-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
imi0424
senior tag
válasz
Motion_Blur #30213 üzenetére
értem, akkot én inkább maradok a HD felvételnél.
nekem elég ez is. -
Lefty
addikt
válasz
Motion_Blur #29961 üzenetére
Koszonom.
-
wdx
őstag
válasz
Motion_Blur #29895 üzenetére
viber van? az tudja enni JB alatt
más: visszatértem MIUI-ra... ezerszer jobb. kijavították a hibákat, és raktak bele olyan dolgokat, amik a stock romokban is vannak (multi window, képernyő üzemmód, energia gazdálkodás, stb...)
Motion_Blur: tedd fel a gsam battery monitor-t. az mutatja, hogy mi eszik.
-
wdx
őstag
válasz
Motion_Blur #29888 üzenetére
mindenképp kellene gyári adatok visszaállítása, ha nem volt meg. előtte névjegyeket mentsd, stb...
-
GERI654
csendes tag
válasz
Motion_Blur #29888 üzenetére
igen az lehetséges hogy ujra kellene raknod
mert az arc s-em is 4.0-ra valo frissiteés után merült és lassu volt, demiután visszaraktam azután hasított -
GrooveHero
addikt
válasz
Motion_Blur #29695 üzenetére
-
csorba23
tag
válasz
Motion_Blur #22022 üzenetére
Köszönöm neked is, meg a többieknek is. Cserélni nem tudják, mert utolsó darab volt. Egyből kijelző cserével kezdjek neki egy vadi új telefonnak? Vagy pénz vissza aztán mehetek járhatom körbe a többi MM üzletet, hátha van még?
Még egy dolog. Idáig S Advacem volt, csak ellopták. Amikor bekapcsoltam S2-t, egyből feltűnt, hogy a fehér nem olyan fehér, mint Advance-n. Valamint a menü és a vissza gomb megvilágítása is lényegesen halványabb és inkább sárgás fehér, nem úgy, mint az Advance hófehér gombjai. Ez S2 tulajdonság vagy ez is a bemutató darabságnak tudható be?
Ja és mégvalami: eladót kérdeztem garanciáról, azt mondta, 24 hó Samu gari. Itthon megnéztem a gar.jegyet tüzetesen és azt írják, hogy 12hó + 12hó, de megjegyzik, hogy a +12 hó az csak a PGSM előfizetéssel vagy praktikummal vásárlt telefonra vonatkozik.
Vakker. Mióta is telenor a PGSM? Lehet hogy még abból az időből származik a telefonom ?
-
ntomi0730
senior tag
válasz
Motion_Blur #19933 üzenetére
Hol lehet ezt megvenni, mert a samsung oldalán sem látom? Tudsz segíteni?
-
havri1
félisten
válasz
Motion_Blur #19933 üzenetére
Ez tényleg nagyon elegáns, és szép tok!
-
TayRol
nagyúr
válasz
Motion_Blur #19925 üzenetére
eddig sosem zavart a fólia, sőt, inkább az ha nem volt. de ez az én defektem.
dobsz egy képet arról a tokról ha megkérlek? nem valószínű hogy olyat vennék de ki tudja.
-
nggabi
félisten
válasz
Motion_Blur #19816 üzenetére
philz kernel és itt a régi efs pro [link]
-
tresh
veterán
válasz
Motion_Blur #19816 üzenetére
azt hogy
-
cozmo
őstag
válasz
Motion_Blur #19574 üzenetére
Köszi, és a JB-t azt hivatalosan felteszik már a szervizben?
OTA frissítés nem talált semmit
Senkinek nem volt a dobozban olyan kábel amivel pendrive köthető hozzá? Az nem jár? -
cd930
senior tag
válasz
Motion_Blur #19574 üzenetére
Ja, holnap
Bár Breki szerint vasárnap már azt kapjuk a pirítóshoz (lehet, hogy nem mindegy, ki mikor reggelizik)
-
sbalu1
senior tag
válasz
Motion_Blur #19365 üzenetére
Az asztali töltőt vajon usb-és, vagy 220-as hálózati?
-
tresh
veterán
válasz
Motion_Blur #19348 üzenetére
A fogatlan kék brekit b*szogasd
ő volt ilyen optimista hogy ezt kijelentse
-
bAtt001
addikt
válasz
nem tépném ki a hajam ha nem jönne ki aznap (úgysem fog)
ez olyan mint hogy "holnap itt a JB"
-
maggi1886076
addikt
válasz
fuggetlen keszulekere elkepzelheto.de a szolgaltatoi frissites sztem meg varat magara.
-
Weeman1
veterán
válasz
Semennyire.
-
nfsu17
veterán
válasz
szvsz én semmi esélyt nem látok rá. az hogy pár jókedvű samsung futár ezt állítja, azt én nem venném infónak.
-
GrooveHero
addikt
válasz
Na igen...1000%, hogy nem 100%, hogy 26-án jön a hivatalos magyar JB
-
mattew
tag
válasz
Motion_Blur #18829 üzenetére
Köszönöm. Sajnos közben a Mysamsungról megtudtam, hogy a futár csak belföldön jár, vagyis ha beég a kijelzőm vissza kell juttatnom Szegedre. Valaki tudja esetleg mennyi ideig tart a kijelzőcsere (elviszik a készüléket, vagy megoldják ott helyben?).
Még pár gyors kérdésem lenne:
Milyen tokot, és fóliát ajánlatok rá (van esetleg, olyan tok, ami a vastag kávának köszönhetően kijelzővel a padlóra pottyanástól is véd?)?
Mi a különbség a Class 1-4-10 MicroSD kártyák között (oké sebesség, de mennyi), mondjuk, ha csak filmeket (720p mkv/avi/mp4) és zenét tartanák rajta, akkor fontos a típus, vagy nem lényeges?A DAC tényleg ennyire pocsék? Mennyivel rosszabb egy Nokia 5800-nál? Mennyire jönne ki a különbség egy Sennheiser HD201-en, egy noname earbund (nem agybadugós), illetve egy MDR-E9LP (2500ft) SONY fülesen?
-
Weeman1
veterán
válasz
Motion_Blur #18748 üzenetére
És leokéztad?
-
BigT
senior tag
válasz
nem lesz nehéz megtalálni az OK-t. :-)
-
maggi1886076
addikt
válasz
cserelhetik is a kijelzot
-
busman
veterán
válasz
Motion_Blur #18505 üzenetére
Már ne is haragudj, de a 8 napot nem nagyon hiszem el...max repülő üzemmódban..
-
cd930
senior tag
válasz
Motion_Blur #18505 üzenetére
8 napot? Ez igen, szinte hihetetlen!
-
manien22
csendes tag
válasz
Motion_Blur #18503 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszod!
1.5-6-ra semmiféleképp sem akarom húzni,olcsón hozzájutottam,jó állapotban,nem akarom kinyírni
Még amit elfelejtettem beleírni az elöző hozzászólásomban,hogy mennyibe fájna egy 2000mAh-s akku?
Illetve ehhez már más hátlap is kellenne? -
beast27
senior tag
válasz
Motion_Blur #18427 üzenetére
és ez hogy jön létre (a beégés) fokozatosan vagy egyik pillanatról a másikra?
-
Piwi
veterán
válasz
Motion_Blur #18273 üzenetére
-
D-Phrag
senior tag
válasz
Motion_Blur #18135 üzenetére
Tényleg jó. Most akkor adtál egy tippet azoknak akik akarnak venni ilyet, hogy lehet alkudni.
Ha ezt tudom én is újat veszek...Bár az sem rossz amit nekem sikerült beszerezni, csak ugye nem nálam látott először napvilágot, de legalább egy 10essel így is kevesebb volt.
És ez gondolom már nem a fényesebb keretes, hanem a sötét, ugye? (Nekem is az van és sokkal jobban tetszik, meg talán kevésbé látszanak meg rajt külsérelmi nyomok is.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged