- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iGO Primo
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
Elforgatva is csak epszilon a kulonbseg mondjuk egy S23 ultra-hoz kepest. Ha valaki foleg arra venne, szerintem az extra serulekenyseg, szivas a tokokkal, meg a magas ar miatt nem jo valasztas.
Konkretan kb barmi masra de, de ha valaki foleg videokar akar nezni, akkor szerintem vagy egy nagy telefon, vagy egy kisebb tablet, vagy akar a ketto egyutt jobb valasztas - olcsobban.Viszont tenyleg barmi masra annyival jobb a fold, hogy engem megvettek kilora. Ez utan visszaterni egy sima candybar telefonhoz, legyen az barmilyen jo is, nekem akkora visszalepes lenne, hogy el se tudom kepzelni, hogy valami eros kenyszer hijan igy tegyek.
Plane hogy en imadok olvasni, es rengeteget olvasok telorol (felhasznalas bo 70%-a biztos az, hogy olvasok rajta), es hat arra ennel jobb form factor nem letezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Villanyszerelés
- EAFC 25
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged