- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
válasz
kisdobos0111 #1365 üzenetére
Ezt igazából a Lenovo Legion Go miatt vettem
De nyilván lehet vele tölteni mindent is.
-
mgTerminator
veterán
válasz
kisdobos0111 #1362 üzenetére
Tudom engem nem kérdeztél, de én ilyet vettem: [link]
-
válasz
kisdobos0111 #1336 üzenetére
Vásárláskor lehet legegyszerubben bárhol is veszed. Ha akkor nem lett kötve úgy talán a Yettel, ha nem múlt el fél éves és van aktív elofizetes náluk. Ha ezek közül valamelyik nem teljesül akkor elég gáz rá normális biztosítást találni. Amennyiben sikerül kérlek oszd meg velünk.
-
soko70
aktív tag
válasz
kisdobos0111 #1336 üzenetére
Attól függ hol vásároltad, de ha rá keressel szerintem add egy pár tippet Google elvtárs
-
icemad
nagyúr
válasz
kisdobos0111 #1333 üzenetére
Lehet, hogy akkor én nem értettem jól. A wifi, Bluetooth, stb ikonokkal van gond? Vagy pl Facebook, messenger, email, stb értesítések szövegének a méretével? Én az előbbit néztem, azon nem lehet változtatni. Az utóbbin talán igen.
-
icemad
nagyúr
válasz
kisdobos0111 #1331 üzenetére
Sajnos erre nincs ötletem. Pedig nekem is nagy lapát kezem van, 195 cm vagyok, 105 kg szóval nem egyszerű a helyzetem.
Nekem nem okozott gondot az ikonok mérete, ezért nem is kerestem megoldást rá.
-
Lajmund
őstag
válasz
kisdobos0111 #1327 üzenetére
Szerintem a betü méretet az értesitési sávon akkor tudod változtatni ha minden betüt nagyobbitasz vagy esetleg goodlock-ba van rá esély külön de még nem csináltam. Nekem spigen pro armor zsanérvédös tok van rajta ez fullosan védi. Ha védelem kell ennél jobb minöségibb valoszinüleg nincs. Vastagabb a telefon butább érzetre ami összecsukva jön ki leginkább kinyitva egyáltalán nem zavaro. Nekem még spigen üveg van rajta amihez adtak keretet igy eléggé pontos a felhelyezés és természetesen jol passzol a spigen tokkal de szerintem bármivel. Ha nem számitana a zsanér védelme de azért kell valami hogy ne karcolodjon telibe körbe akkor én karbon tokot vennék hozzá alirol. Az egész pofás és vékony. A zsanér védelem azért is fontos mert a samsung hiresen nagy garacia terelö mester ilyen áru telefonnál is. Ha netán behal a belsö kijelzöd ami ötnél nem igazán fenyeget mert elég jó de ha mégis és van egy karc a zsanéron ami igazábol bagatel de arra hivatkozva elutasitják a kérelmed tökmindegy hogy nem az okozta a sérülést a belsö kijelzön.
-
jacis
nagyúr
válasz
kisdobos0111 #1315 üzenetére
Én az eltelt 7 hónap alatt nem tudtam megszokni. Gépelni a mai napig nem tudok rajta. Folyamatosan mellé ütök. Így ha tudom kinyitom és ott írok vagy diktálok neki hogy ne kelljen írni.
-
válasz
Simán megszokható aztán szerintem egyenesen praktikus.
-
domos
senior tag
válasz
Számomra egyáltalán nem zavaró
-
Usgyi
aktív tag
válasz
Egyedül a gépelés furcsa a keskeny kijelző miatt, ettől én is tartottam, de abszolút szokható.
Van nálam egy S23+ is, ha a fold után a kezembe veszem, hatalmasnak tűnik -
Maxxy10
addikt
válasz
kisdobos0111 #1316 üzenetére
Nálam nem. De viszont nálam munka telefon napi 8-9 órás kijelző idővel plusz több Bluetooth eszköz van egyszerre használatban.
#1315 Ez változó van akinek bejön van akinek nem. Nekem 75%-ban csak a külső kijelző van használatban.
-
Maxxy10
addikt
válasz
kisdobos0111 #1310 üzenetére
Pontos % nem tudok mondani de én úgy vettem észre, hogy gyakrabban töltöm a foldot.
-
Kaba
veterán
válasz
kisdobos0111 #1308 üzenetére
-
TODI1111
veterán
válasz
kisdobos0111 #1301 üzenetére
Attól függ mennyire számít neked a hivatalos gyári garancia. A MediaMarkt és az Emag (az Emag csak abban az esetben ha ő a forgalmazó) hivatalos viszonteladók, így ott biztos a 3 év gyári garancia. A másik kettőnél nem. Illetve ha jól tudom a Rejoy használt, felújított készülkeket forgalmaz.
-
icemad
nagyúr
válasz
kisdobos0111 #1301 üzenetére
Ezek Fold 5 árak?
-
mgTerminator
veterán
válasz
kisdobos0111 #1294 üzenetére
Azok az S szérián is botrányosak ne aggódj.
Komolyan nem értem a Samsungot. Bár sok marha van, köztük én is aki még igyis megveszi. Utánozzák az Applet mert látják hogy náluk bejött.
-
Maxxy10
addikt
válasz
kisdobos0111 #1288 üzenetére
Nekem a mai napig hiányzik a S23U kamerái
-
beteg
őstag
válasz
kisdobos0111 #1288 üzenetére
Feleségemnek s23 ultrája van, nekem Fold 5-öm.
Hát elég nagy a különbség
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest