- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Usgyi
aktív tag
válasz
HardRic #1659 üzenetére
Saját tapasztalataim teljesen mások. Nekem 1 napot kibír 2 töltés között úgy, hogy csak 80%-ig töltöm fel. A melóban 5-6 órát streamelek zenét (youtube, mixcloud) mobilnettel és BT fülest használok. A kijelző idő nem túl sok, 3-4 óra körül...
A készenléti fogyasztással is elégedett vagyok. A netet kikapcsolom éjszakára, így 3-5%-ot merül. Ennél egyik korábbi telefonom se tudott jobbat.Az tény, hogy a foldable készülékek sérülékenyebbek és jobban kell rájuk vigyázni, de valamit valamiért. A belső kijelzőn nekem is jön fel a fólia a középső csíkban, lehet be rendelek egy csere fóliát és megpróbálom kicserélni, hátha nem cseszem el
Gyanítom a készülékek mostanság érik el azt a kort, amikor a belső fólia már kezdi megadni magát.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új zsanér a legfontosabb újítása az idei Foldnak, amely egyébként formára és használhatóságra nem sokat változott.
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest