- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
Nekem teljesen használható, nagyon szeretem, imádom hogy egyszerre van egy kicsi és egy nagy telefonom is.
Most kézbe vettem az S23U-t és nem tűnt annyira kényelmesnek és nagy lapátnak tűnt.Az igaz hogy lehetne még egy kicsit szélesebb is (és szerintem idővel növelni is fogják, évente 2mm-el.) De nekem ígyis teljesen jó.
Engem csak a töltés bosszant, és hogy abszolút semmit nem fejlesztettek 3 év alatt és persze olcsóbb se lett a telefon.
-
mgTerminator
veterán
Tudom hogy nem kötekedni akarsz, én csak elmagyarázom hogy működnek a cégek és hogy gondolkoznak a cégvezetők. Ha azt hiszed hogy pár millió vagy milliárd nem tétel egy cégnek akkor nagyon tévedsz!
Sokkal jobban megnézik a pénzt és sokkal jobban meg is fogják mint te.
Anno egy biztonsági cégnek dolgoztam havi sok millios bevétele volt, kB 2 hetente kértem pénzt hogy elvigyem a céges autót lemosni, szerettem ha szep tiszta és a cégnek sem árt ha nem tiszta retek. 1000Ft-ot kértünk és mindenről számlát kellett kérni. Ha az egyik mosóban nem tudtunk számlát kérni akkor menni kellett a másikba. Ez most volt az infláció előtt 2022-ben és 1000Ft-ról van szó....A környezetvédelem pedig menő téma mostanság, mert meg kell védeni a földet meg a légkört stb(ami sajnos igaz teljesen egyetértek ezzel) és ha nem gyártanak le valamit azzal nem terhelik a környezetet. (logikus)
Én az utóbbi 10 évben sosem használtam a telefonhoz adott töltőket, sem kábeleket. A Samsung telefonokhoz kapott kábel is még a dobozban van. Miért? Mert vettem olyan ami nekem jobban megfelel. De ugyan ez volt a headsettel, nekem sosem felelt meg a minőség, kipróbáltam és ment vissza a dobozba.
Szóval én egyetértek azzal hogy a mai világban nem kell se füles se töltő se kábel, univerzális a csatlakozó a kábel a töltők minden. Ha pedig lehámlik a festék a rossz töltő miatt, akkor nagyon egyszerű, ha nem jön létre a kommunikáció akkor ne indítson töltést, kész. Bármikor egy updateel megoldható a dolog.
-
-
mgTerminator
veterán
-
Lajmund
őstag
Igen ez igaz ezért is fogok szerintem én is samun maradni. Elvileg tavasszal jön az ultra ebből is 200mp kameràval vékonyabb nagyobb de lehet nem lesz global de a samunál nehèz elképzelni hogy csak ott marad nàluk. Mert ha netàn jönne akkor arra szívesebben beneveznék mint a sima hatra addig meg vígan elvagyok ezzel.
-
icemad
nagyúr
Supcase ub pro tok jó, ha jó védelem is kell rá. Nekem ilyen van, pirosban.
De az 90 euró...
10k alatt max valami temus lehet. Feleségemnek vettem Spigen fehér tokot a Flip 5-re. Az egy dolog, hogy nem fehér (inkább valami tojásfehér szerűség) , de 3 hét után mállott szét az egész. Ilyet még toknál nem láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- Kuponkunyeráló
- Asztalos klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest