Új hozzászólás Aktív témák
-
Levente07
tag
Érdekes, én eddig az utóbbi években mindig előrendeltem az ultrákat. Most hogy foldom van, valahogy nem mozgat. Szép és jó, de mióta foldom van, rájöttem hogy nekem ez a fajta megoldás többet ad. Jobb az ultra kamerában, elismerem. De ezt könnyebben hurcolom a zsebemben (tok nélkül), és mivel elég sok a tartalom fogyasztás rajta (pc-t már nem is használok), így nagyon kihasználom a belső kijelzőt. Én próbáltam mindenféle tabletet is, de azokon nem kényelmes netezgetni (nekem). Túl nagyok. Notebookot melóhoz használok de amúgy soha nem jöttek be. Nekem úgy érzem betalált a fold 5, én a fold 6-ra leszek kíváncsi, és ha tetszik abból veszek egy új darabot. Sajna fold5-ből nem új van, azt gondoltam hogy nem adok ki ennyi pénzt hogy kipróbáljam. De nagyon bejött. Valahogy más dimenzió mint az eddigi telefonjaim. Eddig se használtam nagyon mást telefonon kívül, de mióta megvan tényleg csak ezen vagyok. A kamerás tudás nekem bőven elég. Bocsi kicsit hosszú lett de ezt ki kellett írnom magamból
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Horgász topik
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Dual Mode-os, Mini LED-es IPS monitor jött az MSI műhelyéből
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest