- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
válasz
Indian74 #1444 üzenetére
Sok helyen leirtam a történetem nekem akarom az egészet ujra. Nekem az ajándék szij kikönyörgése 3 honap volt mail-be és rengeteg telefonálás után mire megkaptam az orához. Ne hagyd öket minden nap hivni kell de legalább hetente háromszor. Sajnos a samsung ilyen szarházi banda. Mindenbe noszogatni kell öket. Valakinek garinál kellett ezt eljétszani valaki fenyegette öket ez ilyen. Zaklasd öket sürün mert el leszel felejtve..
-
soko70
aktív tag
válasz
Indian74 #1217 üzenetére
Ha van fejlemény engem is érdekelne, az óra miatt is. Még gondolkodom, hogy ne inkább a Fold6 legyen a befutó. De szerintem az 700-800 körül fog kezdeni. Ne legyen igazam. Nekem most 450 lenne előfizetésre, de egyben fizetem plusz az óra. Meglátjuk… az S24 ultrát drágábban számolják, nálam 480. Milyen a hangminősége? Beszélgetési és ha kihangosítód?
-
icemad
nagyúr
válasz
Indian74 #1214 üzenetére
Igen, a Telekom oldala megtévesztő. Náluk lehetne reklamálni, ha kitartó vagy, akkor 3 dolog történhet...
1. Hivatkoznak a samsungra, Telekom erről nem tudott, stb stb.
2. Hivatkoznak arra, hogy elfogyott a készlet.
3. Mégis kiküldik az órát.Remélem a 3. eset fog történni. De, ha fogadni kellene...
(Egyébként mi lett a Tékozló Homárral? Ez tipikusan oda való eset lenne...)
-
Lajmund
őstag
válasz
Indian74 #1210 üzenetére
Én 3 honapig irogattam meg hívtam a samsungot hogy legyenek már szivesek elküldeni az ajándék sport szijjat az órához ami járt hozzá mert abban az idoszakban vettem az első hèten amikor megjelent.. Fene se érti ezt de nem az embernek kéne küzdeni ezért.. Én annyit hívtam őket hogy màr a hangomrol tudták ki vagyok. Volt amikor màr csak annyit mondtam várom a napi terelő szöveget légyszi most mást mondjatok. Eleinte nagyon felhuztam magam de a vége fele màr csak nevettem az egészen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen autót vegyek?
- Medence topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged