- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz
Iceman83 #577 üzenetére
Igen, én is ezen agyaltam. Na de nem baj, mondja csak el minden létező review minden létező felületen, hogy felmosták a padlót a Samsunggal! És akkor két év múlva olyat fog az asztalra lerakni a Samu, hogy érdemes lesz rá váltani. Mindig ez van, így működik az egész cég. Amíg nincs komoly ellenfél,megúszásra játszanak. De amikor van... Akkor max két év, és megoldják.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Iceman83 #369 üzenetére
Egyetértek veletek, és szerintem is faszság, és a nagy átlag belenyugszik, mint az is akinek eladtam, így részemről offos már a téma, csak jó tudni, hogy a kedves samsung így áll a dolgokhoz.
Watch4-emet is 3x gariztattam mire már mindent kicseréltek rajta.Persze ezután huawei watch gt3-ra váltottam és nem értettem, hogy ez tud 10 napot ugyanazzal a funkció tárházzal, a wear os miért van ilyen gyerekcipőben üzemidő terén.
-
opr
nagyúr
Elvileg úgy van, hogy egy csere ingyen van, utána £10 vagy 15 vagy valami hasonló szám. Elvileg minden hivatalos Samsung szerviz játszik, tehát még csak nem is az van, hogy a világ végére kell kivinni vagy postázni vagy ilyesmi, és valami 5 vagy 10 perc maga a művelet.
Én is féltem a dologtól, azért néztem utána, hogy mi a szitu, de aztán láttam a számokat meg a Samu hozzáállását, úgyhogy így elengedtem a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Villanyszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest