Hirdetés
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tresh
veterán
válasz
maggi1886076
üzenetére
azt csak az ilyen
álarcosokhasználnak mert ott kevesebb a user error esély mint másnál![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bul07
nagyúr
válasz
maggi1886076
üzenetére
Van rendes GPS , gondolod amúgy ha kellene az ebay-ről nem rendeltem volna meg azt is
(nem bántásból)
Már ami kell hozzá nekem úton van +hálózati töltő, autós töltő , fólia (kétszer 3db Kínából, és egy darab magyar eladótól, hogy gyorsan itt legyen mert nekem fontos a fólia rajta), még egy adatkábelen gondolkozok de azt nem hiszem hogy rendelek hozzá -
AlmaZoli
tag
válasz
maggi1886076
üzenetére
OK, köszi, meg fogom próbálni az Omega-t, arról egész jókat hallottam

-
bul07
nagyúr
Holnap délután jön a telefonom

Fóliát is rendeltem hozzá rendesen három fajtát is -
AlmaZoli
tag
Sima gyári LSN + Philz-el fogta magát és egy Youtube videónál, forgatás közben elsötétült. Se kép, se hang, középső gombra nem reagált, csak az újraindításra. Most feltettem az új Philz, de szerintetek tegyek inkább fel vmi más ROM-ot (VK, Omega, stb.)?
-
-
hcs57
addikt
S2 nem buherált telefon, legutóbbi fejhallgatós zenehallgatásom óta azt tapasztalom, hogy ha telefonálok, akkor nem hallanak, s én sem hallok semmit, csak akkor, ha bekapcsolom a kihangosítást... mi lehet elállítódva?
-
havri1
félisten
Nekem az első Nordic-os LSN van fent. Mivel látom van újabb belőle..nem kellett volna ennek ota-n frissülnie?
Semmit nem talál..
Más: Mostani CM10.1 nightlyk ugyanolyan sötétek auto fényerő mellett, mint kb 1 hónapja? -
mijos
senior tag
Valakinek van Vanilla Root Box romja ?
-
Kékes525
félisten
válasz
D-Phrag
üzenetére
SAMSUNG BASE ⊗
[4.1.2][AllianceROM][V7.3][12.04][XWLSD] - Stock or AOSP Themed - Choose to be Different! | Developed by Goldieking
[ROM][XWLSN][06Apr] Omega v23 ●►Final JB 4.1.2◄●Omega Files●►Custom Install◄● | Developed by ::indie::
[ROM][CWM][April 4]JB XWLSN NeatROM Full/LITE/Mods/Themes | Developed by salesale
[ROM][02 Apr][LSN][4.1.2][V14.4] WanamLite Clean & Fast & Pure Stock Themed | Developed by wanam
[Stock Official Firmwares] I9100XWLSN (4.1.2) - Nordic Countries (NEE) [01-04-13] | Developed by Faryaab
[ROM Repository][25-Mar]Dual Boot Rom Collections -SAMMY JB ROMS Modded for DualBoot. | Developed by ocman
[ROM][4.1.2][25Mar2013]Biftor™JB Rom V7.2[Make Your custom Rom][XWLSD] | Developed by Biftor
[ROM][24.03.2013][MS1]Turkbey Team V3.1 SenseONE and XperiaZ Editions Soon | Developed by CQNSTANT!NE
[ROM][LS8][23.03]Custom Stock ROM 4.1™ Edition (Codename: ETERNITY) Released.. | Developed by maanz
[ROM] [4.1.2] [LSD] Disaster ROM v10 **22 FEB** + DisasterROMControl | Developed by Mirko ddd
[ROM][XWLS8][4.1.2][AROMA | OTA | DPI CHANGER | PIE][06.2]Space & Time 2.6 [IN PAUSE] | Developed by RM57380
[ROM][CWM][XWLS8][6Feb][The Militant Rom][4.1.2][Final][Blu] | Developed by kuljit55
[ROM][CWM][3/2]JB XWLS8 afaneh Lite v1[DUALBOOT SUPPORT] | Developed by mohammad.afaneh
[ROM] -03/01/2013- OlloS2 Armageddon RoM 4.1.2 AED !!! | Developed by Neme77
[ROM][JB][24.12.12]XenonMOD v2.00.01 | Stability Achieved | Stock Enhanced | Developed by Taimur Akmal
[ROM][4.1.2][I9100-I9100P][24/12] LionROM JB[Mods, Themes, Patchs][XXLSJ] | Developed by leeomendes
[ROM][DISCONTINUED] JoelDroid S2 [2.1] | Developed by joeldroid
Végre megtaláltam
: a Különböző ROM -ok rendszertana: [ INDEX of ROMs [Android Development Forum]] -
Kékes525
félisten
-
Kékes525
félisten
válasz
D-Phrag
üzenetére
Szerintem neked van igazad a, lite kevesebbet tartalmaz:
April 4, 2013
XWLSN_NeatROM_Lite_v4.6.1
XWLSN_NeatROM_Lite_v4.6.1 Mirror Thanks to Quuki
MD5 Sum: 24e68a7da8ee07415eb8ffad09295651v4.6.1 Removed Apps
Vagyis alatta fel van sorolva melyiket távolították el belőle:
Ez a full-nál nincs.
-
zoleeno1
veterán
-
scapegt
őstag
Aki mostanság hívott szervizfutárt, annak mennyi idő múlva vitték el a telefont? Vagy egyáltalán mennyi idő volt, míg jelentkeztek? Vasárnap hívtam ki 16-ára keddre, de még senki fel nem hívott. Ennyi ideig tart mostanában? Régebben tényleg akkor jöttek, amikorra hívtam őket.
-
saril
senior tag
köszi

-
saril
senior tag
hogy csinálok úgy képet hogy ne látszódjon a screenshot-on a hangeró állító kis ablak? hangerő le power és home gomb de nekem úgy fotózza le hogy benne van a hangerőállítás?

-
beast27
senior tag
válasz
kecsetihunor
üzenetére
cm10.1 vagy aokp
-
kecsetihunor
aktív tag
Jaj de rég nem voltam már itt...
Valami jó JB főzelék mostanában? Wanam 14.3-al tolom...
-
Rototti
senior tag
Ha már az egyéni avatarok ennyire érdekesek ebben a topikban: niné ki jött most szembe G+-on: [link]?

-
bul07
nagyúr
válasz
mattew
üzenetére
Class jelzések ha jól tudom a minimum sebességet jelöllik
Tehát a class4 az azt jeleni hogy az írási sebessége min 4Mb/s
Ha vesszel akkor class6-ost vagy class10-est vegyélHa gond lesz a telefonnal legegyszerűbb ha keresel a fórumon egy megbízható Szegedi fórumtársat aki átadja a futárnak és átt is veaazi ha viszahozzták
-
mattew
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Köszönöm. Sajnos közben a Mysamsungról megtudtam, hogy a futár csak belföldön jár, vagyis ha beég a kijelzőm vissza kell juttatnom Szegedre. Valaki tudja esetleg mennyi ideig tart a kijelzőcsere (elviszik a készüléket, vagy megoldják ott helyben?).
Még pár gyors kérdésem lenne:
Milyen tokot, és fóliát ajánlatok rá (van esetleg, olyan tok, ami a vastag kávának köszönhetően kijelzővel a padlóra pottyanástól is véd?)?
Mi a különbség a Class 1-4-10 MicroSD kártyák között (oké sebesség, de mennyi), mondjuk, ha csak filmeket (720p mkv/avi/mp4) és zenét tartanák rajta, akkor fontos a típus, vagy nem lényeges?A DAC tényleg ennyire pocsék? Mennyivel rosszabb egy Nokia 5800-nál? Mennyire jönne ki a különbség egy Sennheiser HD201-en, egy noname earbund (nem agybadugós), illetve egy MDR-E9LP (2500ft) SONY fülesen?
-
warezxts
senior tag
fullba a samsung appok is benne vannak, lite jobb, ki van ganézva és értelmes progik vannak belerakva. így ki is derült hogy samsung alapú 4.1.2.
vazze hiányzik ez a superverda, oszt magokat érzitek már?

-
D-Phrag
senior tag
NeatROM Full és Lite között pontosan mi különbség?
CM alapú vagy Samsung Base?
Köszi a választ. -
-
bAtt001
addikt
azt hiszem többet egy rossz szavam sem lehet a dori kernelre, első nap azt teszi amit kell neki
ez a 9.14es verzió működik, régen a 7essel sok gondom volt, még a másoli sebességen kellene valamit javítani aztán kész lenne szerintem 
-
havri1
félisten
válasz
szaniszlokar
üzenetére
Ha rosszabodik, hívj futárt, kijelzővel együtt cserélik valószínűleg.
-
TazLeacher
nagyúr
Semmi extra. Elpattintottam az enyémet, és 72K-ért megvettem az újat...ennyi. Nincs ebben semmi extra. 55K-ért adtam el a 1,5 éves hibátlan, karcmentes készülékemet. Így 17.000 Ft ráfizetésért vásároltam rá +1,5 garanciát és cseréltem egy zsír új készülékre. Nekem ennyit megért. Megint láttam az S4-et, és az sem tetszik, ahogy 3 sem...nekem nem jön be ez a szappan forma (nem mintha most szívesen költöttem volna telefonra 230.000 Ft-ot...), így ez is kimarad - mondjuk szerencse, mert így nincs meg a "de jó lenne" effektus. Nem tudom, hogy mit hoz a jövő, de ahogy nézem, még minimum 1 évig biztos, hogy marad az S2...szívem szerint Samut vennék ez után is, de egyelőre sem az S3, sem az S4 nekem nem jön be sajnos, és most, hogy itt az új telefon, nagyon úgy néz ki, hogy ez lesz az új dizájn...
-
havri1
félisten
válasz
szaniszlokar
üzenetére
Helló!
Garis még? Valószínűleg a gomb ment tönkre. -
bul07
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Erről a csere dologról írhatnál nekem, akkár privátban is
-
szaniszlokar
aktív tag
Sziasztok!
Azt tapasztalom mostanában az S2-es telefonomon, hogy ha megnyomom a home gombot, akkor néha úgy érzékeli mintha kétszer nyomnám meg és elindul a Samsung Voice talk.
Nektek szokott ilyen előfordulni?köszi!
-
csabám
addikt
válasz
denorbi
üzenetére
Esetleg még így próbáld meg a jiget:
- Turn off your phone and pull out the battery for 2 seconds.
- Put the battery back in the device and don't turn it on.
- Plug the jig into the micro USB port on the phone.
- After about few seconds, your phone should boot up automatically and bring you straight into download mode.
- Unplug the jig.
- Connect your phone with USB cable to computer and then flash your phone via the program "odin".tresh: Garis még a cucc

-
denorbi
tag
Hy!
Úgy tűnik nagyon elrontottam a telóm! Nordic romot akartam feltenni, de Odin-nál megakadt a telepítés és lehúztam a kábelt. Azóta nem kapcsol be a készülék. rendeltem JIG-et, ami meg is jött,de azzal se indul!
Mit tehetek még érte? ötlet?
Garancia futárt kértem hozzá! észre fogják venni hogy nem gyári rom volt rajta? (VK 7.4)
Milyen hihető hibát mondjak majd? -
mattew
tag
Kedves S II tulajok!
Lehet, hogy hamarosan csatlakozom soraitokhoz.
Egyelőre két kérdésem lenne:
Edigital-ból venném 80k-ért, megbízható a bolt, gyári garanciát adnak?
Ha igen, akkor a samsung prémium garancia Magyarországon kívül is igénybe vehető? Vagyis ha beég a kijelző, akkor küldhetem vissza Magyarországra, vagy elfogadják a Szerbiai szervízben is? -
havri1
félisten
válasz
FrankMonzano
üzenetére
Nekem bőven elég az 1 nap, úgyis minden éjjel töltöm. Akinek nem elég, vegyen rá 2k-s akksit (tegye rizsbe, vagy kalibráljon
), és máris megy 1.5 -2 napig is 
-
kano
nagyúr
válasz
beast27
üzenetére
meg ér-> megérfel raktam-> felraktamfel töltött-> feltöltött
Könyörgöm, nem igaz, hogy nem lehet ennyit megjegyezni. Annyira rosszul olvasható az írásod ezek miatt. Ha az igekötő az ige előtt áll akkor egybe írjuk az igével.
(#18816) Szelley
Én is imádom őket.
Olyan szövegeket nyomnak, hogy néha csak azt olvasom. Fogatlan kékbreki, sz*pó állarcos, nagyorrú zsiráf, dagadt pingvin.

-
AlmaZoli
tag
Utánaolvastam, nem jó a Philz-re az Stweaks.... No mindegy, teljesen jó ez így is

-
beast27
senior tag
Valaki küldene egy normális omega v23 letöltö linket?
-
havri1
félisten
válasz
FrankMonzano
üzenetére
Nexus S-nél többet bír, az biztos.
-
TayRol
nagyúr
Segítenétek abban, hogy ha beállítok egy hátteret a zárolt képernyőre azt miért húzza szét egy kicsit? Függetlenül attól hogy hol és mivel állítom be. Feleségem panaszkodik hogy a gyerek feje milyen széles.

Ja, alap launcher mindenhol, 4.0.3. Ha nem muszaj nem tennék fel másikat, az asszonynak bejön a gyári.
-
FrankMonzano
őstag
válasz
Callmaster
üzenetére
Jo telefon nagyon. Egyedul az akksi ido ami para. Amikor nekem volt,talan azt talaltam egyedul gyengecskenek.
-
beast27
senior tag
válasz
Callmaster
üzenetére
Én kétszer töltöttem, egyszer előtte és mikor már nagyon merulőben volt (3-4%) akkor fel raktam tölteni (használat közben töltött) és mikor fel töltött akkor le vettem a töltőröl
-
bAtt001
addikt
új AOKP, remélem fixáltak pár bugot, mondjuk bluetooth
valaki repüljön rá 
-
kungzi
veterán
válasz
Callmaster
üzenetére
nyugodtan vegyed, bármi baja van, kihívod a szervizt és helyben javítják. Még szervizbe se kell vinned a telot

Új hozzászólás Aktív témák

Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Okos Otthon / Smart Home
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
tegyél fel cm10.1-et az a menő, zsiráfra meg a dagadt pingvinre ne halgass
jah és a maggi leveskockára se

gari van még rá? ha nem akkor keresd a csúnyafogatlankékbékát vagy fagyálllot 

úgyhogy majd valahogy máshogy fogom beszerezni (vagy mást).
ez a 9.14es verzió működik, régen a 7essel sok gondom volt, még a másoli sebességen kellene valamit javítani aztán kész lenne szerintem