- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
Új hozzászólás Aktív témák
-
HardRic
addikt
Nekem megjött tegnap a Easyskinz skinem. Ha van rá igény majd csinálok róla fotókat, most nincs a közelben másik kamerás eszköz.
Összességében nagyon király, tökéletesen pontosak a kivágások, hátul is, a kereten is. Eddig csak Dbrand skinjeim voltak, és ott volt, hogy hajszárítóval kellett nyújtanom a hátlapi skint hogy egyáltalán végig érjen a OnePlus 5-ön, szóval örültem neki, hogy itt minden egyből klappolt.
Az ilyen skineknek a szélei mindig kicsit élesek, sarkosak újonnan, ezt mikroszálas kendővel le lehet dörzsölni. Tegnap vagy fél órát dörzsölgettem az ölemben, utána egész jó lett Fontos, hogy ha ilyet vesztek, ne a hozzá kapott narancssárga kendőt használjátok, mert nyomot hagy. Dbrand nem véletlen ad mindig feketét. (Vagy néha fehéret.)
Camo mintás skint vettem amúgy, amire azt hittem, olyan lesz, mint Dbrandnél, hogy a camo mintát maga a textúra adja ki, és minden szögből máshogy veri vissza a fényt. Na ez sajnos nem ilyen, itt sima nyomtatott camo minta van, de annyira nem bánom. Maga a skin textúrája nagyon jó, kellően érdes, jól tapad a kézbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Viccrovat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest