera Improvements
- Sound Tweaks
- Better 720p Recording Support
- Improved Battery Life
- Latest Translation Pack Included (Thanks Mark)
- Other fixes to improve UI response timeI have tested this rom for the best part of the day (Excluding Translation Pack) and it really does have fantastic battery life. I've lost 10% over a space 5 hours, this is with very heavy usage, and a lot of flashing happening. Now I'm only reporting these figures and don't expect everyone to get this sort of result..! SO please don't moan if you don't..!
[ Szerkesztve ]
-
telya
aktív tag
meg ird be 43-szor es akkor valaszolni fogunk! de csak akkor, szamolom.
-
ibenny
senior tag
Nem csak, hogy lehetseges, hanem igy van, Mo-n meg nincs kiadott GB.
-
zozyk
addikt
válasz _András_ #8334 üzenetére
Bírja,csak tojást lehet sütni a hátulján.
Egy kis feszemelést kapott,amint láthatod a másik képen a widget-en.Stagefright
Stagefright will give you some more speed and smoothness to your phone.
But it dont work for all. Some video format seams not to work right on some
phones. You can try modoplayer to play almost every format the phone support.
But if you dont play much video format then you can enjoy the extra speed. -
htaos
tag
Igen!
Ha 15 másodpercenként kérdezel, nem biztos, hogy előbb fog válaszolni valaki!
[ Szerkesztve ]
OnePlus 9 pro | "Főnök! Nem indul az aggregátor! Hát tolják be..." (By Gecsa)
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz budapestnite #8341 üzenetére
Nyugi már!
PC függvénye, hogy mit enged a Kies...
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
budapestnite
csendes tag
Lehetséges, hogy még mindig nem lehet Kies-en keresztül gyári Gingerbread-re frissíteni?
Gyári 2.2.1-re azt írja ki, hogy ez a legfrissebb... -
Kevin's
senior tag
Miui-ra fel lehet tenni a touchwiz 4 et próbálta már vki ?
-
G@ß!
őstag
válasz korpicschess #8333 üzenetére
[link]
Én ezt tettem fel. -
korpicschess
veterán
Mondjon már nekem valaki egy normális JPV-t, mert nálam full sz*rok... esetleg ha valami normális témát tudtok adni Ficeto-ra, akkor talán elmegy..
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
G@ß!
őstag
Ahogy rányomok az akksihasználatra, erre lefagy.
Nem akarja, hogy megnézzem van-e valami gáz. -
norbi2010
őstag
2.3.4-es Androidot hogy kell rootolni?
-
Watson25
tag
Criskelo ronál a bln alapból megy,vagy bekell kapcsolni valahol?
Az energiagazdálkodás widget nektek működik,mert nekem nem.[ Szerkesztve ]
-
theiron320
aktív tag
válasz theiron320 #8322 üzenetére
Megvan.Volt recovery menüm csak az volt a baj ,hoyg épp nem látoszt mert a kép csikozódva volt, ez kb. a rom baja amit leszedtem.Most raktam fel stock jvp, működik rendesen.
Nem a győzelem a részvét, hanem a fontos!
-
nggabi
félisten
most vettem észre h a csirkés rom óta megy a bln is a ficeton
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
Kevin's
senior tag
Bárki bármit mond a miui az akkor is jóval de jóval gyorsabb mint egy sima főzött rom . Az sose fog olyan smooth leni ,mint egy miui főleg nem a böngésző a miui és a főzött rom hoz képest is fényévekkel jobb csak az idegesít , hogy már nincs hozzá magyarítás sajna bmarko is abba hagyta ... vagy épp nincs ideje rá vele foglalkozni ...
[ Szerkesztve ]
-
G@ß!
őstag
válasz theiron320 #8309 üzenetére
Factory resetet nyomj jvp felrakasa elott. Re-pratitiont be szoktad nyomni rom felrakasakor?
-
Bavid
senior tag
Na MIUI-sok, kérdésem még mindig áll: Ha sms-t írtok akkor hány karaktert enged? Rendes ékezetekkel (tehát á,éőúűüö stb.) Az alap sms program ha jól emlékszem jobb oldalt alul írja. Előre is köszi, annak aki veszi a fáradtságot és megnézi (Ja és azt is jó lenne ha leírnátok milyen keyboard-ot használtok?)
-
telya
aktív tag
válasz bossvico #8295 üzenetére
nem is igazan ertem ezt a "mindenhol kihasznalja a GPU-t" dolgot. mit ertesz az alatt, hogy mindenhol? az UI android 3.0-ig valoban nem hasznalja a gpu-t. hogy egy alkalmazas hasznalja-e, az csak es kizarolag az alkalmazastol fugg, azzal abszolut nem lehet mit csinalni. mi masra gondolsz meg? pl h.264 videok lejatszasat is gpu gyorsitja tudtommal. meg sgs-en gb-n elvileg a bongeszot is gyorsitja. de ez csak az alkalmazastol fugg kb, mint mar mondtam. egyebkent 3.0 (honeycomb)-tol kezdve az hw gyorsitassal megy az UI is, ami az ice cream sandwich-ben is igy marad.
[ Szerkesztve ]
-
rvgy75
aktív tag
Na majd ezzel hátha jobban használja a GPU-t
Akinek humora van, az mindent tud(hat), akinek humora nincs, az mindenre képes.(Peterdi Pál)
-
bok92
addikt
Nagy akku javulást ne várjunk, mert galnet kicsit kiakadt a battery gondokra
[link]De azt nem értem, hogy egy két emberke írta, hogy tényleg elég rossz a fogyasztás, de többi meg magasztalja, dicséri hogy milyen jóstb. Valaki írt valami 36-48 órás üzemidőt meg ilyenek.Annak végig repülőmódban volt a teló és hozzá sem ért vagy mi...
Egyedül ez a bajom a MIUI-val, másra egy rossz szavam nem lehet.[ Szerkesztve ]
-
kutkut
addikt
válasz bossvico #8295 üzenetére
Szerintem még 1 rom sem tudja használni a GPU-t... A 2.3-as samu romok használnak elvileg csak a böngészőben vmi VPU-t, ami a processzor része... Nem vagyok benne biztos...
Egy biztos, a MIUI/CM7 így vagy úgy de köröket ver smoothságban egy gyári (vagy abból építkező) romra... szvsz. Persze, ez sem tökéletes...
Meizu MX3 32GB
-
bok92
addikt
válasz snecizero #8297 üzenetére
Hát az tény, hogy amit itt látsz,hát az elég érdekes. A Galaxy S tulajok nagyon nagy része szinte hozzá sem nyúl a telójához.Mármint a tulajok nagy része rootolni sem meri, nehogy egyéb gyári romot, vagy főzött romot tegyen fel rá. Itt a fórumon főleg olyan emberkék vannak, akik minél jobb, és jobb eredmény érdekében akár naponta többször is buherálják a telót, hogy minél gyorsabb, minél kevesebb legyen a fogyasztás és minél szebb legyen
Ha ezt te nem akarod,az sem gond ,mivel a vásárlók nagy része tényleg nem foglalkozik a telóval.Szóval döntsd el magadban,hogy mit is akarsz.Ajánlom ,hogy olvass előtte egy kicsit(sokat ) itt a fórumon, vagy akár más oldalakon is a GAlaxyról, meg úgy az Androidról is...És ha nagyon bonyolult, nem tetszik stb, akkor vegyél Iphone-t vagy maradj a jóó öreg Symbiannal[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
válasz korpicschess #8280 üzenetére
én is adtam neki egy második esélyt... nem jött be... van ilyen. szokj át szerecsenre
"szenyor dzsíííí"
Aktív témák
- Apple iPhone SE 3 ( 2022 ) , Red Limited, 64Gb, független
- Xiaomi Redmi Note 10 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
- XIAOMI Mi10 Twilight Grey 8+8/256 5G(HyperOS )független ,újszerű,dobozában,+ajándék tokok,+3db fólia
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával