- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumptuous
senior tag
Így már kezd világossá válni, hogyan alakul ki. Elég alaposan beleástam magam régebben, és van olyan, ahol a fólia és van ahol a kijelzőn is ugyanez a kinézetű repedés van. Ezekszerint a fólia repeszti a kijelzőt.
Már csak olyan itthoni tapasztalat kellene, aki fólia nélkül használja, úgyis reped-e. Reddit tele van az ilyen felhasználókkal. Elvileg hónapokon át sem okoz semmi problémát az eltávolítása, de a garanciára lehet hatása.
@opr: Ennek örülök, köszi a visszajelzést.
-
Sumptuous
senior tag
Sajnos azok nem a fólián vannak, hanem magának a kijelzőnek az utg rétege repedezik. Előbb-utóbb látható lesz az egész hajtás mentén, majd egyre mélyebb/látványosabb lesz és végül tönkremegy az átvezető kábel vagy a kijelző. Érdemes gariztatni, ha szerencséd van, kapsz egy komplett új belső kijelzőt, akkukkal, kerettel. A külső kijelződ és az alaplapod/kameráid/töltőcsatlakozó marad, ~mindent mást újra cserélnek.
-
Lajmund
őstag
1 évig cserélték ingyen tudtommal már fizetős. Én inkább magam cserélném whitstonera vagy mi az x. Nem tudom a pontos nevet de azt dicserik.
Samsungtól bármi kitelik inkább cseréld magad pár youtube videó után. Hülye biztos van hozzá keret meg minden. Én biztos nem szorakoznek a samsunggal és nem hagynám ott gyakornok Pistikének akit elhagyott a nője meg amúgy is keveset keres és depressziós.
-
-
Lajmund
őstag
Nincs. Én most raktam rà nem rég spigen üveget. Kicsit huzos mert 8 ezer ft 2db és a másik valószínűleg nem fog kelleni lehet el kéne passzolni. Gondoltam hogy meghirdetem hàtha kell valakinek. Csomag automatába olcsó a szállítàs.
Spigen armor pro tokkal tökéletesen passzol. Persze nem is vàrtam màst. Olyan szinte mintha gyàri lenne az egész. Kristály tiszta és nagyon sima érintés és nagyon egyszerű felrakni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest