- iPhone topik
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
válasz
DiamondBack #9417 üzenetére
Feltelepíted, majd a menüben bemész a Java-ba és ott lesz.
-
viewdetails
addikt
válasz
DiamondBack #9337 üzenetére
üres lemez= üres kártya.
Ésszel használd, mert ha nem jó ezközön dolgozol vele, könnyen sírás lesz a vége, a lemezpartícionáló programokkal ugyanis egy mozdulat eltűntetni egy komplett winchester tartalmát..
-
viewdetails
addikt
válasz
DiamondBack #9334 üzenetére
Minitool partiton wizard home edition. Mentsd el ami fontos a kártyáról, üsd le az összes látható partícióját, és utána csinálj egy új fat32-est az üres lemezre, és azt formázd meg.
-
mazsó
aktív tag
válasz
DiamondBack #9334 üzenetére
Azért mert nem Fat32-ben van...
Nekem is volt már egyszer ilyen csak Xbox360-nál, már nem tudom hogy sikerült átírnom... -
mazsó
aktív tag
válasz
DiamondBack #9331 üzenetére
Formázd le a kártyát...
-
c p
tag
válasz
DiamondBack #9300 üzenetére
A WmWiFiRouter alapbeállításokkal nálam gyakorlatilag hibátlanul működött ( oprendszer Wm6.5.3 ).
Bár nem a telefon netkapcsolatát, hanem WiFi-s kapcsolatot osztottam meg vele USB-n.( a mostani androidos megosztással van hasonló szívásom, mint neked: van, h. percenként bontogat, őrjítő )
-
Loituma69
őstag
válasz
DiamondBack #8787 üzenetére
Ez a sys.txt nálam! 8.3.4.142975 verzio! Simán megy 800x480 felbontásban! A megfelelő data.zip ----> ui_igo8_da ----> ui_igo8_da\800_480 / Ha ilyen a data.zip és a sys.txt akkor mennie kell 800x480 ban, ha ezek után sem megy akkor feladom! Nálam tökéletesen műxik!
Azt még próbáld meg, hogy a SAVE mappa tartalmát letőrlöd és újraindítod az igo8-at Elvileg a sys.txt ből és a data.zip-ből olvassa ki az adatokat! Ha azok jók akkor mennie kell! -
bulho
tag
válasz
DiamondBack #8784 üzenetére
PDA: I8000NXXIL3
CSC: I8000PROJJ1
PHONE: I8000XXJF' -
Mr.Grincs
veterán
válasz
DiamondBack #8747 üzenetére
Hát igazából iphone után olyan mobil kéne amivel nincs töcskölés meg kínlódás meg stb. Azt hittem ez ilyen. Mert ott ütöm vágom a vasat és meg sem kottyan neki.
-
hegyesidr
tag
válasz
DiamondBack #8689 üzenetére
Csak végig kellene nézned az IGO beállításokat !!! IGO indítás - beállítások - eszköz - : képernyőtájolás beállítása ! Arra forgatod, amerre tetszik ! Touchflo az nincs !
-
petymeg
addikt
válasz
DiamondBack #6363 üzenetére
pdafanclub oldalon vagy egy ingyenes szoft smart a neve. azzal le lehet tiltani a touchwizt (meg egyebekre is kiváló program)
(am. a linkelt oldalon nem az omnia fotója van, nanem a s8000-é. az omnia hátlapja nem ilyen sávos hanem egyszínű "roseblack" vagy fehér...)
-
CHIPman
nagyúr
válasz
DiamondBack #6378 üzenetére
Pontosan, csak kiszeded a pipát, és byebye WP.
sün: Beállításokban lődd be a hardver port 9-et, szoftver port 4-et, baud 9600-at. Aztán a naviban port 4 és baud 9600, vagy az egész számmal való szorzata. A ROM-ot pedig nem ártana frissíteni, ha már úgy is volt egyszer. Bár a függetlenítést ez nem tudom, milyen irányban befolyásolja.
babosmiki:
fairi: Ha jól be van lőve, akkor seperc alatt fog szabadban jelet, régebben leírtam. Az i780-ra valóban kellett várnom 10-20 perceket, erre nem.
#6384: Az elejnén megkérdezni, hogy állítsa-e be a SIM-ednek megfeleően a szolgálatatásokat, és akkor lövi be az IE kezdőlapját is. Ha rám hallgatsz, az IE-t hanyagolod. -
fairi
őstag
válasz
DiamondBack #6363 üzenetére
"Van esetleg rá mód hogy a TouchWiz-t levakarjam ról romfrissités nélkül?"
az csak egy today nagyrészt le lehet vakarni,a main menü indulását megakadályozthatod ha start upból kitörölsz vmit...De nincs egy offgomb amivel könnyen-gyorsan leállítható..
Lépésről-lépésre ki lehet iktatni a samus dolgokat,de az igazi megoldás egy light rom.."Ha előfizetéssel veszem akkor a romfrissités az egyenlő a garanciavesztéssel? "
pannon esetén gondolom igen,de semmi pánik,mivel semmi bootloadert nem kel feltörni,így ha romot váltasz de vmi hibát észlelsz visszarakod az ftp levő pannonos romot és úgy beviszed!SEMMIT nem vesznek észre!!
teljesen nyitott a teló,nincs levédés,amit törni kéne..."Eddig Sbp-t használtam és ezután is inkább az kellene.
semmi akadály nincs előttedez egy winmos teló,annak ellenére hogy nem úgy néz ki első ránézetből..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest