- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
Én úgy emlékszem, hogy a flip 3-ban is benne volt még. Én sem értem, hogy miért vesznek el ilyen hasznos funkciókat, de Samsungnál már megszoktam.
Rengetegszer visszafelé fejlődtek. Pedig a wireless dex egy LG tv-n tök jó volt, mert a magic remote controllert mindenféle beállítás nélkül, alapból tudtad használni wireless dex-nél. Akinél esetleg van hasonló összeállítás, az próbálja ki. Nagyon jó és tökéletesen működik. És ez pont olyan feature, amit se a Samsung, se az LG nem reklámoz, én is véletlenül jöttem rá.
-
Lajmund
őstag
Én valahogy összehoznék egy karbon zsanérvédős valamit a gyártok helyébe akár a köztes anyag lehetne valami redözött gumis akármi. Azért ez a ki be csukos dolog nem egy megoldhatatlan ür technika. Ha netán lesz ilyen telefonom az se kizárt hogy az alirol veszek karbon tokot és én rakok rá valamit ami védi a zsanért és még ki is néz valahogy és tartos valami gumis szerü valami csak a megfelelő anyagot kell megtalálni. Akár belül tejgumiszerű kivül erős szövet kombo. Ez csak a zsanérra a két karbon szélre ragasztva mint a régi könyveken a gerinc. Kinyitva felveszi az u alakot összcsukva meg ráfeszül. De amik vannak borzsasztoak egyszerűen.
-
Beantech
aktív tag
Én használtam automatikus mentést régbben samsungról (S21 ultra, Fold 3) Onedrive-ba most pedig Google photos-ba is, sose semmi problémát, késlekedést nem tapasztaltam. Pedig én van hogy fényképkészítés után 3 perccel már megnyitom a gépen ha munkához fényképezek valamit.
-
HardRic
addikt
-
HardRic
addikt
-
HardRic
addikt
Ékezetbevitel halál. Magyarul nincsen prediktív gépelés, pláne nincsen egyszerre többnyelvű prediktív gépelés/autocorrect, és a hosszú nyomás idejét sem tudod lejjebb vinni, hogy könnyű legyen az ékezetes karakterválasztás. iPad más tészta, ott nagyon szeretem, hogy adott gombon felfele swipe-olva ki lehet választani az ékezetes verziót, de ezt nem sikerült átültetni a telefonra. Angolul valóban kiváló az iPhone billentyűzete, de erre a régióra nincs optimalizálva egyáltalán.
-
Nekem most volt ugyan így. Szerintem én is újat kaptam, bár ez egy iPhone 14 Pro. Törött volt a kijelző és a hátlap is aztán most meg patika szóval szerintem nem cserélték elől hátul...
Amióta elérhető megvan és továbbra is nagyon jó ez a Fold élmény szóval nem bánom, hogy váltottam rá S23U-ról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest