Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
ficere
aktív tag
válasz tariattila #23496 üzenetére
próbáltam,de a root explorer nem másolja,kidob hibával.
Machete nem ír sms-t
-
Remus389
veterán
kihalt a topic, pedig felraknám ezt a scriptet, de most elég jól működik cm7-el, félek csak gubancot okozna
-
akos727
senior tag
Ez az ext4-re való filesystem convertálás tulajdonképpen mit takar?
-
martin66
senior tag
Hali!
Találtam egy kernelt, légyszíves segítsetek ha tudtok
EZT szeretném feltenni egy Galaxy S 4G-re.
SGS 4G-n van 2.3.4 Gingerbread, nem rootolva.
Viszont a probléma ott kezdődig, hogy
Installation procedure for RAW LEAK version: ebből pár lépés nem tiszta.
-telepítsem fel a kernelt odinnal, majd újra fog indulni ( ODIN version: ebből melyiket rakjam fel? )
-voodo letiltás, nem tudom, hogyan kell mi lehet ez?
a többi tiszta a felsorolásból de látom, hogy van olyan, hogy ODIN version és CWM Flashable a letölthető fájlok közül melyiket töltsem le?
Most akkor odonba telepítsem a kernelt vagy CWM-be flaseljem mivel van ilyen fájl (CWM Flashable) -
-
bag
tag
válasz CHIPman #23465 üzenetére
Bocs hogy kijavítalak de az mtd az nem fájlrendszer: mtd. A CM7 yaffs2 fájlrendszert használ, a /data pedig ext4. Lecsekkolhatod terminal emutalorban a telón, beírod hogy mount, ez kiirja hogy mi milyen fájlrendszeren van. Nem kötekedni meg okoskodni akarok csak legyünk vele tisztában mi micsoda.
ASRock Z790 PG, i5 13600K@5.4 - ALF II 280, 32GB DDR5 6800, Gainward 4070 Ti Phantom GS, LG 34UC79G, Táp: CORSAIR 860AX
-
lafaty80
addikt
válasz tariattila #23478 üzenetére
na azt nem próbáltam ki
Viszont most visszatettem a GB-t, de rfs-ben maradt a rendszer, semaphore 1.8.0 van fent és a ext4 app ugyan elindítja a recovery-t de nem hajlandó megcsinálni a konvertálást.
Valakinek hasonló baja, megoldása?Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
lafaty80
addikt
válasz tariattila #23474 üzenetére
Ellentétben az aláírásomban amestris v5 van fent 2.3.5. recoverybõl tettem fel, de bootlop lett belole...
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
martin66
senior tag
válasz CHIPman #23471 üzenetére
Értem, de ez egy szóval sem akartam ezen veszekedni ...........
A többi részéről ami számomra nagyon fontos lenne, hogy az össze vissza szaggató laggoló SGS 4G-t, hogy csináljam meg senki sem ír :S.Még egyszer valaki abban tudna segíteni, hogy egy SGS 4G-t kicsit felturbózni ebben azt értem, hogy kell először is egy kernel ami rootolja a telefont, egy jó új friss rom (nem tudom melyik lenne a jó SGS 4G-re), HA nem CM7-et adtok akkor melléje ha van és érdemes feltenni akkor még egy Lagfixet. Ennyit szeretnék kérni!!
Mindezt úgy, hogy mellé adtok linket ahonnan letudom tölteni!
Köszönöm!Elnézést a hangnemért de kicsit felhúztam magamat..Hogy mit kell annyit sz@rakodni egy off szavon .
[ Szerkesztve ]
-
BoSSanCS
aktív tag
válasz tariattila #23470 üzenetére
Na igen, ezekből én sem értek semmit, de valamit biztos javítottak Nem értem mondjuk, minek kell naponta új verziót kiadni, adnák ki hetente egy packban az addigi frissítéseket.
-
lafaty80
addikt
Kicsit lemaradtam. A cm7-et milyen romra lehet feltenni? Froyo vagy gb?
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
BoSSanCS
aktív tag
-
berczy03
aktív tag
Sziasztok!
Srácok, az létezik, hogy JVT-re nincsen phone FC fix, vagy csak én maradtam le nagyon és vagyok vaksi?
Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
martin66
senior tag
válasz CHIPman #23460 üzenetére
------------------------
Ez lesz a hekkelés alanya:
SGS 4G ezen van 2.3.4 Gingerbread, superuser van rajta de nem megy pl setcpu root expoler vagyis root nincs rajta.
------------------------
Szeretném meg csinálni az SGS 4G-t, hogy kb az én sgs-em sebeségével megegyező legyen,
Az én SGS-em fen van egy CM7 ami alapból felteszi a lagfixet*, Neo 17 r17 kernel, a legfrisebb modem, így nagyon gyors 1,2 GHz-re húzva lagfixel brutális. Ezt mind pár kedves fórumtárs ajánlotta köszönöm még egyszer is.
------------------------
Na a lényeg, hogy kb az én SGS-em sebességű legyen az SGS 4G ( amit úgy szeretnék elérni, hogy friss rom, OC-s kernel, friss modem, ROOT ezt nálam úgy oldottuk meg, hogy feltettem egy rootolt kernelt )
Ha romot kernelt bár mit ajánlotok az SGS 4G-hez akkor légyszíves linkel!* de ha mást romot ajánlotok az SGS 4G-re akkor mellé + lagfix-et is adjatok légyszíves.
Remélem így érthetőbb -
CHIPman
nagyúr
válasz martin66 #23457 üzenetére
Kicsit zavaros. CM7-en nincs lagfix, alapból mtd fájlrendszert használ. Samsung rom mellé meg nehogy felrakj neo kernelt, mert elég csúnya vége lenne. Itt nem sokan fognak tudni segíteni, az xda-s fórumban több segítséget fogsz kapni, még ha kínai is.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
-
Vic61
senior tag
Nem értem az egészet...fel kellett raknom a szemafórt, utána vissza a talont, és máris lett 1.23b memoryfreak... mindegy a vége az, hogy most megint "folyik" a telóm...
Remusz Nem a tweak fáljait kell átnevezned, hanem az init.d mappában bentlévőket, méghozzá csak a számokat...00-05 átnevezni 06-10-re, majd felnyomni a tweaket, és az betelepül a 00-01-02-03-04 helyekre...és örülsz...
Nem a BL-t, az csak bootloop-kor kell, a simát...
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Fold
-
martin66
senior tag
Hali!
Tudnátok segíteni Galaxy S 4G-ben bátyámnak (nekem egy SGS van.)
SGS 4G-n ezek vannak 2.3.4 Gingerbread, superuser van rajta de nem megy pl a setcpu root expoler vagyis root nincs rajta.
Szeretném meg csinálni úgy, hogy kb az én sgs-sebeségemmel megegyező legyen, enyimére fel van rakva egy CM7 ami alapból felteszi a lagfixet, de ha mást romot ajánlotok akkor mellé + lagfix, Neo 17 r17 kernel, a legfrisebb modem, így nagyon gyors 1,2 GHz-re húzva lagfixel brutális. Ezt mind pár kedves fórumtárs ajánlotta köszönöm még egyszer is.
Na a lényeg, hogy kb ilyen sebességű extrákkal valaki lenne olyan kedves és segítene a Galaxy S 4G feltuningolásába. XDA linkje meg van de kínai, hogy mit hogyan merre .
Ha romot kernelt bár mit ajánlotok akkor légyszíves linkel!
Köszi![ Szerkesztve ]
-
sb
veterán
válasz -FreaK- #23438 üzenetére
Nem abszolút értelemben értettem. Itt sem azonos az alapfesz 100 és 1000MHz-en. Ha azonos lenne nyilván jóval többet lehetne levenni az alacsonyabb órajel mellett a feszből, de mivel gyárilag kisebb a fesz a kisebb órajel mellett mi garantálja, hogy ott többet lehet visszavenni? Gyanítom arányos csinálják, hisz máshogy semmi értelme.
De próbáld ki egy procival vagy akármi mással: Adott a max órajele és fesze. Valószínűleg lentebb tudod venni a feszt valamennyivel. De ha visszaveszed drasztikusan az órajelét a feszt nem fogod tudni. Van egy minimum ami azért kell a legalacsonyabb órajel mellé is. Ugyanúgy, ahogy lesz egy max is, ami felett semmit nem nyersz tuningban.
Ez így van/volt az összes procimnál, de a vga-knál is. Már ha jól lövik be a fesz skálát és nem hagynak nagyobb tartalékot a kisebb órajelekre.
-
twine
veterán
Ne ba@ssza már meg..... Ez de durva..nem is hallottam még erről...Atom gagyi ez így....Itt a szerelés
-
sagit
veterán
-
mariobros
tag
Bakker beoptam, mert mint utólag kiderült hibás a HD7 belsőmemóriája, szóval vissza lesz cserélve Galaxy S-re, ha nem az a szemét jól rá fog bani Hogy rohadna meg...
Üdv: Dani
-
-FreaK-
veterán
PC-n is pont forditva van.. nagyobb orajel tartasahoz magasbb fesz kell, alcsonyabbhoz kissebb(a fizika is ezt tamasztja ala). Nekem a logika is igy diktalja
A quadrant onmagaban nem elegendo, talan a Neo kernelek topicjanak elso hsz-ebe irta Zach hogy milyen programokkal kell vegigprobalni, van kozte videolejatszo is.
Hidd el pont az 1000Mhz-nel van a baj, probald ki a forditott ertekeket amiket irtam(igy is hasznalja mindenki), lehet meg ugyse lesz stabil akkor alulrol kezdj el kevesebbet visszavenni.
En ugylatszik jo chipet fogtam ki, 100MHz-en meg a -200at is birja.[ Szerkesztve ]
-
mariobros
tag
Na srácok átértem WP7-re Lehet, hogy még láttok itt Jó ROM-olást, meg hasonlókat!
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
van aki kipróbált CM7-en valamilyen tweak-et? thunderbolt és társai
-
sb
veterán
válasz -FreaK- #23416 üzenetére
Az 1000 teljesen stabil ezzel az biztos. Ezen már Quadrant is futott párszor, játékok és a teszt is felfűtötte rendesen. (szerintem a több órajeles teszt az ami nem túl jó).
Amúgy írtam, hogy miért próbálkoztam fordítva: PC-n ez volt a tapasztalat. Meg a logika is ezt diktálja... van egy tervezett fesz, amin a cuccnak mennie kéne, ehhez képest a minimum feszből levonni a legtöbbet? Hiába tizede az órajel...
[ Szerkesztve ]
-
Tonyk
veterán
A króm csíkhoz az egészet szét kell szedni, itt egy teardown, nézd át:
http://www.ifixit.com/Teardown/Samsung-Galaxy-S-4G-Teardown/4977/1Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
sb
veterán
1000MHz-re a max cpus tesztet nyomtam, azt jól be is tudtam lőni, utána viszont gondoltam kipróbálom a másik tesztet, ami minden órajelen teszteli a leírás szerint. Valószínűleg ez nem lehet hatékony, mert utána csak a 800MHz-hez tartozó feszt vettem vissza a többit nem és itt is futott a teszt, majd fagyott a telefon használatban.
Utána bennem is ez merült fel, hogy akkor visszaveszem a max órajelet és arra jöhet a max frekis teszt. (Vagy valami más, pl. Quadrant, ahogy írod...)
Az biztos, hogy a több órajeles teszt nem jó, mert közel 1 órát futott ami után 5 perc alatt megfagyott a kezemben (és nem is quadrantban hanem az sms kezelőben. )
-
GJ70
tag
Helló Uraim.
Kicsit más a téma.
Gyári hátlapot feketébe, vagy inkább valami mélybordó vagy bronz színben lehet-e kapni valahol normális áron.
lletve ugyanez a helyzet az oldalsó króm csikkal - cserélni kellene - lehet azt is kapni, házilag megoldható ?
Minden tippért , tanácsért köszönet !
Üdv. -
sagit
veterán
bugot találtam az aláírásomban szereplő kombóban... töltőn használtam a telót.. feltöltött 100-ra de nem húztam le, használtam tovább... fura is volt hogy nem merül le majd tölti vissza mert így tett eddig... folyamat 100%-on állt... nemtudom mi okozza de amikor kihúztam egyből leugrott 75%-ra.. tehát merült és nem tölöttte vissza... ami nem lenne baj mert az akksit kíméli csak közben jelenzné ki hogy hány %-on állok
[ Szerkesztve ]
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
logarithm
őstag
Örülök hogy jól hasít
Készítő írta, hogy mire jó a tweak:
"What do these tweaks do?Greatly improve the smoothness of your phone especially with scrolling (növeli a simulékonyságot, és különösen a görgetést)
increase your phones repsonsiveness (növeli a telefon válasz idejét)
for some it increases FPS and allows better gaming (jobb fps-at játékoknál stb)
Improves the HTC's Evo 3d, 3d quality
improves better I/O performance (jobb processzor kezelést ad)
speed up start up time (gyorsítja a betöltési időt)
handles multitasking better (jobb lesz a multitasking)
improves ext4 partition mounts (jobban kezeli az ext4 partíció csatolást)
improves better cpu performance (jobb cpu teljesítményt ad)
least importantly it improves quad scores" (növeli a quad értékeket)
-
twine
veterán
válasz logarithm #23288 üzenetére
Éééértem már miről beszéltetek.... eddig azért nem írtam véleményt, mert nem vettem észre igazán különbséget tweak után Gondoltam használgatom, aztán kiderül...
Szóval tweak előtt is megakadt mondjuk a "kedvencek" kontaktlistám egy pöppet gördítésnél (az összesnél van kép) és utánna is....a gép sebessége úgy összeségében nem igazán változott, mert eddig is elég fürge volt....De most jutott eszembe, hogy persze hogy fürge hiszen amit tudtam butítottam, és az animációk is ki voltak kapcsolva! Na itt jött a lényegi különbség:
Bekapcsoltam minden animációt és valóban olyan folyékony lett minden(animációkkal együtt) mint eddig még soha.... Mindezt úgy hogy 296Mb-on áll a memo "fogyasztásom", aminél már akadt eddig a masina piszkosul! Itt már eddig "ürítenem" kellet stb...most nem....karaj....(hülyeségeket beszélek, vagy tényleg azt látom amit kell? Magyarul erre hegyezték ki ezt a tweak-et..?) Szégyenlem magam de most nem olvastam utána mire is jó, és mit raktak bele,,,Csak láttam hogy nektek bejön, gondoltam gyorsan, hamar nekem is legyen folyékony
[ Szerkesztve ]
-
-
sb
veterán
Tegnap futtattam a stability test-et, 1 órát ment így:
1000mhz -> -100 mV
800 -> -100
400-> -75
200-> -75
100-> -75Aztán viszont megfagyott használat közben. Szóval nem tudom mennyit ér ez a teszt... talán ami nagyon instabil azt ki lehet vele mérni és ahhoz hozzátenni még +50mV-ot stabil állapotot lehet elérni.
Jelenleg minden frekin -75mV-ra lőttem be, így azóta nem volt gond eddig.
A -150mV 100MHz-en nem túl alacsony abszolút értékben? PC-n legalábbis eddig az volt a tapasztalat, hogy arányosan kisebb feszt lehet csökkenteni alacsonyabb órajelen, mert azért az architektúra átlagos fesz értékénél jóval alacsonyabban feszen már nem biztos, hog stabil lesz akármilyen kicsi is az órajel.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest