- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magyarított Android alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxxy10
addikt
válasz kisdobos0111 #1316 üzenetére
Nálam nem. De viszont nálam munka telefon napi 8-9 órás kijelző idővel plusz több Bluetooth eszköz van egyszerre használatban.
#1315 Ez változó van akinek bejön van akinek nem. Nekem 75%-ban csak a külső kijelző van használatban.
-
Maxxy10
addikt
válasz kisdobos0111 #1310 üzenetére
Pontos % nem tudok mondani de én úgy vettem észre, hogy gyakrabban töltöm a foldot.
-
Maxxy10
addikt
válasz kisdobos0111 #1288 üzenetére
Nekem a mai napig hiányzik a S23U kamerái
-
Maxxy10
addikt
Én szeretnék látni egy anti reflection belső fóliát nagyobb fényerővel
-
Maxxy10
addikt
Nektek működik a flex Mode panel?
-
Maxxy10
addikt
válasz mgTerminator #1091 üzenetére
Settings ->safety and emergency -> unknown tracker alerts
-
Maxxy10
addikt
Nálam semmi gond nincs
-
-
Maxxy10
addikt
Én vissza fogok mivel csak a külső kijelzőt használom kb. Nagyon ritkán használom a belső kijelzőt. A kamerát meg egyenesen utálom ebben a telefonban pedig én totál az átlag user vagyok.
Fotózásra általában van nálam egy S23U.
De mivel a kövi hónap elég izgalmasnak ígérkezik lehet mind2 telefon vissza lesz adva. -
Maxxy10
addikt
Van elérhető frissítés de csak biztonsági.
-
Maxxy10
addikt
Új biztonsági funkció
Manuális is tudod ellenőrizni
-
Maxxy10
addikt
válasz Leonardo91 #535 üzenetére
Az én problémám ezekkel a skinekkel, hogy ha javításra kerül sor valami ok miatt abban a pillanatban le lesz véve és a kukába fog landolni.
-
Maxxy10
addikt
Ha jól látom Facebook optimalizálta az appot Foldra. Teljesen át alakult és ha megnyitod a messengert rögtön a képernyő másik felén nyitja meg neked.
Menő
-
Maxxy10
addikt
Érdekes mert az S23U én is azt használtam. Viszont a foldon a gyárit használom és azzal is teljesen megvagyok elégedve.
Gboardon amit a legjobban hiányolok az a felhő alapú mentés. Minden telefon költözés után újra kell tanulnia ami az átlagnál nem gond aki pár évente vált telefont de én aki kb fél évente elég zavaró tud lenni. -
Maxxy10
addikt
Hát... nehéz ügy.
Ahogy olvasom otthon teljesen másképp működik mint itt. Szal nem merek semmi konkrétat mondani mert lehet otthon teljesen másképp van mint itt. De a hozzánk be érkezett foldable telefonok kb 80% gari. Plusz UK-ban van Care+ ami teljes védelmet biztosít. £500+ helyett fizetsz valami £100+ a javításért. Na az a nem mindegy de én próbálom minél tágabban fogalmazni a dolgot, hogy segiteni tudjak. De van amikor már én se tudok mit csinálni. Pl dead pixel a belső kijelzőn és pont felette látom a nyomot ahogy be lett nyomva a kijelző. Szal nem egyszerű plusz gyanítom otthon a szerviznek nincs hozzá fèrèse a main rendszerhez mint nekem hanem inkább valami máshoz ami azzal kommunikál.
De tény, hogy nagyon érzékenyek a garanciára. Redditen adtam tanácsot embereknek semmi NDA csak basic stuff. A cég lenyomozott és jött valaki HQból...
De itt nem félek tanácsot adni, magyarul
-
Maxxy10
addikt
Ha ki jössz Londonba én gariban kicserélem neked
-
Maxxy10
addikt
Számomra a kamera hatalmas csalódás az S23U után. Aksi is elég gyatra a másik telefonhoz képest azonkívül nincs bele bajom. Tok és fólia nélkül használom és semmi baja nincs pedig párszor landolt már a földön.
Ha sürgős a váltás akkor én a S23U ajánlanám ha nem akkor meg várd meg a következő szériát.
Kicsit off de ahogy néztem YT videókat a a S23U nagyon szépen helyt áll a 15PM szemben. 23U iszonyatosan jó telefon lett. Szerintem én vissza fogom adni a Foldot és vissza költözöm egy S23U-ra.
[ Szerkesztve ]
-
Maxxy10
addikt
Én tok és fólia nélkül használom de lehet be szerzek egy tokot mert elég idegesítő, hogy billeg az asztalon.
-
Maxxy10
addikt
válasz Leonardo91 #170 üzenetére
Facebook rá es Instagramra( átlag felhasználó) szerintem teljesen mindegy.
-
Maxxy10
addikt
válasz vinczetibor #157 üzenetére
Kb 10 perc alatt szét lehet szedni a telefont.
-
Maxxy10
addikt
válasz vinczetibor #149 üzenetére
Hova vitted be?
-
Maxxy10
addikt
Na megkaptam èn is. Csatlakozom a topikhoz egy 256os icy blueval.
-
Maxxy10
addikt
válasz Leslie1966 #31 üzenetére
Van rajta üveg. UTG a neve
Új hozzászólás Aktív témák
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- GTA V
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest