- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueye
veterán
-
blueye
veterán
Fold5 garanciális javításnál már tudják csak a fóliát cserélni? Itt már nincs egyben a kerettel és az aksikat sem cserélik?
-
blueye
veterán
Megjött az aktuális biztonsági frissítés 👍
-
blueye
veterán
válasz
mgTerminator #1456 üzenetére
OK, és ezek után leadja ezt a kozleményt mert itt erről van szó.
-
blueye
veterán
válasz
Lajmund #1446 üzenetére
Ja akkor érdemes betenni a
bekelteto.testulet@bkik.hu
az e-mailbe amit a
sehsupport@samsung.com
címre írsz. -
blueye
veterán
-
blueye
veterán
Én használtan vettem egy nagyon szép állapotban levő 4est. Nagyon korrekt eladó volt (nem is hirdette még), vállalta hogy akár vissza is veszi de én végig vittem inkább a garanciális ügyet, ne hogy már egy szerviz döntse el amikor a Samsung maga nagyon jól állt hozzá, ennyire hogy ezt írtam utána a 4es topicba:
"Kaptam egy nagyon furcsa hívást péntek délután: rendkívül udvarias férfi ismeretlen számról a Samsung nevében hívott, érdklődött a javításról , megköszönte hogy segíthetett, le voltam döbbenve az Oktogon szerviz után. Nektek volt ilyen?" -
blueye
veterán
válasz
mgTerminator #1423 üzenetére
De ott legalább szívesen fogadnak 😀 garanciális szervizre is általában.
-
blueye
veterán
Én csak egy példa voltam, tudod hányan keresnek hogy elhagytam a telefonomat, betört a kijelző, beázott, stb. "most mit csináljak?" - persze akik ide írnak általában mentenek, felhőt használnak de sokan még a TAJ számukat se tudják
nélkülem. De ez már nagyon OFF, a lényeg hogy szvsz érdemes tartalékkal rendelkezni, főleg egy Fold mellett ami vagy már volt szervizben vagy majd egyszer oda fog kerülni.
-
blueye
veterán
"Azért ez a legtöbbször szerintem nem életszerű, hogy két, még támogatott telefon jut egy emberre. " - ezzel nem értek egyet. Komoly cégem van. nem engedhetem meg magamnak hogy egy telefon hiánya hátráltasson a munkában. Mindig két laptopot is tartok.
A többivel viszont tényleg egyetértek, a támogatás kitolása hozott vissza a Samsunghoz. -
blueye
veterán
"mert kényelmetlen eszköz nélkül maradni." nekem mindig van egy klónozott telefonom tartalekban (most egy hibás kijelzős flip 4) - ha bármi történik a folddal pl. egyik bankba se tudnék belepni. Most használtam is, eskü így nyáron még jobb is volt azt hordozni munka után 😀
-
blueye
veterán
Ha vkit érdekel:
Méltányossági benyújtva: 07.25.
Méltányossági visszajelzés: 07.29
Javítás befejezése: 08.08
Kaptam egy nagyon furcsa hívást péntek délután: rendkívül udvarias férfi ismeretlen számról a Samsung nevében hívott, érdklődött a javításról , megköszönte hogy segíthetett, le voltam döbbenve az Oktogon szerviz után. Nektek volt ilyen? -
blueye
veterán
Mennyi idő alatt javít most az Oktogon szerviz meltanyosságban belső kijelző hibát ha a Samsung már jóváhagyta?
-
blueye
veterán
válasz
johndoo1000 #1371 üzenetére
-
blueye
veterán
-
blueye
veterán
-
blueye
veterán
Itt a most a fontos :
"Ajándék Samsung Galaxy Watch6 okosórával!
Samsung Galaxy Z Fold5 készülék vásárlásakor most ajándékba kapsz egy fekete Galaxy Watch6 44mm-es eSIM-es okosórát, amit 2024. július 31-ig igényelhetsz meg a Samsung Members alkalmazásban. Az ajánlat visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes."
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új zsanér a legfontosabb újítása az idei Foldnak, amely egyébként formára és használhatóságra nem sokat változott.
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- iPhone topik
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nintendo Switch
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest