- Négy telefon a Galaxy Unpacked előzetesén
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- 1 V 15
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A OnePlus Open 2 lehet a legvékonyabb hajlítható
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Onix
csendes tag
válasz nrbi001 #34367 üzenetére
Vissza az agarakkal :S
Mióta beindult a topic, követem a történéseket, láttam, ahogy az első HSZ kb 1 oldalasról 6 oldalasra hízott... tisztában vagyok minden benne leírt dologgal. A srác nem írta le világosan, hogy a "teljes törlés" alatt "wipe data/factory reset" -et, egyéb wipe-ot, vagy netán egy Odinos 3 részes friss újrarakott rom-ot ért. A kérdésem szerintem jogos. Gondoltam tényleg én vagyok hülye és megnéztem, nincs "teljes törlés" szókapcsolat az első HSZ-ben. -
Onix
csendes tag
Nos, akkor tőlem is pár tapasztalat, Team ICSSGS vs THC vel kapcsolatban.
Mindkettő fent volt. RC3.1 és THC B15 is.A THC B15 ahogy fogalmazott az egyik kolléga valóban kiforrottabb.
Tetszik benne a redőnyön a wifi, bluetooth, gps stb gyors kapcsoló lehetőség (de nem tetszik az, hogy akad a redőny lehúzása.)
Tetszik az hogy a launcher testreszabható, oldalak száma animáció típusa.
Szóval az extrák tetszenek!
Ami nem tetszik, a boot animáció csúnyább, mint a Team ICSSGS verziójában. (Bár tegyük hozzá a boot idő jobb.)
Az animációk többsége darabos, de van ami szép sima. Pl a launcher főoldalon az utolsó lap befordulása szép sima, az appdrawner-ben is smooth a lapozás, a beállítások menüben jó az overglow , de pl egy elem kiválasztásánál a kék színátmenet előtűnése nagyon darabos és sok más - most nem említett - szituációban is ilyen kétoldalú a dolog.
A launcher érthetetlen okból sokszor "építi újra" a főoldalakat, home gomb nyomása esetén. Team ICSSGS-ben nálam minden sima volt. Ami ott nagyon nem tetszett, hogy nem találtam beállítást arra, hogy legalább a kezdőlapok számát meghatározzam.Kamera mintha THC-n jobb lenne. Vételi jelek nálam egyformák, akuumlátor időre nem tudok mit mondani, nem azonos körülmények között és nem azonos ideig teszteltem.
Véleményem szerint mindkettő alkalmas mindennapi használatra, de ha kijön a javított RC4 azonnal rakom fel, ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Onix
csendes tag
válasz dbalazs123 #34174 üzenetére
Logikusabb felépítésű az egész launcher, a beállítások menű. Szerintem szuper, hogy a widgetek végre előnézeti képpel, az alkalmazások mellé kerültek. A Roboto betűtípus tisztább egységesebb képet ad a rendszernek, az ICS hez igazított google alkalmazásokról nem is beszélve. + Nálam gyorsabb kicsit a Market, mint gingerbread-en, hirtelen talán ennyi. Jah és a galéria, illetve a névjegyek rész szuper lett, áttekinthetőbb szebb gördülékenyebb!
[ Szerkesztve ]
-
Onix
csendes tag
válasz hargimalac #34152 üzenetére
Fel lehet rakni. Olvassátok el az utolsó oldalakat a hozzászólásoknál. A Google Code os oldalukon a letöltéseknél, ha a legördülő menüből azt választjátok, hogy minden letöltést mutasson akkor ott lesz amit kerestek.
-
Onix
csendes tag
válasz kutkut #21889 üzenetére
Hali, nálam is ugyan ez, és nagyon bosszantó.
Megvan az ok egyébként, a fordításban van a hiba.A jegyzetek hozzáadásánál is maradtak kínai karakterek, a töltés értesítések esetén is, + a naptárban is, ha angolra állítod a nyelvet (UK-t próbáltam) ezek megszűnnek.
Szólni kéne Bezkének, hogy járjon utána! (Amúgy remek a fordítás köszönjük) Sajnos én nem tudom az elérhetőségét.
-
Onix
csendes tag
Új vagyok, miui-ban. A legújabb 1.9.3.0 as Galnet féle miui mellé, hogyan tegyem fel a Talon 0.0.3 -at? CWM ből próbáltam install zip-ként, de boot loop lett a vége. Tudnátok segíteni?
-
Onix
csendes tag
Kipróbáltam egy új ROM-ot, eddig nagyon bevált.
[F1 JVP Mod V6 - As JVP Should Have Been - Rock Stable!]Feltúrbóztam egy TW4 launcher-rel, és lecseréltem a böngészőt kicsit kockásodott...
Láttam már gyorsabb romot is, de ez végre stabil és jó az üzemidő, battery drain nem jelentkezett!Quadrant lagfix-el 1984
[ Szerkesztve ]
-
Onix
csendes tag
hát igen mindig a ROMbolás.
de mondjuk én kíváncsi lennék, hogy ki milyen app-okat használ mostanában.
Felsorolás, vagy párszavas leírás mindenkitől. Biztos látnánk olyan dolgot amit eddig nem használtunk, pedig megkönnyítené az életünket.
Kezdem a sort, ha van kedvetek csatlakozzatok!
3G Watchdog - widgetként, könnyen kordában tartható vele a fogyasztás, bevált!
Easy Uninstaller vagy Appremover - uninstaller-ek, sallang nélkül, egyszerűen használható, csoportos műveletekkel, időrendi, abc, vagy méret szerinti sorrendbe is állítható.
Barcode Scanner - szerintem mindenki ismeri, vonalkód leolvasó, gyakorlati haszna ritkán van.
Browsix - PAW Server vagy Websharing - Wifi-n keresztül böngészheted a teló tartalmát, szinkronizálhatod...
CamScanner v. Document Scanner - nagyon hasznos!!! lefotózott papírlapot menthetjük le PDF formátumban, akár összefűzve is. Alapvető perspektiva és tónus korrekcióra is képes. Azonnal megoszthatjuk, küldhetjük levélben.
Docs - A google új alkalmazása, Google Docs a telón. Tud karakterfelismerést! (OCR), pazar cucc!
Dropbox kliens- szintén mindenki ismeri
Feedly - szerintem PC-n az egyik legjobb RSS olvasó, megjelent androidra is, vannak még gyerekbetegségei de szerintem pár verzió múlva erősen ajánlott lesz mindenkinek aki szereti a "saját" magazinját olvasni napközben. (Alternativaként Google Reader !)
Docs To Go - méltán népszerű office csomag, szintén bír google docs támogatással, szerintem jó az erőforrás kezelése, a gyári Thinkfree-hez képest.
handyCalc - egyenletmegoldó funkcióval felvértezett számológép, műszaki karon jól jön
MSN:Mercury - A rengeteg MSN kliens egyike, a fizetős verzió bevált!
QuickPic - alap
ShareMYApps - benne van a nevében. romolás esetén jól jöhet.
Smart Keyboard Pro - szerintem még mindig a legjobb bill. sokrétűen paraméterezhető, akár magyar szótárral és QWERTZ kiosztással, sok skinnel.
Zedge - háttérkép és csengőhang vadászáshoz
Mozi24 - magyar mozi app.
SoundHound - zene felismerő program.
Stupid Zombies - most biztos sokan megvernének, de szerintem kenterbe vágja az Angy Birds -öt
Smart Tools - építészeknek, ezermestereknek jól jöhet, kis játékszer. Van benn minden finomság, távolság mérő, zajszint mérő, vízmérték...kb ennyi, ezek is elég ismertek, de a kezdők tuti találnak érdekeset ezek között!
[ Szerkesztve ]
-
Onix
csendes tag
Elképzelhető, hogy lesz. Ha jól emléxem még régebben a gingerbread launcher is így került ki, először telepíthető .zip -ként rakták ki xda-n aztán .apk-ként is megjelent a marketben.
Launcher Pro Plus-t én is megvettem, jó választás, de ha nem próbáltad ki még az SPB Shell 3D-t akkor tedd meg, amint kipróbáltam muszáj volt megvennem azt is , bezzeg most tw4-et használok én is ...
Aktív témák
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó