Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- iPhone topik
- Xiaomi Mi Band karkötő
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
Aktív témák
-
-
OnIces
tag
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz berczy03 #7293 üzenetére
1, hogyan lehet megcsinálni, hogy ne forduljon el a dial képernyő? Rendkívül idegesít!!!
Tehát erre akartam volna válaszolni, azaz szerintem erre gondolnál.
Alapról belépsz a menübe...
Ott nyomsz egy kis bal alsó gombot.. Én "menünek hívom" , és rányomsz a listanézetre..
Abban van egy csomó beállítási lehetőség, és ott láttam olyan, hogy ne fordítsa el a menüt.
De már nem tudom megnézni, mert most már le is halt a telefon. Nem indul.
Megáll ott, ahol a kis manó csóválja a fejét.. -
CHIPman
nagyúr
válasz #68216320 #7290 üzenetére
Nem kell már. Froyo bootloaderre wipe után cwm-ből felpakolod a zipet és haccójjon.
OnIces: Megnyitod zipként az apk-t, és kibogarászod a meta-infből, hogy hova menti. De ami még egyszerűbb, hogy lemented Titaniummal.
Dare2Live: I9100XWKE8[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
Dare2Live
félisten
samfirmwaren az uj (félnapos)
I9100XWKE8_ODDKE2
2.3.3at probalta mar vki? Avval is jön a battery drain probléma..?
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz berczy03 #7255 üzenetére
Örülök, hogy jó Neked..
Engem szívat össze vissza.
Tegnap kb 3x tettem fel, amire úgy nézett ki, hogy jó.
Ma már fagyogatott, FF4 meghal alatta, TW4 meghal, most meg csak úgy magától újra indul.
Ma kb 10x indult újra. Épp elkezdtem elmenteni a névjegyzékbe egy számot. Megnyomom a hozzáadást, elkezdeném írni a számot, erre meg nagy sötétség, és jön a galaxy s felirat..
Szinkronnal tényleg vannak bajok.Hogy válaszoljak is valamit a kérdésedre
A menü részben megnyomod a "menü" gombot, kijön a listanézet. Ott vannak + beállítások még a menüvel és a home screennel kapcsolatban. Viszont amikor rányomok, hogy mentés akkor befagy.. Igaz ment minden, de resizni lehet csak a telefon. :SKezd idegesíteni már.
Létezik a dark 2,6 miatt van ez?[ Szerkesztve ]
-
OnIces
tag
Kis segítségre lenne szükségem:
Hová teszi a teló a marketről letöltött de sem a system/app-ban (mondjuk ott minek is lenne?); sem a data/app-ban nem található alkalmazásokat.
- a telón rajta vannak appdrawer-ben is megjelennek és működnek is rendesen. Egyszerűen csak másolatot szeretnék csinálni róluk.Két alkalmazást nem találok és már k.rvára unom, hogy mindig le kell töltenem, ha újralakom a telót.
((Az egyik a Softvare Data Cable a másik a Ringtone Maker... ezeket nem találom))
Ötletek (megalapozottak!)
???A véleményedet tiszteletben tartom, de k&rv@ra nem érdekel. (főleg akkor, ha nem tudod a választ a feltett kérdése/i/mre)
-
engine88
aktív tag
"Minden animáció" bekapcsolás nagyon meríti az akksit?
-
CHIPman
nagyúr
válasz gamek!ller #7285 üzenetére
Üzemidő nem túl jó, 720p felvétel elég gyenge minőségű, egyébként jobb, mint a camcung.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
gamek!ller
őstag
Én még várok a CM7-el, kíváncsi vagyok a tapasztalatokra.
-
C.Brigante
veterán
sziasztok!
ma vettem egy glxy s-t az itteni egyik kedves fórumtárstól és lenne egy problémám. Feltettem az 1-es hszben lévő usb drivert a gépemre viszont nem látja a telefont akármit csinálom vele. Most jelenleg modemnak látja. főzött ginger van rajta. Az usb debugging nem túnik fel. Van valami ötlet még valakinek?
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
CHIPman
nagyúr
Passz, de remélem neked is beválik. Sebességben odabasz minden Samsung ROM-nak. A 2.2 bétákat 400MHz-en üti, és még le se fagy.
Az üzemidővel nem leszel kibékülve sajnos, de talán később javítják. Van powersave governor, de az még 1GHz-en is úgy belassítja az egézet, hogy fél perc a böngésző megnyitása, és kb semmit nem ér a használata.[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
válasz Oppenheimer #7279 üzenetére
+1... jó is az... atomszúttsz... és atomstabil...
ez kuckucnak is jó
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
Oppenheimer
nagyúr
Én már beletörődtem, hogy örökké Darky 9.5-öt fogok használni
Bilux: Idézet PFC-ről: "Großes Respect, már teszem is fel. Valami hihetetlen nagy felüdülés volt a CM7 a MIUI után... olyan simán, és gyorsan ment, hogy azt elmondani nem tudom. A MIUI a lassulásokkal és fagyásokkal olyan szinten felidegesített, hogy majdnem szegény SGS bánta a dolgot! "
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
zozyk
addikt
CM7 nél hogy tudom a google fiókot belőni?
Exchange adatokat kér,de nekem olyan nincs.... -
Bilux
veterán
egyébként:
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
nggabi
félisten
erről vki tud valamit:
SGS GT-I9000: Android: 2.3.4 JVP???
"szenyor dzsíííí"
-
zozyk
addikt
Egyfájlos PDA hoz kell repart + pit?(#7260) znagy69
Köszi[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
válasz bodoraudio #7254 üzenetére
első hszt addig olvasgasd ameddig a js7-et fel nem tudod rakni.. az ugyan JPU-t ír de mindenhol ahol jpu-t ír berakod a JS7-et aztán jóság...
nah ha az megvan akkor mehet a főzött rom.. addig semmiképpen..
jah és első legyen efs mappát menteni ( szintén első hsz)
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
berczy03
aktív tag
Aki Criskelo-t használ, attól kérdeném:
1, hogyan lehet megcsinálni, hogy ne forduljon el a dial képernyő? Rendkívül idegesít!!!
2, hogy tudnám elérni, hogy a lockscreen-nél ne látszódjanak a widgetek, csak a háttér, mint régen?
Amúgy JVO-ra raktam a v65+v66-ot, teljesen jó.
Mondjuk van néhány fordítási hiba, ill. az SNS kezelője nincsen a helyzet magaslatűán. Sokszor nem sinkronizál, piros felkiáltó jel!Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
CHIPman
nagyúr
válasz bodoraudio #7247 üzenetére
Igen, itt, csak elvileg most karbantartás van.
-
sagit
veterán
válasz bodoraudio #7247 üzenetére
igen, pl a doc konyhában...
de előtte kell alapnak egy samfrimwares js7-et raknod repartal + wájpokkal
gamek!ller: ha egy fasza asztali dísznek akarod használni a telefont akkor jah
[ Szerkesztve ]
-
gamek!ller
őstag
Na 1 óra 2 perc alatt 1%-ot csökkent az akkum, ebben benne volt 1 perc 20 mp beszélgetés is. Ez így már oks nem?
-
reggiee
csendes tag
Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne, hogy 2hónapja vásároltam egy Samsung i9000-s telefont. Egy probléma van vele, a memóriakártyán lévő zenéket képeket adatokat hajlamos a telefon letörölni. Pedig én semmiféle törlést nem végzek rajta. Volt már ilyen problémája valakinek ? Vagy esetleg a kártyával lehetnek gondok?
Várom a válaszokat, köszi. Nagyon Fontos lenne!!! -
sagit
veterán
válasz bodoraudio #7245 üzenetére
nekem reggeltől estig mindig kibírja 3,5-4 óra nettel( attól függ hoyg wifin vagy 3g-n tolom)
reggel 7 kor lehúzom este 9-kor feldugom...ha csak napi 1,5 órát netezel eldöcög 36 órát is... quadrant darkyval ~1500 doc-al ~1300
gps teljesen használható mindkettőbe, hamar fog holdat, nem is dobálja...
saját véleményem szerint a JVO modemmel eddig a legerősebb a wifi-m.. az egyetemen a másodikon is fog jelet nekem pl ahol eddig nem sikerült neki[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
válasz bodoraudio #7243 üzenetére
Doc 9.9.5+JVO+SM K13e
megpróbálhatsz egy 2.3-at is de nekem ( és még sokaknak ) merülős hibájuk van...
-
htaos
tag
válasz engine88 #7217 üzenetére
Szia!
Nekem tökéletesen működik már a V60 óta. Azóta csak simán no-wipe-al teszem fel mindíg a következőt. Az új 2.6-os kernelt feltetted rá? A simát ne a C jelüt. És a Galaxy Blue témát?[ Szerkesztve ]
OnePlus 9 pro | "Főnök! Nem indul az aggregátor! Hát tolják be..." (By Gecsa)
-
sagit
veterán
válasz bodoraudio #7240 üzenetére
én js8-at tennék rá ameddig kijön a végleges ginger... hogy Doc vagy Darky az ízlés kérdése
-
bodoraudio
aktív tag
Sziasztok!
Új sgs tulaj vagyok,lenne egy kérdésem.
firm:2.2
alapsáv:i9000xxjpk
kernel:2.6.32.9
root@se-s603/1
build:froyo.xjwpfszerintetek mit kellene csinálnom hogy még jobb legyen a drágaszágom?/és hogy/
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
válasz lefkosia #7235 üzenetére
Ginger van neki, nem froyo.
Miui: Nyomogattam nézegettem kezdek bele tanulni mit merre találok, kár hogy most raktam csak fel nagyon bejön tényleg mint iphone olyan gyors, talán a böngető ami nem.
Mod: avi kiterjesztést miért nem látja a gyári player?
(#7237) sagit Az mondjuk igaz még úgyse kockásodik ha nincs betöltve a teljes oldal.
[ Szerkesztve ]
-
lefkosia
őstag
válasz gamek!ller #7234 üzenetére
Hát igen ez a jó öreg froyo. Evvel nem lesznek merülős problémák
The Truth Is Out There
-
gamek!ller
őstag
Asszem javult valamit, 30 perce nem ment le 1%-ot sem a telóm..
-
JJ hunter
aktív tag
ez a TW4 nagyon bejövős rem, nem lesz gond vele
Samu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
gamek!ller
őstag
Na, megcsináltam. Most 100%-ot mutat ahogy levettem a töltőről. Ezt hányszor kell megcsinálni?
-
gamek!ller
őstag
Kösz srácok, már majdnem megijedtem.
[ Szerkesztve ]
-
engine88
aktív tag
válasz gamek!ller #7226 üzenetére
Az a Download mód.
Recovery mód: Fel + Home + Power
-
Bilux
veterán
válasz gamek!ller #7226 üzenetére
ez a híres download mód Felfelé nyomd a hangerő gombot.
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
gamek!ller
őstag
Srácok. Valamiért ahogy megnyomtam a hangerő le + home gomb + bekapcsolás gombot bejött egy sárga háromszögben egy andorid jel ahogy lapátol, majd alatt downloading, do not bla bla bla. 2 perc így van már. Ez nem a recovery mod igaz? Ez mostmit csinál?
[ Szerkesztve ]
-
p06
senior tag
-
sagit
veterán
válasz gamek!ller #7220 üzenetére
úgy is jó lehet ahogy -FreaK- írja, nekem így is működött...
[ Szerkesztve ]
-
gamek!ller
őstag
Tehát akkor most merítsem le teljesen? Kemény, hogy nem találok róla sehol 1 normális leírást sem. Találtam az android fórumon:
1. charge to 100%
2. reboot to recovery.
3. wipe battery stats.
4. reboot.
5. while rebooting, unplug from charger.
6. use til completely dies.
7. repeat 1 or 2 more times. (optional)Így megpróbálom.
[ Szerkesztve ]
-
engine88
aktív tag
Minden animáció bekapcsolva nagyon megterheli az akksit?
Mert nagyon faszák
-
sagit
veterán
válasz gamek!ller #7216 üzenetére
nekem a fenti sorozattól javult be és 100%-ról indul azóta, am szerintem csak jobban mutat
-
-FreaK-
veterán
válasz gamek!ller #7211 üzenetére
A wipeot elotte kell nyomni, nem utana! Torlod az adatokat, majd csinalsz egy teljes merites-teljes feltoltes ciklust, ebbol tud majd utana jol szamolni toltottseg erteket.
[ Szerkesztve ]
-
fRooStzzZ
senior tag
Nekem magától megjavult.. Eddig 95-96%-ról indultam, azt most a nagy HR után ahogy feltettem a criskelo-t, jó is volt.
Még meg is lepődtem.engine... Valami nem stimmel a criskelo-val, nekem valamiért fagyogat.
TW4 fagy be sokszor, FF4 meg megakad teljesen olykor olykor.[ Szerkesztve ]
-
engine88
aktív tag
Criskelo ROM felrakása mit kell még csinálni a telóval?
Voodoo lagfix on. -
sagit
veterán
igen-igen
fRooStzzZ: hogy hová valósi vagy? ment pü...
[ Szerkesztve ]
-
gamek!ller
őstag
Most 98%-on van, ebben a pillanatban húztam le a töltőről. Akkor most addig merítem, amíg ki nem kapcsol. Aztán újra bekapcsolom, hogy tuti nullán legyen. Kikapcsolt állapotban feltöltöm 100%-ig. Ezután hangerő fel + home + tel bekapcs gomb. Ott bent advanced menüben battery wipe? Nem akarom elrontani, sorry..
-
sagit
veterán
válasz gamek!ller #7208 üzenetére
töltsd fel fullra, hagyd lemerülni hogy kikapcsoljon... utána kikapcsolva töltsd fel fullra és amikor kapcsolod be menj be a cwm-be és nyomd neki a wipe-ot
-
gamek!ller
őstag
Valaki segít akkor battery wipe-ot csinálni?
-
sagit
veterán
eladó akkumulátora nincs valakinek pénteken Pesten? ilyen nagy batár 3000 mAh-s érdekelne...
-
tesopapa
aktív tag
Artu válaszához annyi, hogy én nem próbáltam de [#6221) theiron320] leírta a mikéntjét.
[ Szerkesztve ]
-
user137
őstag
még egy kérdésem lenne - hogy kell 2.3-ra "szépen" facebookot rakni? Ha felrakom a Fb programot Marketről, beszinkronizálja a képeket, de "unknown contact" lesz mindenki mellett, akit megtalált és nem mutatja a feedjüket a névjegyeknél.
ha "ismerősök szerzése"-re kattintok és hozzáadom az embereket, akkor legy egy Google, egy Ismeretlen és egy Facebook kontaktom mindenkihez (akinek van FB accountja).
ha emellé bekapcsolom még a natív FB-syncet is, akkor még az értesítési sávon is két értesítés lesz minden eseményre.
szóval segítsetek pls:
- egyetlen FB-accountot szeretnék látni per kontakt
- szeretném látni a feedjüket, ha van a "Tevékenységek" alatt, és a képeiket a "Média" alatt
- egyetlen értesítést szeretnék kapniKöszi
-
R2D20208
addikt
Tegrás játékok, amin tuti elfutnak ( és bocsi hogy beleszólok és papát kérdezted) az ez : [ROM] [Tiramisu EVO ULTRA V 5,4 ATOMIC!] Stabil [2011/08/06] Tegra2 kompatibilis Rom
Pont mai kiadással . [link]
Jav : nem mai kiadás, frissitéssel.[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
R2D20208
addikt
válasz berczy03 #7196 üzenetére
Szűz JVO - ra raktam és instal Zip recoveryből. Előtte is utánna is wipa cache davlik cache. Én linkeltem tegnap. Jó.....Nálam semmit nem akart csinálni recoveryben, sőt paul dady 1.5 ös témájával tökéletesen működik 2.6 os dark core kernellel.
Még egy megjegyzés : A legszebb bootanimációja van, amit eddig láttam. Jó lenne fel tudnám venni videora megmutatni[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
Aktív témák
Hirdetés
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Horgász topik
- Könyvajánló
- Xbox Series X|S
- Telekom mobilszolgáltatások
- Star Trek
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest