-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gloob
addikt
válasz
sbalu1 #22623 üzenetére
Sziasztok
Ha már van root, akkor annak a bizonyos számlálónak a nullázása csak egy program kérdése. Mellesleg, ha a gyári recoveryből egy zip-es, recoverys verziót telepítesz külső SD kártyáról, akkor a számláló nem ugrik, és nincs sárga 3szög.
Nggabi megelőzött. Vagy pl. az AndroidCommandert futtatni az olyan fajta root után. Az sem fog menni szerintem. Pedig igen jó program. -
bul07
nagyúr
válasz
sbalu1 #19106 üzenetére
Próbáltam mindhármat de nem az igazi
Ha nics más akkor kénytelen leszek megszokniAksija elég jól bírja de a napot nem fogja végig bírni, reggel vettem le a tőltőröl és most 44%-van , közel 4óra böngészés állítgatás után
Lehet rendelek az ebay-ről egy nagy aksit kamu 3500mah gondoltam , de tartok hogy nagyon gagyin fog kinézni a bumszli hátlapal -
FrankMonzano
őstag
válasz
sbalu1 #17006 üzenetére
Nekem volt s2-m. Ez sokkal stabilabb,lehet a jb miatt. Annak a kulseje viszont jobban bejon. Nekem van osszehasonlitasi alapom boven. En is 4.03-al hasznaltam. Volt sok idegesito dolga,de szerettem. Viszont "allitolag" csak 4es verzioju androidokat kapja meg,az s3 meg mar az 5-t. En nem rootolok meg romolok. Bar amire az s3 megkapja lesz s5 is vagy s6
,ha megkapja...
-
havri1
félisten
válasz
sbalu1 #15613 üzenetére
Én most a (azt hiszem a legfrissebb) LSJ -t használom, hozzá pedig egy Stock LSJ rootolt kernelt.
A rom az odinnal megy fel, előtte recoveryből érdemes csinálni egy factory resetet, meg ha tudsz akkor wipeolni. A kernel pedig már recoveryből. Na nekem ez csak úgy sikerült, hogy a rom telepítés után bementem recoverybe, onnan felraktam sdről egy Philz MS1 et, restart, gyorsan vissza (immár cwm) recoverybe, és így már ment a rootolt LSJ kernel. Én a kernel váltások között (Philz--> LSJ ) Lefuttattam egy Kernel pucoló scriptet
Odin 1.85 , Samsung driverek
PIT file
Ha valami nem tiszta, kérdezz mielőtt nekiállsz! Könnyen tégla lehet ha valami nem úgy megy ahogy kell.Téglásított S2-t olcsón átveszek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged