- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueye
veterán
Én csak egy példa voltam, tudod hányan keresnek hogy elhagytam a telefonomat, betört a kijelző, beázott, stb. "most mit csináljak?" - persze akik ide írnak általában mentenek, felhőt használnak de sokan még a TAJ számukat se tudják
nélkülem. De ez már nagyon OFF, a lényeg hogy szvsz érdemes tartalékkal rendelkezni, főleg egy Fold mellett ami vagy már volt szervizben vagy majd egyszer oda fog kerülni.
-
blueye
veterán
"Azért ez a legtöbbször szerintem nem életszerű, hogy két, még támogatott telefon jut egy emberre. " - ezzel nem értek egyet. Komoly cégem van. nem engedhetem meg magamnak hogy egy telefon hiánya hátráltasson a munkában. Mindig két laptopot is tartok.
A többivel viszont tényleg egyetértek, a támogatás kitolása hozott vissza a Samsunghoz. -
blueye
veterán
"mert kényelmetlen eszköz nélkül maradni." nekem mindig van egy klónozott telefonom tartalekban (most egy hibás kijelzős flip 4) - ha bármi történik a folddal pl. egyik bankba se tudnék belepni. Most használtam is, eskü így nyáron még jobb is volt azt hordozni munka után 😀
-
HardRic
addikt
A régebbi típusokon fóliával is bőven elkezdett repedezni. Eléggé követem redditen az issue-kat, szerencsére az 5-ösnél nagyon kevés gond van. Amúgy meg van biztosításom, szóval inkább használom úgy ahogy nekem jobb és kockáztatok meg egy sérülést, minthogy őrizgessem az utókornak.
-
Snoop27
őstag
Igen, emiatt sem tudok vitába szállni vagy ellenérveket felhozni a telefonnal szemben (bár nem is lenne szándékomban) mert pár perc semmire sem elég, tetszett a zsanér, hogy szépen nyit és zár, valamint a tablet élmény is wow érzetet ad. Őszintén kűlsőre az Open jobban bejön, de tartok az OS-től, samsungom már volt nemis egy, s az UI nagyon bejött, szép, stabil, szépen kidolgozott.
-
-
Neck
veterán
Köszi a válaszokat. Azért paráztam rá a belső kijelzős sztorira, mert megnyomkodtam a telót itt a német Media Marktban, és tele volt "körömnyomokkal". Ezek szerint akkor az a fólia, ami rajta van, csak ilyen puha
Egyelőre akkor a belső kijelzőre nem rendeltem semmit, a külsőn egy Spigen fólia lesz.
A Samsungnál ami van biztosítás, csak funkcióra köthető, esztétikumra nem, és a "direkt behatásokat" nem fizetik, csak a véletlent.
Magyarul, ha jól érvelnek, nem kell fizetniük semmitAzért átgondolom. 1 évre 110 euró, maximum 2 kárt fedez, és sajnos önrész is van, alkalmanként 130 euró.
-
worxland
addikt
"Miben?" : töltés, kijelzőméret, vastagság, súly, képarány, kamera, akku méret, gyűrődés.
"a toll támogatásról nem is beszélve. Olyat egyik konkurens sem tud." - dehogynem, Magic V2
"Kamerában, gyűrődésben, a szélesebb külső kijelzőben, meg töltés sebességében meg nem annyival jobbak, hogy az ellensúlyozza a hiányosságaikat a Z Foldokhoz képest." - ebben teljesen eltér a véleményünk.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új zsanér a legfontosabb újítása az idei Foldnak, amely egyébként formára és használhatóságra nem sokat változott.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Elektromos cigaretta 🔞
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Gyúrósok ide!
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest