- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
Jah ott a gari csak ha olyan helyen laksz ahol nem tudod leadni csak futàrral akkor egy tortura az egèsz. A belakott telot resetelik minden beállitás oda meg addig egy másikat kell használni. Nekem pl a bankomhoz be kell menni ujra ha ujra akarom használni az appot... stb stb. Francnak se hiányzik ez a nyomorult tortúra. Szerintem a legjobb amúgy kinyitva nem véletlenül így van becsomagolva nem pedig összecsukva, biztonságosabb lenne dobozolni. Lehet nem jó ha hónapokig csak kinyitva van de ha naponta egyszer kétszer össze van csuka az bőven elég szerintem. Hajligatni ki be nem hiszem hogy jót tenne neki ahogy a példa is mutatja aki sokat hajtogatja annak hamarabb reped.
-
blueye
veterán
-
blueye
veterán
-
blueye
veterán
-
blueye
veterán
Itt a most a fontos :
"Ajándék Samsung Galaxy Watch6 okosórával!
Samsung Galaxy Z Fold5 készülék vásárlásakor most ajándékba kapsz egy fekete Galaxy Watch6 44mm-es eSIM-es okosórát, amit 2024. július 31-ig igényelhetsz meg a Samsung Members alkalmazásban. Az ajánlat visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes."
-
-
TODI1111
veterán
[ADB AppControl] Gyakorlatilag minden letiltható és/vagy eltávolítható vele.
-
Lajmund
őstag
Nekem is gyàri a csengőhang.
De szeretem ha pofàs a telefon ha ránézek. Samsungon szinte mindent is testre lehet szabni ami nekem nagyon tetszik. Amúgy megoldódott az ikon tèma is. Innel letöltöm vagy szerkesztem a megfelelőt [link] és goodlock-ba a téma ikon szerkesztésnél beillesztem sőt ott még egyenként is lehet bàrmit betenni de azzal már nincs kedvem szórakozni. Itt a billentyűzet amit én szerkesztettem.
Ez meg csak érdekességnek hàtha valaki nem hasznàlja. Na itt aztán szét lehet állítani mindent nekem mèg kezdetleges meg egyenlőre ez is elég de sok lehetőség van benne. Meg van pàr dolog de nem szeretnék egy regényt írni most.
-
opr
nagyúr
En is neztem a konkurenciat, de...
- Csak a Fold tud vizallosagot. Egy ilyen aru telefonnal biztositas ide vagy oda, szamomra ez egy alap elvaras. Ne kelljen mar attol felni, hogy raborul egy kis barmi es baszhatom. Ez nekem tobbet er, mint a normalis kulso kijelzos form factor vagy a picit jobb kamera.
- Pixel fold: Elso generacios gugli hardware-t vegyen az, akinek hat anyja van. Raadasul exynos van benne, merul, mint egy ko. Es akkor arrol ne is beszeljunk, hogy mivel pontatlanul van gyartva a belso folia, nem vedi az egesz kijelzot, a legkisebb homokszem rossz helyre megy, mikor bezarod, es kaputt a belso kijelzo. Ha a felebe kerulne, mint a Fold, azt mondanam, ok, jobb kamera, ertelmesebb form factor, ennyi hiba belefer, de egy arban? Felejtos.
- Tobbi meg kinai. Ezt mar sok helyen, sokszor leirtam, ha tehetem, nem finanszirozom a micimackot meg a rendszeret. Nyilvan elkerulhetetlen, hogy valamennyire ne finanszirozzam, de azert ertelmes keretek kozott inkabb nem szeretnem. Plusz azok is kb egy arban vannak, es azok se vizalloak. Cserebe vekonyabb meg mittudomen. Szamomra nem eri meg.Amit viszont remelek az az, hogy most kijonnek a piacra a vekonyabb/normalisabb form factoru kinaiak es picit a samsung segge ala porkolnek. Imadnam, ha a Fold7/8-at mar ugy vehetnem meg, hogy marad a vizallosag, de vekonyabb lesz ~fel centivel, es a kulso kijelzo kap extra 5mm-t.
Ha addigra esetleg a gugli is osszekaparna magat es elengedne a borzalom exynos alapokat a chipjeinel, igy lenne ket valos opciom, esetleg meg a sony is beszallna, az lenne nekem a kanaan. -
Sinesol
veterán
Ha csak személyeskedsz, mert nem tetszik más véleménye, akkor inkább kerüld a kommentelést, mindenki jobban jár vele. Egyébként egy vékonyabb cuccot mindig könyebb lesz zsebrevágni, a hajlitas pedig egyértelműen látszik, joval hangsulyosabban mint a Fold esetében. HA nem értesz egyet hát ez van, de ezért ne verd az asztalt.
-
opr
nagyúr
Mar mas is ajanlotta, majd raprobalok. Bar van egy olyan gyanum, hogy mar probaltam, es magyar szotara annak is gyalazatos volt, minden letezo ragozott formajat minden egyes szonak kulon fel kellett vinni bele, total agyrem volt. De lehet keverem valamelyik masik swipe billzettel.
Mindenesetre ha lesz idom szorakozni vele, kiprobalom, koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged