- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
Nem érzem ugy hogy szarul élek de azért 200 ezres telot tuti eladnék vagy jacis helyében megcsináltatnék ha kell háromszor leadva a samsungnak és költeném el bármi másra azt a pénzt vagy csak menne a tartalékba a többi közé. Jelen esetben igen 200-250ért igencsak jo tabokat lehet kifogni akár használtan is. De nem tudjuk mennyire állnak jól lehet nekik ez tényleg fagyi pénz kategória és ezért nem érdekli őket.
Ocsmány ui? 😂 szénné lehet állítani mindent is főleg goodlockkal szóval csak a felhasználón múlik milyen legyen. Ezt eddig egyik márkánál se láttam. Se amcsinál se kínainál. -
Lajmund
őstag
Dehogy nincs. Szerinted atomfizikusokat vesznek fel? Hány samsung elcseszett ügyintézés és szervizelés volt már itt a fórumon? Regényt lehetne belőle írni. Nincs mit harcolni nem jár ingyen már és ha Pista ferdén rakta fel és szösz maradt alatta akkor is 20k. Német csoportba volt már rá pléda mert már az a gép vagy cucc amivel felrakták 1 év után ment a levesbe csak a hathoz van meg. Én biztos nem adnám le 20k-ért lesz ami lesz alapon. De adja le és írja le hogy milyen lett a gyárihoz képest. Kíváncsi vagyok. Hátha még a gariját is cseszheti ha olyan embert fog ki aki beleköt a zsanéron látható sérülésekbe. De az ellentetje se kizárt lehet pozitív is a sztori 20k-ért.
50 50%. Én inkább megvenném 10 ért a szettet és itthon felraknám 5 perc alatt. Szerencsére engem ez nem fenyeget mivel egy nap egyszer vagy kétszer csukom be max és szinte mindig nyitva van. Olyan mint az új. Pont emiatt erősen gondolkodom rajta hogy megtartom még pár évig. Pedig csábít a 7. Na majd kiderül.
-
joocek
aktív tag
Hát nem viselte jól egy csomó dolgot ujjra kellet csinálnom. ( Dual messenger, Edge fumkciok ,Hand O+, widget-ek)
De ami gond esetleg valaki emlékszik rá mert nem találom. Az új fényképeke mentésének helyének megváltoztatása.
Valahol találkoztam vele de nem találom. A telefon ha emaileztem és össze csukom elteszem. Amikor 1óre múlva kinyitva az emailt nyitja meg. Nem emlékszem a menüre ahol ki lehet kapcsolni.
Plusz ami nagyon idegesítő Gyors beállítások nem ugyan olyan felosztásban vannak a két kijelzőn. egyiken 5X3 másikon 4X3 -
Levente07
tag
Nekem belső kijelzőt cseréltek mert lett benne egy pixelcsík. Új lett a keret is a kijelzővel, cserélték mindkét akksit is. A külső kijelző maradt a régi. Kívül levették a fóliát ami volt rajta, belül az új kijelző persze fóliázva van. Nem tudom ebből szűrtél-e le valami hasznosat!?
-
icemad
nagyúr
Most erre mit mondjak? Ott van a karbantartás üzemmód, arra van kitalálva. Mindig úgy adtam le a telefonokat, soha, semmit nem töröltek. Soroljam? Fold 3, flip 3, flip 3, flip 5, flip 5, galaxy s22 ultra. (feleségem és a nagyobbik fiam használja a flip szériát, a kisebbik az s ultra sorozatot, én meg foldot. Azért van kétszer a flip.)
-
-
Lajmund
őstag
Cib. Minden jól működik náluk nekem ez vàlt be legjobban. Sosincs anomália minden jól működik mindig. Normális gyors ugyfelkezeles. Otp erste amikkel tapasztalatom van sehol sincsen ehez képest. Igen új telonàl be kell menni. De pár évente azt ki lehet bírni főleg ha van más ügyintézés is mellette..
-
Lajmund
őstag
Onnan indultunk hogy engem érdekelt hogy mennyit használta. Én se kimélésből nyitogatom ilyen kevésszer hanem ilyen a felhasználásom. Munkába kinyitom és csak akkor csukom ha hazamegyek. Otthon dettó. Így kevésszer van használva. Kolléga se kimélte csak nekem válaszolt mert engem érdekelt hogy mire számitsak az én felhasználásommal.
-
-
mgTerminator
veterán
A töltő vagy a festékhibát?
Egyébként meg az Applenél bevált nem? Van pár hőbörgő, na és? Jövőre úgyis mindenki megveszi az újat akkor is ha szar. A Fold 6-al sok ember előtt lejáratták magukat és szerinted érdekli a Samsungot? Biztos hogy nem...
3 éve 0 fejlesztés, ha a Snapdragon nem adna ki minden évben új chipet még ennyit se tudnának felmutatni. Szeretem a Fold 6-ot de ennyi pénzért kicsit több erőfeszítést vártam ahogy sokan mások is, ez van -
icemad
nagyúr
Nekem volt, elég sokszor, de én Hollandiában élek, itt másképp működnek a dolgok. Pl feleségem flip 3 telefonjában megtört a kijelző a hajtásnál, írtam a Samsungnak, 3 nap alatt kész volt. Úgy, hogy hétfőn vitte a futár, kedden megcsinálták, szerdán hozta a futár. De! Valamit elbasztak mert a GPS utána nem működött. Szóltam nekik, ugyanígy 3 nap volt. Alaplapot, aksit is cseréltek. Utána jó volt. Rá egy évre (kb 22 hónapos volt a telefon akkor, de még garis), megint eltört a kijelző a hajtásnál. Mondom basszafasz, elküldöm megint. Mit veszítek? 2 nap múlva írtak vissza, hogy sajnos alkatrész hiány miatt nem tudják megcsinálni, de felajánlanak egy Flip 5 telefont, ami teljesen új, bontatlan, de csak addig él rá a garancia, ameddig a flip 3-ra. (2 hónap kb.) Simán elfogadtam, azóta a nagyobbik fiam használja a flip 5-t, a feleségemnek meg vettem egy másik flip 5-öst. 😁
És már én is gariztattam 3x a fold 3-at. Szóval ezek után nálam csak a Samsung jöhet szóba.Érdekesség, hogy bármi baja volt bármelyik telefonnak, mindig azt írták a javítási papírra, hogy egy csavar nem volt meghúzva és szoftver frissítést csináltak. Így nem volt nyoma sem kijelző cserének, se aksi cserének, se semminek. Akár félévente küldhettem volna vissza valami miatt. Hogy most ezt hogy boxolják le a Samsungnál, az nem érdekel, de nekem ez így jó.
A javítás utáni hívások természetesek itt, csak itt kétszer hívnak. Egyszer pár nap múlva, amikor visszakapod a telefont, egyszer meg kb 1 hónap múlva. -
-
Decske
senior tag
Igen, erről beszélek. Redundanciára nagyon kevesen gondolnak.
Mondjuk annak még én sem jártam utána, hogy mennyire lehet mondjuk egy OTP-nél több eszközt is aktívnak beállítani.
Bár mondjuk gondolkodok mostanában, hogy már érdemes lenne másodlagos telefonnak egy iPhone-t beszerezni, mert kezd egyre használhatóbb lenni az iOS és sajnos vannak olyan iPad appok, amik androidra nem érhetők el.
-
Decske
senior tag
Azért ez a legtöbbször szerintem nem életszerű, hogy két, még támogatott telefon jut egy emberre. Van egy Galaxy A8-am Android 9-cel, amibe átköltöztem amíg a Foldomat javították. Hát, nem volt egy vidám időszak. Már nagyon eljárt felette az idő.
A Fold előtt évente váltottam, de a váltás után ment tovább a családban másnak, így cseréltük le a telefonokat. És mivel már nem érzem szükségét az évente váltásnak (mert a Folddal elégedett vagyok, és addig tervezem használni amíg értelme van, másrészt nincs semmi érdemi fejlődés mobilfronton, csak a támogatás megszűnése miatt érdemes (talán) cserélni egy jól működő telefont) most már családon belül is meg kell oldani majd valahogy a készülék cserét. Csak ott is inkább ragaszkodnak a telefonhoz, mert nagyon kényelmetlennek élik meg a váltást.
Bár most a 7-8-éves támogatási ígéretekkel pont ezen javítanak, ugye amit máshol a fórumon hülyeségnek tartanak... Mert a hardver nem lesz elég. Asszony egy 2017-es Mate 10 Pro-t használ, amiben egyszer cseréltek akkut. Lassan 7 éves készülék, és azon kívül, hogy Android 10-en ragadt, nincs vele semmi panasz.
-
Decske
senior tag
-
blueye
veterán
Ha vkit érdekel:
Méltányossági benyújtva: 07.25.
Méltányossági visszajelzés: 07.29
Javítás befejezése: 08.08
Kaptam egy nagyon furcsa hívást péntek délután: rendkívül udvarias férfi ismeretlen számról a Samsung nevében hívott, érdklődött a javításról , megköszönte hogy segíthetett, le voltam döbbenve az Oktogon szerviz után. Nektek volt ilyen? -
Indian74
senior tag
Hát igen...majd kiderül...remélem hogy pozitiv erdmény lesz, és megkapom az ingyen okosórát amit igértek, ami kiderül ma, mert ma hozzák ki a mobiltelefont.
Igen annyiba áll meg...a 3 mobil elöfizetésre 11163 ft helyet fogunk fizetni 11290 ft -ot
a 4-dig elöfizetésünk és a 3 otthoni szolgáltatás nem változik, csak a 2 év hüségidő növekszik.... ha jól irom -
Indian74
senior tag
Az a baj hogy felhívtam a samsung members.... Nekem ott mondták ezt az időpontot...viszont a Telekom oldalán ez nincs vagy más idővalum van fent megadva .
Természetesen a telekom ügyfélszolgálatot is hívtam ők azt mondták hogy július 31 ig regisztrálható próbálja meg a samsung oldalát megkeresni vagy hívni őket tök érdekes....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged