- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
Folyamatosan nézem most sehol. Szerintem karácsonyi akcioba lesz érdemes. Hardverapron volt 512 samsung shopbol 36 ho garival 500ért de elvitték délelőtt néztem utoljára akkor már csak 550ért volt. Én csak akkor veszek ha jó árba elmegy az ultra és beesik 500 alá az 512. De ha megemberelem magam lehet megvárom a fold hatot addig meg kihuzom az ultrával. Tavaly karácsonyi akcioba 480 volt a fold4 512 az már baràti.
-
Az újon már ilyen tokot használok, mikor kiviszem valahova.
Soha nem szerettem a kemény tokot, mert a bekerülő por megtudja szépen alázni a keretet, de itt inkább az, mint hogy az legyen mint a multor és ez nehezebben is jön le az elejéről, na meg ez a mostani védi a zsanér részt is(igaz + szigetelőt is ragasztottam a zsanér részre.)
-
vinczetibor
aktív tag
Hááát nem tudom. Használd két évig és majd megtudjuk a negatívumokat.
Nem egészen egy év után nem lehetett kinyitni a Fold 4-emet. Mindent cseréltek benne és most azon imádkozom, hogy kibírja az S24 Ultra megjelenéséig. Biztos lecserélem, hogy utána fél év múlva visszaváltsak a Fold 6-ra. -
7Heads Drago
veterán
szóval tisztában vagyok vele évről évre milyen "fejlődés" történik a telefonokkal mind a két oldalt
Taníts minket mester.
Valahogy én pont ezt a fejlődést nem látom sehol se. Vagy ha pici van is, de az ára nem picivel hanem sokkal drágább, mint az előző évben. Pont a Samsung az aki leginkább helyben topog a kamerával is. És egyre inkább azt játssza, mint az Apple hogy nagyon pici új dolgokat ad csak az előző évhez képest.
Remélem nem baj ha van olyan ember akinek nem tetszik se a Samsung rendszere, se a teloi. Mindenkinek mások a preferenciái. -
worxland
addikt
Én meg Fold 4-et és 5-öt próbáltam eddig, csábított, de annyira nem jött be. Amúgy nem nekem tetszett a Pixel Fold, nekem más a preferenciám.
Kínai importban egyetértünk, arra várok, hogy helyben lehessen megvenni valamelyiket és már pengetem is a zsetont - most már remélhetőleg nem sokáig, a Magic Vs-t már majdnem megvettem. Utána visszatérünk a nagymellényű szövegedre a "nincs tapasztalatod" témában. -
worxland
addikt
-
worxland
addikt
Töltés: nem mindenki este akar tölteni, és semmilyen teló nem bír ki egy napot mindig (legyen szó játékról, vagy esetemben alkalmankénti hotspotról). Ha te nem érted, azért nem a világ a hülye.
Súly: ha ez elég indok lenne, akkor mindeki még táska-telefonnal járna (de hát mé', mégse akkora a súlya, mint egy telefonfülkének?)
Gyűrődés: nagyon nem igaz, és egy telefont nem csak nézünk, hanem hozzá is érünk.
Kamera: azt mondtam, hogy jobbak, ez továbbra is igaz.
Akku: azt mondtam, hogy jobbak, ez továbbra is igaz.
Vastagság: azt mondtam, hogy jobbak, ez továbbra is igaz.Nem csak a Vivo, sőt. Inkább a Magic V2 és a ma bemutatásra váró Xiaomi Mix Fold 3 (igaz, az nem lesz globális terjesztve a hírek szerint).
Képarány: az egész net azzal van tele, hogy mennyi embernek nem tetszik, és mennyire rajonganak az eltérő arányokkal rendelkező más telefonokért, de biztos megint mindenki más téved és csak te tudod a tutit.
Toll: én, veled ellentétben nem látok a jövőbe, hogy ezt ilyen magabiztosan ki merjem jelenteni. Én annyit írtam le, hogy van tolltámogatás, ez továbbra is igaz. -
LosBlancosRM
őstag
Azt képzeled, hogy csak neked lehet ilyen telefonod? Nem kell ennyire védened se a Foldot, se a döntésedet, hogy vettél. Te(és még sokan mások) bevállalod a bétatesztelő szerepét, ettől függetlenül másnak nem kell.
Én azt sajnálom, hogy "miattatok" nincs rákényszerülve a Samsung, hogy érdemi fejlesztéseket hozzon.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új zsanér a legfontosabb újítása az idei Foldnak, amely egyébként formára és használhatóságra nem sokat változott.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest