- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elforgatva is csak epszilon a kulonbseg mondjuk egy S23 ultra-hoz kepest. Ha valaki foleg arra venne, szerintem az extra serulekenyseg, szivas a tokokkal, meg a magas ar miatt nem jo valasztas.
Konkretan kb barmi masra de, de ha valaki foleg videokar akar nezni, akkor szerintem vagy egy nagy telefon, vagy egy kisebb tablet, vagy akar a ketto egyutt jobb valasztas - olcsobban.Viszont tenyleg barmi masra annyival jobb a fold, hogy engem megvettek kilora. Ez utan visszaterni egy sima candybar telefonhoz, legyen az barmilyen jo is, nekem akkora visszalepes lenne, hogy el se tudom kepzelni, hogy valami eros kenyszer hijan igy tegyek.
Plane hogy en imadok olvasni, es rengeteget olvasok telorol (felhasznalas bo 70%-a biztos az, hogy olvasok rajta), es hat arra ennel jobb form factor nem letezik.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Sorozatok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- Eladó cserélhető iPhone 16 pro 4 napos
- iPhone 13 256 GB
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro / 16 Pro Max Kifizetett! Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Max Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest