- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
Fold 6-on megy a számláló. Én nagyon max 10x nyitom zárom. Egyébként éjszaka nyitva van és munka közben is az autóban nyitva van, de ha kiszállok akkor becsukom nyílván.
Jut eszembe android 15.... one ui 7 jött már nektek is? Ha igen akkor a főképernyő nektek is helypazarló lett?
-
blueye
veterán
-
HardRic
addikt
Sok AMOLED kijelző úgy állítja a fényerőt, hogy gyorsan kapcsolgatja a teljesen sötét és a teljesen világos képet, az agyad pedig az átlagot fogja fel. A Foldnál ez 240Hz ami nagyon alacsony, és sokakat zavar, engem is. A budget Nothingom, hogy érezzük a kontrasztot, 50% fényerő felett egyáltalán nem villog, hanem DC dimminget használ, 50% alatt pedig 2160Hz-en villog ami már bőven az észrevehetetlen kategória.
-
-
Usgyi
aktív tag
Az a Samsung szégyene, hogy 2 generáció alatt nem tudott feljebb lépni a töltésnél
A fülhallgató már teljesen más dolog. Annak a hiánya nem zavar, szinte lehetetlen el találni, hogy ki mit szeret és a fülhallgató nem szükséges ahhoz, hogy zavartalanul használd a telefont...mgTerminator: Köszönöm a magyarázatot!
-
Hát nálam a nap fogalma inkább az, hogy reggel 7 körül leveszem a töltőről és munka után 18-19 óra körül már 20% körül van. Én eléggé nagy fényerőn használtam mondjuk az biztos számított.
Vártam a Fold6-ot és tetszik is, de az ára miatt felejtős. 685-ért tudnám elhozni holott tavaly a Fold5 530 körül volt. Vicc.
-
mgTerminator
veterán
Én láttam kiszivárgott infókat, olyan változások lesznek ami még papíron is kevés nem hogy kézben fogva a telefont. Nekem lépés lesz, hogy előre vagy hátra nem tudom még, a belső kijelző miatt bízom benne hogy előrelépés lesz mert a munkám során 2-3 appot kell egyszerre használjak, így valószínűleg könnyebb lesz.
-
HardRic
addikt
Én eddig mindenre találtam Redditen közösséget magamnak. Sajnos ők is elkezdtek elmenni egy nagyon ellenszenves üzletpolitika irányába, de még így is a közösségek fenntartják magukat szerencsére. Nem tudom, mihez kezdenék Reddit nélkül. Sokszor a Google-ben is úgy keresek, hogy izommemóriából beírom, hogy site:www.reddit.com, hogy csak az ottani találatokat mutassa.
-
HardRic
addikt
Pedig ez egy felső kategóriás telefon és tablet egyben
iPad Pro külön volt 500 ezer, most már még drágább. Egyben ez annyira nem rossz vétel már. Amúgy meg 22 hónapra véve nekem aztán mindegy mennyi a listaára. Ígyis úgyis fogok valami telefonért fizetni minden hónapban.
(S24 Ultra amúgy rohadtul tetszik, ha nem lenne Fold5 a kezemben, tuti váltottam volna. Iszonyat jó lett az a cucc.) -
HardRic
addikt
Lehet ez a csepptöltés akkor is szar az akksinak, ha 85% a határ és nem 100. Mondjuk érdekes lenne ha a mérnökök ezt nem tesztelték volna ki. Mindenesetre számomra több értelme van annak, hogy Routines-ban beállítottam, hogy 90%-nál kapcsolja be az akkuvédelmet, így amíg 85%-ra le nem merül addig nem tölt egyáltalán. Ha valaki szereti 100% körül tartani a telót ez akkor is jó megoldás lehet.
Lefekszel aludni, teló feltölt 100%-ra, védelem bekapcsol, és max 84%-nál kezdene megint tölteni, de annyit úgysem merül éjszaka, max 1-2%-ot. -
icemad
nagyúr
De az, hogy 10%-ról 3 perc alatt lemerül, az igazából nem jelent semmit. Mire használtad közben? Mert ha neked és nekem van egy teljesen egyforma laptopunk, a tiéd 5 óra alatt merül le, az enyém meg 2 óra alatt, abból milyen következtetést lehet levonni? Lehet, hogy te word-ben irkáltál valamit én meg a Baldurs Gate 3-at toltam max grafikával. Nagyon felhasználó és felhasználás függő, hogy melyik telefon mennyit bír töltés nélkül.
-
gilfoyle
őstag
Nem pont a frissítéstől, hanem ha némely dolog nem v nem jól működik a frissítésben akkor igen, beéghet, mert mindig ugyanott jelenik meg valamilyen megjelenített elem..
Pixel eltolás: nem mindig ugyanott jelenik meg a tartalom, pl. az AOD, hanem pár pixellel el van tolva.
Hozzáteszem, nekem még nem égett be soha Samsungom, pedig volt már pár darab, igaz
fél évnél tovább egyik sem tartott ki nálam. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest