- Magyarított Android alkalmazások
- Yettel topik
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magyarországra is megérkezett a Honor X9c
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
Folyamatosan nézem most sehol. Szerintem karácsonyi akcioba lesz érdemes. Hardverapron volt 512 samsung shopbol 36 ho garival 500ért de elvitték délelőtt néztem utoljára akkor már csak 550ért volt. Én csak akkor veszek ha jó árba elmegy az ultra és beesik 500 alá az 512. De ha megemberelem magam lehet megvárom a fold hatot addig meg kihuzom az ultrával. Tavaly karácsonyi akcioba 480 volt a fold4 512 az már baràti.
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
worxland
addikt
A OnePlus Open itt csücsül végre az asztalomon. Így már nem csak mondom, hanem tapasztalat alapján tudom, miben jobb a Fold 5-nél. Pontosan azokban, amit leírtam augusztusban. Minő meglepetés
[ Szerkesztve ]
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
addikt
Az újon már ilyen tokot használok, mikor kiviszem valahova.
Soha nem szerettem a kemény tokot, mert a bekerülő por megtudja szépen alázni a keretet, de itt inkább az, mint hogy az legyen mint a multor és ez nehezebben is jön le az elejéről, na meg ez a mostani védi a zsanér részt is(igaz + szigetelőt is ragasztottam a zsanér részre. )Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
őstag
Dropbox is egy jó megoldás lehet.
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
-
opr
nagyúr
Nekem lefagyni nem szokott, csak neha orakat kesnek az ertesitesek. Idegesito, de oszinten szolva amit a faszbuk muvel az utobbi par evben, ugy vagyok vele, hogy csoda, hogy egyaltalan valamilyen szinten mukodik...
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
-
vinczetibor
aktív tag
Hááát nem tudom. Használd két évig és majd megtudjuk a negatívumokat.
Nem egészen egy év után nem lehetett kinyitni a Fold 4-emet. Mindent cseréltek benne és most azon imádkozom, hogy kibírja az S24 Ultra megjelenéséig. Biztos lecserélem, hogy utána fél év múlva visszaváltsak a Fold 6-ra. -
7Heads Drago
veterán
szóval tisztában vagyok vele évről évre milyen "fejlődés" történik a telefonokkal mind a két oldalt
Taníts minket mester.
Valahogy én pont ezt a fejlődést nem látom sehol se. Vagy ha pici van is, de az ára nem picivel hanem sokkal drágább, mint az előző évben. Pont a Samsung az aki leginkább helyben topog a kamerával is. És egyre inkább azt játssza, mint az Apple hogy nagyon pici új dolgokat ad csak az előző évhez képest.
Remélem nem baj ha van olyan ember akinek nem tetszik se a Samsung rendszere, se a teloi. Mindenkinek mások a preferenciái.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
worxland
addikt
Én meg Fold 4-et és 5-öt próbáltam eddig, csábított, de annyira nem jött be. Amúgy nem nekem tetszett a Pixel Fold, nekem más a preferenciám.
Kínai importban egyetértünk, arra várok, hogy helyben lehessen megvenni valamelyiket és már pengetem is a zsetont - most már remélhetőleg nem sokáig, a Magic Vs-t már majdnem megvettem. Utána visszatérünk a nagymellényű szövegedre a "nincs tapasztalatod" témában.[ Szerkesztve ]
-
worxland
addikt
"Szóval egyikkel sincs tapasztalatod, sosem használtad őket, de te pontosan tudod, hogy a Fold 5-től mindegyik jobb."
"Összesített szoftverben mérföldökkel van a többi előtt"Az én véleményem semmit nem ér, de a tiéd bezzeg szentírás.
Neked melyikkel is van tapasztalatod?''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
worxland
addikt
Töltés: nem mindenki este akar tölteni, és semmilyen teló nem bír ki egy napot mindig (legyen szó játékról, vagy esetemben alkalmankénti hotspotról). Ha te nem érted, azért nem a világ a hülye.
Súly: ha ez elég indok lenne, akkor mindeki még táska-telefonnal járna (de hát mé', mégse akkora a súlya, mint egy telefonfülkének?)
Gyűrődés: nagyon nem igaz, és egy telefont nem csak nézünk, hanem hozzá is érünk.
Kamera: azt mondtam, hogy jobbak, ez továbbra is igaz.
Akku: azt mondtam, hogy jobbak, ez továbbra is igaz.
Vastagság: azt mondtam, hogy jobbak, ez továbbra is igaz.Nem csak a Vivo, sőt. Inkább a Magic V2 és a ma bemutatásra váró Xiaomi Mix Fold 3 (igaz, az nem lesz globális terjesztve a hírek szerint).
Képarány: az egész net azzal van tele, hogy mennyi embernek nem tetszik, és mennyire rajonganak az eltérő arányokkal rendelkező más telefonokért, de biztos megint mindenki más téved és csak te tudod a tutit.
Toll: én, veled ellentétben nem látok a jövőbe, hogy ezt ilyen magabiztosan ki merjem jelenteni. Én annyit írtam le, hogy van tolltámogatás, ez továbbra is igaz.[ Szerkesztve ]
-
LosBlancosRM
senior tag
Azt képzeled, hogy csak neked lehet ilyen telefonod? Nem kell ennyire védened se a Foldot, se a döntésedet, hogy vettél. Te(és még sokan mások) bevállalod a bétatesztelő szerepét, ettől függetlenül másnak nem kell. Én azt sajnálom, hogy "miattatok" nincs rákényszerülve a Samsung, hogy érdemi fejlesztéseket hozzon.
Samsung Galaxy S24 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Interactive Brokers társalgó
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Magyarított Android alkalmazások
- Kuponkunyeráló
- GTA V
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest