- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
Elforgatva is csak epszilon a kulonbseg mondjuk egy S23 ultra-hoz kepest. Ha valaki foleg arra venne, szerintem az extra serulekenyseg, szivas a tokokkal, meg a magas ar miatt nem jo valasztas.
Konkretan kb barmi masra de, de ha valaki foleg videokar akar nezni, akkor szerintem vagy egy nagy telefon, vagy egy kisebb tablet, vagy akar a ketto egyutt jobb valasztas - olcsobban.Viszont tenyleg barmi masra annyival jobb a fold, hogy engem megvettek kilora. Ez utan visszaterni egy sima candybar telefonhoz, legyen az barmilyen jo is, nekem akkora visszalepes lenne, hogy el se tudom kepzelni, hogy valami eros kenyszer hijan igy tegyek.
Plane hogy en imadok olvasni, es rengeteget olvasok telorol (felhasznalas bo 70%-a biztos az, hogy olvasok rajta), es hat arra ennel jobb form factor nem letezik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új zsanér a legfontosabb újítása az idei Foldnak, amely egyébként formára és használhatóságra nem sokat változott.
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest