- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
válasz
mgTerminator #1706 üzenetére
Hogy érted hogy csak asztal módban vagy ami miatt nem tudod?
Ez csak egy lehetőség nem állít el semmit ha te nem teszed külön mindennel.
-
Lajmund
őstag
válasz
mgTerminator #1700 üzenetére
Home uppal szét lehet állítani akár egymásra is pakolhatod a dolgokat csak a fantázia szab határt.
-
válasz
mgTerminator #1700 üzenetére
pont a minap találtam egy autós tartó modellt, amit ki szeretnék nyomtatni, amivel kinyitva lehet tartani a telefont a kocsiba
igen, nekünk is olyan, nem is értem miért néz ki így...
-
opr
nagyúr
válasz
mgTerminator #1695 üzenetére
Mindig csukva, de meglepne, ha ez számítana. A napi bőven 50 feletti nyitogatásnak tippre több köze van a dologhoz.
-
válasz
mgTerminator #1695 üzenetére
Én mindig becsukva
-
opr
nagyúr
válasz
mgTerminator #1679 üzenetére
Ahhh, na ezt nem is tudtam, hogy van önrész.
Közben viszont a bubik úgy döntöttek, hogy nem bubulnak inkább, és mára eltűntek. Teljesen. Úgyhogy ebből végül a legkedvencebb fajta problémám lett: az, amelyik megoldotta önmagát.
-
opr
nagyúr
válasz
mgTerminator #1677 üzenetére
Hogy érted, hogy a care+ fizetős? Mármint, értem, hogy az egy külön szolgáltatás, amiért fizetni kell, ezért mondtam, hogy van. Vagy mit értek félre?
-
djapor96
senior tag
válasz
mgTerminator #1606 üzenetére
5x...de végül is egy rendes kikapcs majd bekapcs segített.
-
Lajmund
őstag
válasz
mgTerminator #1595 üzenetére
Szuper. Én is bekapcsoltam pedig nem használok olyan alkalmazást ami nincs optimalizálva fold-ra.
-
Lajmund
őstag
válasz
mgTerminator #1593 üzenetére
Fekete filc
-
Lajmund
őstag
válasz
mgTerminator #1591 üzenetére
Töröld a memoriát vagy a memoriábol az appot és inditsd ujra alapbol nem vált át! Ha igy se müködik akkor passz hogy ez az x app miért nem reagál. Nálam mindegyiket sötét modba rakja.
-
Lajmund
őstag
válasz
mgTerminator #1589 üzenetére
-
Lajmund
őstag
válasz
mgTerminator #1573 üzenetére
Ezért nem is vettem 5. Generációig foldot. Talán màr ez elfogadható a csepp alakú kialakitás miatt.
Erősen tetszik a 25 ultra eddig lehet vàltok de viszont ezt a nagy kijelzőt nem akarom elhagyni. Talán fold7? Kàr lenne eladni a fold5 mert annyira jó állapotban van minden tekintetben. Ugye nekem rajta van a spigen zsanérvédős tok és pl egész vasàrnap csukogatva se volt csak nyitva hètköznap is kètszer van becsukva kinyitva. Ezt a kimélést meg senki se fogja megfizetni.. Szóval lehet marad még egy évet.
-
icemad
nagyúr
válasz
mgTerminator #1571 üzenetére
Fólia, persze, az....
-
válasz
mgTerminator #1549 üzenetére
Igen, és a grafikon is jópofa. 28nál járok 11:30 óta
icemad: ez is egy érdekes gondolat. Végülis a fene tudja milyen anyagból van a kijelző.
-
válasz
mgTerminator #1546 üzenetére
igen, ezt én is hiányolom, és lehet meglepődnék, hogy az 50+ az simán 100+ is van
Találtam egy fold countert
-
Usgyi
aktív tag
válasz
mgTerminator #1517 üzenetére
Most fold 5-öt használok, én ha a kezembe veszek egy "normál" mobilt, furcsának tűnik a szélessége miatt
A szélesebb kijelző ami miatt cserélném, de csak ezért hülyeség lenne. A töltés sajnos semmit nem fejlődött, talán a következőnél magasabbra kapcsol majd a Samsung -
Usgyi
aktív tag
válasz
mgTerminator #1514 üzenetére
De legalább a külső kijelző használhatóbb lett, így, hogy, szélesebbre húzták? Engem ez bosszant a fold 5-ben, bár szokható.
-
charly01
csendes tag
válasz
mgTerminator #1506 üzenetére
Köszi, megnézem ezt is.
-
válasz
mgTerminator #1496 üzenetére
Én is, és fent is volt a 6.1.1 és mégis jött a frissítés. Gondolom mert a szeptemberi biztonsági frissítéssel együtt jött
-
TODI1111
veterán
válasz
mgTerminator #1493 üzenetére
Odinhoz találsz egy kis leírást az S24 ultra topik öszefoglalójában.
[SamFwTool] videós segítség.
Home csc használatával minden adat megmarad. -
TODI1111
veterán
válasz
mgTerminator #1489 üzenetére
Odinnal vagy SamFw tool programmal felteszed a legfrissebb ILO romot home csc használatával.
-
válasz
mgTerminator #1489 üzenetére
SamFW-vel nem lehet frissíteni?
-
TODI1111
veterán
válasz
mgTerminator #1483 üzenetére
Az szokta a problémát okozni, hogy a csc váltás akkor történik amikor nem egyeznek az EUX és ILO csc-k.
Mivel a frissítés csc alapon működik.
Abban az esetben ha EUX-ról váltasz ILO-ra, de az ILO-ra nem adják ki azt a verziót, iletve más a verziószám akkor "beragad" a frissítés.
Én S24 ultrát használok. [Itt] egy régebbi táblázat. Ezen jól látszik, hogy ha például valaki
AXE4, AXEE,AXFD verzióról vált akkor nem lesz frissítés, mert az nem jelent meg ILO-ra.
Remélem érthető volt -
válasz
mgTerminator #1486 üzenetére
Speciel én S24U-n állítom állandóan
-
válasz
Sajnos igen....
-
válasz
én valamikor májusban állítottam át, és azóta nem jött frissítésem. Így szerintem a válasz az, hogy igen. De én úgy vagyok vele, hogy elég gyors, illetve ha 1-1 hónap kimarad, az sem zavar
-
válasz
mgTerminator #1480 üzenetére
ILO volt nekem is. Vissza írtam XEH-ra, úgy lefrissítettem, és a frissítés után vissza írtam ILO-ra.
Megmaradtak az előző rögzítéseim is. -
válasz
mgTerminator #1461 üzenetére
Ez amúgy egy érdekes téma. Nálam most volt először, hogy a ZFold3ról a ZFold5re váltáskor nem kellett új töltőt vennem, mert ugyan azt tudja. De eddig mindig az volt az érzésem, hogy mindig van egy kis plusz ott is, ami miatt azt mondják nem kell, de mégis rá voltál kényszerítve, hogy vegyél egy újat. Illetve lehet én vagyok a nyomi, de ennyi idő alatt az USB kábelek is elhasználódtak, így az én átlagos 2-3 évenkénti telefon cserénél mindig jól jött.
A headsettel amúgy egyet értek, az nem egy olyan tartozék, ami miatt ne lehetne használni a készüléket, és ott tényleg 100 féle preferencia van, ami alapján választasz magadnak egy újat. (Mondom azt, hogy én a drótos USB-C-et is használom mind a mai napig, amit az S20hoz adtak asszem)
-
Usgyi
aktív tag
válasz
mgTerminator #1456 üzenetére
Először is tisztáznám, hogy nem kötekedni akarok és elismerem, hogy a cégek üzletpolitikájához nem értek, de szerintem egy Samsung méretű gyártónak ez igenis aprópénz... Továbbá undorítónak tartom, hogy azt gondolják bárki elhiszi azt, hogy a környezetvédelem miatt nem adnak töltőt semmihez...
-
jacis
nagyúr
válasz
mgTerminator #1458 üzenetére
+1
-
blueye
veterán
válasz
mgTerminator #1456 üzenetére
OK, és ezek után leadja ezt a kozleményt mert itt erről van szó.
-
blueye
veterán
válasz
mgTerminator #1423 üzenetére
De ott legalább szívesen fogadnak 😀 garanciális szervizre is általában.
-
jacis
nagyúr
válasz
mgTerminator #1388 üzenetére
Kemény. Olyan mint egy kisebb púp, kb egy hete látszik.
-
icemad
nagyúr
válasz
mgTerminator #1376 üzenetére
Úgy nem, ahogy te szeretnéd. A külső kijelzőt használva szétlehet nyitni "sátor" szerűen, kb 89 fokig. Ilyenkor még aktív a külső kijelző. Ha eléred a 90 fokot, akkor belső kijelzőre vált.
-
jacis
nagyúr
válasz
mgTerminator #1364 üzenetére
Ez a cucc nagyon bika. Nagyon tetszik.
-
Usgyi
aktív tag
válasz
Na, ez már valami
Elvileg az én powerbank-om is tudja a Samsung féle villámgyors" töltést, de a sebességgel én nem vagyok megelégedve. A Samsung jelenleg ennyit enged, ez van...
-
kisdobos0111
aktív tag
válasz
Úgy látom te ritkán vagy konnektor közelében hogy ilyet vettél.
-
HardRic
addikt
válasz
mgTerminator #1350 üzenetére
Vettem Samsung gyorstöltő fejet powerbanket is, maxszal tölti mind a kettő (kék karika jelenik meg ha feldugom, nem zöld). Így sem hajeldobósan gyors, a 2019-es Mi 9-em már akkor sokkal gyorsabban töltött, de ez van ¯\_(ツ)_/¯
-
Usgyi
aktív tag
válasz
mgTerminator #1357 üzenetére
Én már a 25W-ot nevetségesen kevésnek tartom, lassan már apple szintű komédia
Ettől el tekintve szeretem a készüléket, de mostmár nagyon illene feljebb lépni. Talán a 8-nál -
Usgyi
aktív tag
válasz
mgTerminator #1354 üzenetére
Nem tudom mi kell a Samsung-nak, hogy végre emelje a töltési teljesítményt. Ezek az értékek siralmasak...
-
jacis
nagyúr
válasz
mgTerminator #1354 üzenetére
Ez szívás.
-
jacis
nagyúr
válasz
De mit akarsz megtudni? Mert az egyik majdnem dupla töltési sebességre képes. Mi a kérdés?
-
domos
senior tag
válasz
A Fold 25W, az S23U 45W, nem?
-
HardRic
addikt
válasz
mgTerminator #1347 üzenetére
-
Zolesz007
őstag
válasz
mgTerminator #1345 üzenetére
Feloldásnál nem kell nyomni csak rátenni az ujjad. Azért zár vissza. De állítható elvileg, hogy nyomni keljen.
-
jacis
nagyúr
válasz
mgTerminator #1339 üzenetére
Nekem amikor megnéztem a Samsungnál kiállítva a Fold6-ot feltűnt hogy olyan mintha a Fold5 jobban kinyílna mint a 6-os.
-
Lajmund
őstag
válasz
mgTerminator #1339 üzenetére
Belső utg-re felesleges ràtenni màst és szerintem nem is szabad. Szerintem optikai csalódás hogy nem nyílik ki teljesen. Tegyèl a kijelzőre valamit ami teljesen fel tud feküdni a képernyőn és ugy nèzd meg mennyire pàrhuzamos. Nekem is úgy tűnik mintha nem nyílna ki teljesen a fold5 de ha ràteszek valami egyenes dolgot akkor teljesen szinel és akkor megvan a 180 fok.
-
kisdobos0111
aktív tag
válasz
mgTerminator #1295 üzenetére
Igen nekem most s23 ultra van. Borzasztó az esti fotó minősége.
-
kisdobos0111
aktív tag
válasz
mgTerminator #1295 üzenetére
Mindig samsungom volt. Viszont 1 évre kipróbáltam egy iphone 13 pro maxot. Kamerában szarrá veri az összes Samut. Minden másban nekem jobb az android.
-
kisdobos0111
aktív tag
válasz
mgTerminator #1293 üzenetére
Néztem összehasonlító videókat nekem ott esetleg az esti fotók voltak rosszabbak.
-
válasz
mgTerminator #1280 üzenetére
Én is erre tudok gondolni, hogy (remélhetőleg) nem fog úgy fogyni és valami normálisabb akciót tesznek rá, nem egy ajándék tokot és 40k beszámítást...
-
jacis
nagyúr
válasz
mgTerminator #1267 üzenetére
"Az ultra órát nem is értem, mitől ultra?" - attól az ormótlan háztól amibe beleraktak egy kör kijelzőt ami totál nem illik bele.
-
Lajmund
őstag
válasz
mgTerminator #1269 üzenetére
[link] Itt olvasgass és kérdezz ha úgy van.
-
Lajmund
őstag
válasz
mgTerminator #1267 üzenetére
Az ora elég érdekes nekem se jön be. Nem az az ultra amit szeretne az ember
Kijezlö akkora mint a 6-7 47 mm-be 1.5". Engem zavar hogy sok a kiállo kijelzö nélküli rész és ezt a szépségével se kompenzálja.
Igazábol lehet jobb is igy.
Megmarad egy csomo pénzem.
-
HardRic
addikt
válasz
mgTerminator #1241 üzenetére
Még fizetem a részletet 13 hónapig
-
beteg
őstag
válasz
Én biztosan váltok Fold5-ről 6-ra. Azonnal, amint lehet.
Sokáig nézegettem az ötöt, de visszafogott a képarány. Aztán megkaptam a Feleségemtől karácsora. Imádom!
Nagyon szeretem ezt a telót, de a 6-os képaránya Kell!
Ha valait érdekel a mostanim, samus, egyösszegű vásárlás, patika, írjon rám, amint negkapom az újat, vihető lesz. -
domos
senior tag
válasz
Én most vettem S24 Ultrát, szóval nem hinném hogy a Fold 5-öt cserélni fogom. Majd jövőre esetleg.
-
Lajmund
őstag
válasz
Én tervezek. De csak azért mert ígyis úgyis bukok x összeget évente akkor meg màr legyen a legujjabb. Amúgy simán jó lenne mèg évekig az 5 is. De megvàrom hogy jön e globàl xiaomi fold4 vagy milyen lesz a honor v3. Minden lehetséges. Szívesebben huznék a kinaiak felé csak a változatossàg miatt de a legstabilabb minden tèren a samsung.
-
válasz
mgTerminator #1245 üzenetére
Én is így voltam az S9-el, addig amíg nem jött a Fold3
(Azóta mondjuk a cerkás Ultrák tetszenek, szóval ha nem lett volna fold széria, valószínű egy S22U-val, vagy újabb testvérével lennék közelebbi barátságban)
-
válasz
mgTerminator #1243 üzenetére
ja, hát nem foldról váltva megértem
De vigyázz, függőséget okoz, soha többet nem akarsz már más készüléket -
válasz
hát nem tudom még mi az újdonság, de gondolom szokás szerint nem sok, így én egy váltást megint kihagyok
-
Lajmund
őstag
válasz
mgTerminator #1212 üzenetére
Igen elküldték.
-
icemad
nagyúr
válasz
mgTerminator #1137 üzenetére
Mert amíg ez aktív, addig nem enged mást használni. Kijelölök egy szöveget, fordítás, és rögtön ez jön be.
-
válasz
mgTerminator #1119 üzenetére
Tavaly regisztráltam be életembe először.
Annyi jó fórum szűnik meg, mert mindenki a Facebook csoportokat használja, és ha információhoz akarsz jutni, sokszor nincs más... sajnos. Sok helyen hallom, a tanárok sem hajlandóak máshol kommunikálni, csak ezen a sz*ron keresztül.
-
Maxxy10
addikt
válasz
mgTerminator #1091 üzenetére
Settings ->safety and emergency -> unknown tracker alerts
-
jacis
nagyúr
válasz
mgTerminator #1075 üzenetére
Hát ha nem érted nem is érdemes magyaráznom.
-
Lajmund
őstag
válasz
mgTerminator #1069 üzenetére
Én is arra álltam àt csak màr megszoktam hogy egy helyen csinàlok mindent és jól testre van szabva mert abba nagyon jo a samsungé. De mivel most màr szuper fejlett ai van így a fordításra kell másik is.. Tényleg hatalmas kamu marketing szöveg ez az ai baromság jelenleg mèg. Semmi olyat nem hozott amit eddig ne tudtál volna megcsinálni a 6.0 alatt. De valahol el kell kezdeni én ezt értem csak azt nem hogy arra nem gondolnak hogy eddig tudtak fordítani a sajàt böngészőnkkel most màr nem csak majd 3 hónap múlva ujra 😆 Mi ez de tényleg? Megoldom oké ott a Chrome de nem olyan jó 2 böngészőt használni
Nem hiszem el hogy erre nem gondolt senki. Egyszerűen nem tudom felfogni egy ilyen volumenű màrkánál hogy lehet ilyen amatőr ostoba hiba. Ráadàsul úgy hogy a videók szöveg fordítója tudja forditani magyarra ahogy eddig csak a sima fordító nem😂😂😂
-
jacis
nagyúr
válasz
mgTerminator #1050 üzenetére
Én kecskeméti vagyok
-
HardRic
addikt
válasz
mgTerminator #1050 üzenetére
Én szolgáltatónál vettem részletre. Így nekem nem tűnik fel, hogy mennyi a végösszeg
De tény, hogy ez a teló mar sokaknál a lélektani határ felett van. A legtöbben viszont azért nem vesznek ilyet, mert félnek, hogy tönkremegy. Állandóan ezt kérdezgetik tőlem. NEM FÉLSZ??? De, rettegek...
-
HardRic
addikt
válasz
mgTerminator #1048 üzenetére
Kevesen vagyunk 😀 Ha van valami én is általában az s23u topicot olvasom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest