- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
válasz
HardRic #1653 üzenetére
Ha van időd csinálhatnál egy Akku tesztet az Accubattery pro-val, 15% alá kell meríteni és utána 100%ra tölteni és úgyhagyni amíg nem vesz fel több áramot.
Nekem 2024 Aug. Fold 6 van és ez az eredmény:
Nagyon nagyon kíváncsi lennék hogy neked mit ír az app. Teszt előtt lődd ki az összes appot, csinálj restartot és ne használd közben. Így pontosabb lehet a mérés.
-
Usgyi
aktív tag
válasz
HardRic #1659 üzenetére
Saját tapasztalataim teljesen mások. Nekem 1 napot kibír 2 töltés között úgy, hogy csak 80%-ig töltöm fel. A melóban 5-6 órát streamelek zenét (youtube, mixcloud) mobilnettel és BT fülest használok. A kijelző idő nem túl sok, 3-4 óra körül...
A készenléti fogyasztással is elégedett vagyok. A netet kikapcsolom éjszakára, így 3-5%-ot merül. Ennél egyik korábbi telefonom se tudott jobbat.Az tény, hogy a foldable készülékek sérülékenyebbek és jobban kell rájuk vigyázni, de valamit valamiért. A belső kijelzőn nekem is jön fel a fólia a középső csíkban, lehet be rendelek egy csere fóliát és megpróbálom kicserélni, hátha nem cseszem el
Gyanítom a készülékek mostanság érik el azt a kort, amikor a belső fólia már kezdi megadni magát. -
opr
nagyúr
válasz
HardRic #1659 üzenetére
Az eleg durva. Jatekra hasznaltad, vagy valami hasonlo? Nalam 8-9 oras SoT-okat hoz ugy, hogy lassan ket eves (elorendelve volt, hivatalos megjelenes elott 1-2 nappal jott meg), es nagyon sokat hasznalom a belso kijelzot. De igy minimum 80%-ban az van hasznalva. WiFi, bt, stb termeszetesen minden megy, igaz, a nyers teljesitmeny szamomra felesleges, szoval a cpu akkukimelo modban van, de meg egyszer se volt olyan, hogy keves lett volna igy. Igaz, jatek nulla darab van rajta.
-
Lajmund
őstag
válasz
HardRic #1653 üzenetére
Az komoly. Minden jóindulattal kérdem hogy mire használtad a telot hogy gatya már az aksija?
Mert én sokat használom de csak este töltöm vezeték nélküli toltovel lassan (3-4 óra a feltötés de ráér mert egész napra elég ha kell meloba rátöltök de kb fél évente van ilyen) adaptív aksi beállitással és olyan mint az új. 4-6 ora belső kijelző idővel használom átlagba minden nap. Mivel töltötted és milyen gyakran milyen módban? Simán 100-ra és csúngött egész ejszaka 100%-on a töltön? Tényleg érdekel mivel lehet ennyire gatyára vágni egy 2 éves telot. -
Usgyi
aktív tag
válasz
HardRic #1450 üzenetére
Ezt a problémát könnyen orvosolni tudná a Samsung...
A legegyszerűbb megoldás, ha adnának a (800.000Ft-os) készülékhez való gyári töltőt (kb. 2.000Ft-ért), de ez manapság lehetetlen, mert Ők k...a környezet kímélők(legalábbis erre hivatkoznak)
A másik megoldás, hogyha a készülék nem képes kommunikálni a töltővel, akkor egyszerűen le tiltja a töltést és kész.
Ezt a hibát meg tudná szüntetni a gyártó, de egyszerűbb lesz@rni. -
domos
senior tag
válasz
HardRic #1263 üzenetére
Megerősített abban hogy jó választás volt az S24 Ultra. A Fold 5 így marad még egy évet (hacsak nem nyerem meg a lottót vagy ilyesmi). Nekem ezelőtt volt amúgy Fold 3 is, úgy érzem hogy ott volt kb utoljára érdemben változás. Oké, az 5 lapos lett, de a felhasználás módját ez nem változtatta meg semmiben. Fold 6 szép, de szerintem a plusz "erőt" én nem venném észre, a többi meg kb. ugyan az.
@szkutyi: nekem teljesen jól bírja, néha meg is lep ahhoz képest hogy elvileg "kicsi" benne az akksi. -
mgTerminator
veterán
válasz
HardRic #1052 üzenetére
Ilyenkor kerdezd meg tőle és te nem félsz hogy elejted a telódat és bepukkan a képernyője??
Én is megkaptam anno a hülye kérdéseket mikor villanyautóra akartam váltani. Meg hogy nem igaz hogy nem kell szervizelni hát ott a futómű. Kérdeztem, igen? És mikor szervizeltetted utoljára a futóművedet? Hát nem tudom, és olajat mikor cseréltél? Arra tudta a választ...
-
mgTerminator
veterán
válasz
HardRic #1049 üzenetére
Hát elhiszem elég húzós ára van és ahogy olvastam a topicot leginkább külföldön élő magyarok vannak itt.
Én is Londonban élek és 2 évre akarom kihozni mert még itteni fizuval is brutál drága.
Emlékszem anno Magyarországon meg lehetett venni egy telefont és még maradt is a fizetésemből, később már 1 havi fizetés volt, aztán 2 havi, mostmár 3-4 havi fizu és elérkeztünk oda hogy már Angliában is 1 havi fizetés 1 telefon.... De mi vagyunk a hibásak mert megvesszükHa nem vennénk meg a gyártók csökkentenének, lásd autóipar, mikor nem vette senki mentek lejjebb az árakkal.
-
Amikor én leszedetem a Fold3-ról a fóliát, utána nekem a hajlításnál nagyon gyorsan megjelentek mikrórepedések, amiből egy idő után annyi lett, hogy zavart bármilyen tartalom fogyasztása közben. Nem ennyire durva, mint ami a képen a felső kettő, inkább mint az alsó hosszú
-
Lajmund
őstag
Én telon nem jàtszok annyit egyhuzamban de persze kiràly hogy tudja sose lehet tudni mikor fog jól jönni. Amikor csak simán az akkumulátor védelmet kapcsolom be akkor nàlam is úgy viselkedik ahogy nàlad de ha ugy àllitom be ahogy fentebb a képen làtszik akkor folymatosan tartja a beállított szàzalékot. Neked is ugyanígy van beállitva?
-
Lajmund
őstag
Kipróbáltam amit írtál de valami nàlam nem az igazi mert folyamatosan 91%-on tartja. Te mit àlliottál másképp? Nàlam eddig az volt a helyzet hogy vezeték nélküli qi töltő és 85% korlàt de nyilvàn reggelig töltődött és 84%-ra esett le max. Nem tudom ez a csepp töltés mennyire nyirja mert csak néha tölt rà gondolom de szerintem is jobb hogy lekapcsol amikor vége a töltésnek. Legalábbis is jobbnak hangzik.
-
opr
nagyúr
Ez a 14% jol hangzik, de ilyen mereteknel mar ha a ket telefont lerakod egymas melle, kijon az, hogy alig van kulonbseg. Sot, nekunk az volt a benyomasunk, hogy amig egymas melle nem rakod oket, a budos eletben nem mondod meg, melyiken jobb a video. Bonusz, hogy a candy bar telot konnyebb egy kezben stabilan tartani ilyenkor.
De tenyleg ez az egyetlen, ahol valamennyi hatranya van neki.
Abban a pillanatban, hogy meg kell nyitni egy e-mailt, amiben van csatolmany, egy PDF, excel file, akarmi, vagy mondom, csak annyit, hogy megnyitod a banki appodat, meg melle egy szamologepet, hat akkora a kulonbseg, hogy az leirhatatlan. -
opr
nagyúr
Elforgatva is csak epszilon a kulonbseg mondjuk egy S23 ultra-hoz kepest. Ha valaki foleg arra venne, szerintem az extra serulekenyseg, szivas a tokokkal, meg a magas ar miatt nem jo valasztas.
Konkretan kb barmi masra de, de ha valaki foleg videokar akar nezni, akkor szerintem vagy egy nagy telefon, vagy egy kisebb tablet, vagy akar a ketto egyutt jobb valasztas - olcsobban.Viszont tenyleg barmi masra annyival jobb a fold, hogy engem megvettek kilora. Ez utan visszaterni egy sima candybar telefonhoz, legyen az barmilyen jo is, nekem akkora visszalepes lenne, hogy el se tudom kepzelni, hogy valami eros kenyszer hijan igy tegyek.
Plane hogy en imadok olvasni, es rengeteget olvasok telorol (felhasznalas bo 70%-a biztos az, hogy olvasok rajta), es hat arra ennel jobb form factor nem letezik.
-
opr
nagyúr
1) nem félsz, hogy tönkremegy? - Nem, van rá Samsung care+.
2) videót nézni jó rajta? - Nem rossz, de igazából ha ez a cél, akkor szerintem egy sima, péklapát méretű normál telefonnal jobban jár az ember. Kb ugyan akkora lesz a kép a végén, csak ott tényleg nem kell tartani tőle, hogy megdöglend a készülék.
3) de akkor mire jó? - Minden másra! Képek, internet, könyv, pdf, multitasking (egyik oldalt banki app, másikon számológép), videohívás, fórumozás, stb stb stb. -
Lajmund
őstag
Cukor más gyártó tefonjain is szórakozik.
Gondolkozok 23 ultrárol a váltáson fold ötre. Samsung biztit itthon is lehet rá kötni ha nem szolgáltatotol veszem? Vagy milyen lehetőségek vannak itthon? Illetve van aki esetleg 23 ultrárol jött? Üzemidővel hogy állatok? Napi átlag 5 órát használva mennyit eszik a fold5? Nekem az ultra 50% 5 óra napi használat kb amiben van fél óra cod mobil is.
-
opr
nagyúr
Audiofil forumokrol egy dolgot tanultam meg: Ha azt mondjak, nezz balra, azonnali jelleggel, reflex-szeruen nezek jobbra.
Amikor jonnek a baromsagaikkal, hogy milyen optikai kabelen megy szebben a hang meg hasonlo faszsagok, akkor lehet tudni, hogy itt igazabol egy csomo suket idiota beszelget hangokrol.
Arrol nem is beszelve, hogy a sok audiofil az egekbe szokta magasztalni a sony wh-1000xm-valahanyast, es hat... Nekem volt, mert hittem nekik. Soha tobbe. Ha be van kapcsolva az NC, olyan, mintha viz alatt lenne a fulem. Ertem, hogy az emberek 90+%-a nem hallja, de akkor is. Plusz dubog es vonyit, mintha muszaj lenne. Ha ki van kapcsolva az NC, akkor meg kb ugy szol, mint regen a media marktos szivacsos panasonic fejhallgatok. Ok, walkmanhez jo volt az is, de azert na, ne mar.Amugy a Dali-t is le szokas nezni Audiofil korokben, aztan megis, annyira... Relaxalo hangja van, annyira korlatlan ideig vagyok kepes hallgatni, hogy nem igaz. Igen, nem vonyit. Igen, nem dubog. Igen, nem ebreszti fel a nyolcadik szomszedot is. Csak szep, kiegyensulyozott, nem tultolt hangja van neki, kellemes kozepekkel, tiszta, de nem eles magasakkal.
Dali fejhallgatot meg sajnos nem sikerult probalni, pedig nagyon a radaromon van az is.ui.: Amugy hangfalban szvsz igazuk van. Tularazott vacak. Marmint nem vacak, de annyi penzert ezerszer jobbat lehet venni, mint a B&O, es kinezetre se leszel lejjebb. De a fejhallgato az mas teszta.
ui2.: A masik, amiert reszemrol a B&O fejhallgatot valasztottam az utan, hogy kiprobaltam anno szinte mindegyiket hasonlo arban? Mert halkan is szepen szolt. Nem szeretem max hangeron uvoltetni, nem vagyok suket, szerintem ez se volt meg soha 50% hangero felett, talan a metro kivetelevel, ott felveszem ~70%-ig is akar. De 10-15% korul van az ido 90%-ban. Szoval nem erdekel, hogy ha a szomszed is hallja, szepen szol. Halkan is szoljon szepen. Azt meg sajnos nagyon keves fejhallgato tudja jol, meg a tenyleg dragak kozott is.
-
opr
nagyúr
B&O ful-es-fejhallgatokat tudom ajanlani. En olyan vagyok, hogy:
- Borzasztoan zavar, ha a magas es mely hangok tul vannak tolva. Aki kitalalta, hogy minden nepszerubb fulesnek V alaku legyen az alap kalibracioja, szivem szerint megkapna a Ginosaji-t.
- Utalom a noise canceling bugasat, faj tole a fulemProbaltam en mindent IS, de semmi, semmi nem volt kozel sem ahhoz, amilyen kellemes hangja a B&O fejhallgatoknak es a Dali hangfalaknak van. Marmint, elerheto arban persz, milliokert biztos van jobb.
-
-
-
opr
nagyúr
Eredetileg amugy nekem is az volt a tervem, hogy kap a telo valami skint, meg elore egy tempered glass-t, de reszemrol is az van, hogy nem talaltam olyat, ami a zsanert is vedi, ugy meg pont az ertelme tunik el a vedelemnek. Kb annyi ertelme van, mint a fejed kore tekerni egy gumipokot es sisaknak hivni.
-
-
Leonardo91
őstag
Nekem nincs biztosításom , most felraktam délután a másik spigent ami kompletten védi , több ilyen balesetet nem akarok , vagy használom így tovább, vagy olcsóbban eladom. Ez a tok eltakarja, bár élőben azért nem ennyire vészes a helyzet mint a képen amit feltöltöttem makróba.
-
Nagyon jó a 13T Pro, ma teszteltem egy 13 pro ellen, és semmivel nincs lemaradva sebességben, de ahogy látom kamerában is hozza szintet(fő kamerában)
Miui meg szerintem is nagyon jó, nekem pl jobban tetszik mint az ios(az kb a könnyen használhatóság ellensége) de kinek a paplan kategória.
Én is gondolkoztam a mix fold 3-on, és már majdnem megrendeltem, de túl jó áron vannak itt nálunk a Z foldok azokhoz képest.
De ami késik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OpenWRT topic
- Blood Message - Egy újabb akció-kalandjáték Kínából
- Milyen TV-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Kompakt vízhűtés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged