- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
Sajnos többször kell rájuk szólni hogy mész a fogyasztó védelemhez ha nem csinálják meg. Honnan tudjak hogy valami bement alá ha meg se nézték? Erős kefe rendszer van ha nem szándékosan nyomod be akkor oda nem megy semmi. Én nem hagynám annyiban az is biztos. Sajnos szarházi társaság az is biztos.
-
Beantech
aktív tag
+ Pulsar: Azt sajnos nem tudom mennyiért tesz fel újat a Samsung, anno 1 ingyenes csere után a Fold 3-ra 15 ezer lett volna kb. 3 éve ezért cseréltem magamnak.
Úgy látszik most van itt a Fold 5 fóliák vége mert nekem is most jött fel 2 hete középen, én nem is akartam most szenvedni a Samsunggal cseréltem magamnak teljesen tökéletes lett. Most nem whitestone-t használtam hanem a ringke easy dual fóliát vettem de minőségre eddig szimpatikus. -
Usgyi
aktív tag
Én nagyon örültem mikor az OTP pár éve nyitott a Gpay felé és végre nem voltam rá kényszerülve a Simple fizetésre
Én a GPay-t javaslom a Simple helyett, mindenhol mobillal fizetek, soha nincsen gond. Nagyon néha fordul elő, Hogy elsőre nem sikerül és mégegyszer érinteni kell, de ennyi. Nagyon elégedett vagyok vele... -
domos
senior tag
Szia,
Gondoltam használom pár napig, utána válaszolok.
1. Külső kijelző számomra sokkal kényelmesebben használható, bár nekem az előzővel sem volt sok bajom.
2. Sokkal finomabban nyílik/záródik.
3. Gyűrődés sokkal sekélyebb, de ez megint olyan hogy nem voltam rá érzékeny.
4. Nagyobb fényerő, kint jól jön.
5. Szögletes design nekem jobban adja.Persze csak ennyiért nem logikus váltani, de nekem megjelenés óta mozgatta a fantáziámat.
-
mgTerminator
veterán
Csak a Dizájn változott a 6-osban, semmi másban nem történt előre lépés.
Hátralépés viszont történt, az állítólagos hyper super fast charging 25W-ról 9W-ra csökkent. De néha felugrik 14W-ra is.
Sokkal jobban melegszik. Szerintem nem nyílik ki teljesen de egy kis feszítés hatására igen.
Hirtelen ennyi jutott eszembe, de amúgy szeretem csak bosszant hogy előrelépés nem történt csak visszalépés
-
blueye
veterán
Én használtan vettem egy nagyon szép állapotban levő 4est. Nagyon korrekt eladó volt (nem is hirdette még), vállalta hogy akár vissza is veszi de én végig vittem inkább a garanciális ügyet, ne hogy már egy szerviz döntse el amikor a Samsung maga nagyon jól állt hozzá, ennyire hogy ezt írtam utána a 4es topicba:
"Kaptam egy nagyon furcsa hívást péntek délután: rendkívül udvarias férfi ismeretlen számról a Samsung nevében hívott, érdklődött a javításról , megköszönte hogy segíthetett, le voltam döbbenve az Oktogon szerviz után. Nektek volt ilyen?" -
Decske
senior tag
Fold 3-nál most éppen kísérletezek. Most lesz novemberben 3 éves majd.
Az első másfél évben leginkább csukva volt, a fólia kb egy évet bírt, utána leszedtem és az első repedés az utg-n a fólia eltávolítása után 5 hónappal jelent meg.
Tavaly augusztusban augusztusban adtam le a szervízben, pont egy éve kaptam vissza, akkor az alaplapon és a hátsó kamerán kívül mindent cseréltek. Azóta melóban ha tudom, töltéskor és éjszaka nyitva van. Igaz ezáltal többet nyitogattam, mint előtte, viszont a belső kijelző, plusz a fólia is teljesen ép.
Ezek alapján az jött le nekem, hogy minél többet van használva, illetve nyitva annál jobb a telefonnak.Szerintem is minél hamarabb küldd be javíttatni, mert csak rosszabb lesz később.
-
jacis
nagyúr
Úgy látszik a sors megbüntet a nagy örömködésemért..
Most vettem észre hogy a belső kijelző hajtásnyoma mellett bal oldalon alul meg felül is meg van buggyanva a kijelző. Eddig ez nem volt ott. ki van türemkedve. Olyan mintha megnyúlt volna az anyag. Este majd lefotózom. Egyelőre működik meg minden de ránézésre az ott nem egészséges. -
mgTerminator
veterán
Elhiszem, én is azért vettem pedig előtte vettem egy jó kis Baseus Blade 100W-ot 50 fonttért, aztán használtam kB 1 hónapig megláttam hogy az Anker akcióban és nem bírtam magammal
Azt azért nem bánnám ha kicsit többet tudna, pl állítani a charging és discharging limitet, vagy pl a töltési sebesség limitet van egy korlátozás benne, fix 20W és ennyi. -
mgTerminator
veterán
A kérdésem az hogy akinek van W mérős kábele, ki milyen értékeket látott töltés közben?
Közben a Fold 6 topikban linkeltek egy cikket miszerint a töltés jóval lassabb mint a Fold 5-ön. [link]
Ja igen, a lényeg az lett volna hogy az S23U gyorstöltésekkor láttam 38W értéket, ami elég közel van a 45W-hoz, viszont a Fold 6 töltése távolabb van, 9-10W a 25W helyett. Bár azóta láttam 1x 15W értéket is ami még mindig karcsú.
-
mgTerminator
veterán
Kijelzővel lefelé letettem az asztalra és látszódik hogy nem 180 fok, persze kicsit megnyomva leér a közepe is az asztalra.
Nektek hogy megy az ujjlenyomatos feloldás? Én ráteszem az ujjam a gombra, megnyomom, gyorsan felold és visszazár, mintha 2x nyomnám meg a bekapcsoló gombot.
Van már amúgy Fold 6 topic?
-
Usgyi
aktív tag
Ha kánikula van mindegyik melegszik nem csak ez, ne foglalkozz vele...
Én is meglepően megszerettem ezt a készüléket, mondjuk én a zsanért nem védem tokkal, mert sokkal nagyobb lesz tőle telefon és kinyitva szerintem ronda is. Lehet, hogy ez később megbosszulja magát, majd kiderül.Nekem 2 évre kell telefon, ha ezt kibírja, a következő is fold lesz
-
Lajmund
őstag
Csak az a poén hogy eddig tudtad használni a samsung böngészőt forditásra most meg nem. Ez azért eléggé elcseszett helyzet. Most akkor júliusig használhatok erre màsik böngészőt. Elég bosszantó! Arról nem is beszélve addig meg jön a 6 amire lecserélem.
Amúgy aod skint ami volt most nem tudom beállitani...
-
TODI1111
veterán
Elméletileg [júliusban]
-
Levente07
tag
Amúgy elvileg minimális lesz a kijelző arányának a változása. De majd meglátjuk. Nekem nem hiszem hogy bejönne az, ha olyan széles lenne mint egy átlagos mobil, mivel vastagabb, így sokkal jobb fogása van összecsukva így hogy nem széles. A külső kijelző meg bőven elég telefonálgatni.
-
Lajmund
őstag
Én is keveset nyitogatom csukogatom egyszer amikor bejövök munkába kinyitom és egyszer amikor hazaérek. De ez a csepp forma elég baràti szerintem nem kell parázni. Nézzetek bele összecsukáskor úgy hogy fény van a telo mögött elèg szép kerek hasa van nem törik meg. Ez a folia csere nàlam addig nem esedékes amig nem vàlik fel elèg strapa a gyàri feleslegesen nem szedegetném le és cserépném valami gagyibra. Hidrogél felejtős a leggagyibb amit telora tenni lehet.
-
Snoop27
őstag
Én lassan egy éve gondolkodom, hogy beszerezzek egy foldot de a keskeny kűlső kijelző miatt még nem vettem rá magam, most szembejött a honor v2 és oneplus open, de mégis a fold felé kacsingatnég, legjobb döntés az lenne ha megvárnám a fold 6-ot, csak ez a vásárlási vágy ha egyszer beeszi magát az ember fejébe nehezen szabadúl tőle.
-
Levente07
tag
Érdekes, én eddig az utóbbi években mindig előrendeltem az ultrákat. Most hogy foldom van, valahogy nem mozgat. Szép és jó, de mióta foldom van, rájöttem hogy nekem ez a fajta megoldás többet ad. Jobb az ultra kamerában, elismerem. De ezt könnyebben hurcolom a zsebemben (tok nélkül), és mivel elég sok a tartalom fogyasztás rajta (pc-t már nem is használok), így nagyon kihasználom a belső kijelzőt. Én próbáltam mindenféle tabletet is, de azokon nem kényelmes netezgetni (nekem). Túl nagyok. Notebookot melóhoz használok de amúgy soha nem jöttek be. Nekem úgy érzem betalált a fold 5, én a fold 6-ra leszek kíváncsi, és ha tetszik abból veszek egy új darabot. Sajna fold5-ből nem új van, azt gondoltam hogy nem adok ki ennyi pénzt hogy kipróbáljam. De nagyon bejött. Valahogy más dimenzió mint az eddigi telefonjaim. Eddig se használtam nagyon mást telefonon kívül, de mióta megvan tényleg csak ezen vagyok. A kamerás tudás nekem bőven elég. Bocsi kicsit hosszú lett de ezt ki kellett írnom magamból
.
-
-
icemad
nagyúr
4-5 hónap után? Szerintem semmit nem jelent. A fold3 telefonok se fél év alatt pattantak el. Csak az ugye már több, mint 2 éves telefon. Több róla a visszajelzés.
(Alattam a céges, vadiúj nullkilométeres Mercedes Vito lett motorhibás 4500km után. Arról se írtak semmit a neten.) -
HardRic
addikt
A koszt elég jól kivédte a Samsung a kis seprűkkel. Ha nézel videót ahol összekoszolják a telefont akkor látszik, hogy nem jut be a por. Előző generációknál sem a kosz volt az oka legtöbbször annak, hogy beszart a mechanika. Hanem maga a szigetelés vagy a kis seprűk ragasztója engedett el és az szorult be.
-
-
gilfoyle
őstag
Hullámosnak látod, igen. Szerintem mindenkinek ilyen, nekem ez a második Fold 5 és mindkettő ilyen, sőt a Fold 4 és a 3 is ilyen volt.
Se tollal nem érzed, se használat közben nem látod, ez lehet, hogy a fólia fénytörése, nem a kijelző hullámzik.
Ne nézegesd a kikapcsolt kijelzőt -
HardRic
addikt
Rendben, de nem csak te létezel. Azért van több opció, hogy majd mindenki beállítja a saját igényei és szokásai szerint. Ne legyen már baj, hogy van választási lehetőség
Bocs ha gorombán hangzik, nem annak szántam, csak ne ragadjunk már le ott, hogy már szinte baj, ha van valami új opció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest