- Yettel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
logarithm
őstag
Nem tudom melyik számít királynak, de feltudom sorolni a jelenleg trendinek számítókat ha az segít:
Asnet stock miui stock samsung alapú
Asnet cm based
hivatalos miui rom(ok) itt megtalálható a stock alapú és van cm10.1 stabil alapú is a "ported" nevű.
miui UK (europe) itt is a hivatalos stock alapú, de akár tud több nyelven is. -
Eclips21
őstag
törölj mindent ami nem kell
én recoveryből mountolom utána gyors formázni szoktam persze adatmentés után aztán vissza a képek zenék és új romot teszek fel
de elég lehet ez is nuke-ot szoktam tolni full wipe helyett ez töröl mindet ami rendszerrel kapcsolatos érdemes használni
-
-
Eclips21
őstag
-
Eclips21
őstag
lehet állítani hogy csatlakozzon a gépre használsz valami kernel? mert nálam a dorimanx 9.43 3 romon próbáltam mind3-on fagyasztotta a telót bootloop hotreboot stb minden volt mint a bucsuban minden romon slimbeam sima cm carbon, most is carbon van fent kernel csere nélkül
-
Oldman2
nagyúr
A letöltési oldalon írják, hogy ez kell hozzá.
(3.) Download the corresponding GApps file using goo app on your phone or from the goo website (20130813)
-
polomaa
aktív tag
-
GrooveHero
addikt
Neat superlite? Mert ha igen, akkoe abba futottál bele, amibe én is.
Logarithm kolléga segített ezügyben, ő hívta fel a figyelmem, hogy XDA-n a rom leírása után ott van a contact sync apk is, azt még hozzá kell csapni. A helyzet az, hogy ez egy elég rendesen kipucolt rom, nekem is furcsa volt így elsőre. -
sniphoe
aktív tag
-
wdx
őstag
attól függ. nekünk se mindig fókuszál jól, illetve előfordul zajos kép és videó. ez nem szokatlan. ha rossznak érzed, csinálj teszt fotót, illetve videót, és megskubizzuk.
neked is javaslom a szilikon tokot. ha leesik, semmi baja nem lesz (attól függ mire és hogyan esik, de az esetek 99%-ban megvédi). vannak már jól kinéző tokok.degec: vágom. csak kigondoltam piszkállak kicsit
igaz, jobb lenne, ha a páromat piszkálnám, de ő most dolgozik -
Fritz Teufel
addikt
Android ADB 6.4 plugin Total Commander-hez.
Enjoy!
-
zoleeno1
veterán
Tökéletes, az való hozzá.
A különbség annyi, hogy most már rootolt a telefonod, rendszergazda vagy rajta, hozzáférsz a rendszerfájlokhoz. Valamint van supersu-d appod, amivel root jogot tudsz majd adni egyes alkalmazásoknak, amiknek szüksége van rá. Ja és persze kiterjesztett recovery menüd, jó kis touch-osHa még nem tetted meg, mentsd le az efs mappát és tárold több helyen!
-
SsPL711
őstag
Hosszan nyomva a bekapcsológombot (kb. 8 másodperc) kapcsold ki a telefont.
Indítsd el recovery módba, ugyan úgy kell mint download módba, csak nem a lefelé hangerőt kell nyomva tartani, hanem a felfelé hangerő gombot. Bejön a recovery akkor elengedheted a gombokat.
A recoveryben van olyan, hogy factory reset, azt válaszd ki. -
tresh
veterán
1-es hsz vagy keress rá mycso kollégára és mindent megtalálsz jó párszor be lett linkelve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konteó topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged